• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۵۹۱۵
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۸
مازندران » اجتماعی

نجات جان کوهنورد مصدوم کرمانشاهی در ارتفاعات علم‌کوه

مدیر عامل هلال‌ احمر مازندران از عملیات سنگین نجاتگران هلال‌احمر برای انتقال کوهنورد مصدوم کرمانشاهی از ارتفاعات علم کوه کلاردشت خبر داد. 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  غلامعلی فخاری گفت: طی تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) هلال‌احمر مازندران در ساعت ۸:۰۷ دقیقه روز ۱۵ شهریور مبنی بر سقوط از ارتفاع در منطقه علم کوه (گرده آلمانها) با شکستگی پای کوهنورد، بلافاصله به کشیک پاسخگویی شعبه کلاردشت اعلام حادثه گردید و پس از تایید خبر از طریق شماره اعلامی، موقعیت فرد آسیب دیده که شخصی ۳۸ ساله از کرمانشاه به همراه یک همنورد دیگر در ارتفاعات مذکور بود مشخص شد.

او افزود: تیم امداد و نجات کوهستان هلال‌احمر کلاردشت برای انجام ماموریت فراخوان در ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه به منطقه اعزام شد و طی گذشت ۷ ساعت به محل حادثه رسیدند که با توجه به موقعیت مصدوم، تاریکی هوا و ریزشی بودن منطقه تصمیم به ادامه عملیات از مسیری بهتر و ایمن‌تر گرفته شد.

مدیر عامل هلال‌ احمر مازندران گفت: در ساعت ۲۳ روز واقعه با توجه به صعب العبور بودن مسیر و حداقل ۸ ساعت پیاده روی در شرایط سخت جهت رسیدن به محل فرد حادثه دیده، درخواست بالگرد با هماهنگی معاونت امداد به سازمان امداد و نجات ارسال شد، اما به دلایل فنی مورد موافقت قرار نگرفت و در ساعت ۳ و ۳۰ دقیقه صبح روز ۱۶ شهریور ۱۴۰۳ تیم امداد کوهستان شعبه کلاردشت مجددا عازم محل حادثه از مسیر دیگر شد که در ساعت ۱۰ صبح به مصدوم دست یافت و با توجه به ارزیابی انجام شده جهت خروج فرد از منطقه گرده آلمانها، مصدوم را با بالاکشی از گرده خارج کرده و پس از صعود به قله در مسیر بازگشت به علت خستگی و طولانی شدن عملیات و عدم توان مصدوم جهت همکاری برای حمل ایشان، جهت اقامت شبانه و ریکاوری نیروها، فرد آسیب دیده به جان پناه خرسان منتقل تا جهت انتقال وی در روز بعد اقدامات لازم صورت پذیرد.

فخاری ادامه داد: با توجه به وضعیت جسمانی مصدوم و شرایط اقلیمی منطقه ضروری بود مصدوم از طریق بالگرد به منطقه قابل دسترسی برای آمبولانس جهت انتقال به مرکز درمانی منتقل می‌شد که در ساعت ۷ و ۲۰ دقیقه درخواست مجدد جهت اعزام بالگرد به سازمان ارسال گردید، که این فرآیند با پرواز بالگرد امدادی از سازمان امداد در ساعت ۰۹:۱۵ ۱۷ شهریور به محل حادثه، پس از جابه‌جایی و انتقال مصدوم به نزدیکترین محل استقرار آمبولانس، فرد آسیب دیده در ساعت ۱۰ صبح تحویل عوامل اورژانس گردید.

او گفت: در این عملیات دشوار ۳ تیم مجهز امدادی شامل یک تیم از هلال‌احمر کلاردشت، یک تیم از پایگاه امدادی شهدای کلاردشت و همچنین یک تیم واکنش سریع از سازمان امدادونجات مشارکت داشتند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)