• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۶۶۵۱
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶
ورزشی » توپ و تور
والیبال جام باشگاه‌های آسیا ۲۰۲۴؛

شهداب ایران با پیروزی مقابل مدعی آغاز کرد

تیم والیبال شهداب یزد در نخستین مسابقه خود در رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا ۲۰۲۴ موفق به شکست نماینده اندونزی شد.

والیبال جام باشگاه‌های آسیا ۲۰۲۴؛ شهداب ایران با پیروزی مقابل مدعی آغاز کرد

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، بیست‌وششمین دوره رقابت‌های والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا از امروز (یکشنبه ۱۸ شهریور) در سالن شش هزارنفری شاهدیه یزد آغاز شد.

در سومین دیدار روز نخست این رقابت‌ها تیم شهداب یزد مقابل جاکارتا بهایانگ کارا پرِسیسی نماینده اندونزی که یکی از مدعیان این مسابقات است، صف آرایی کرد و سه بر یک فاتح میدان شد.

شهدابی‌ها در دست سوم این مسابقه ۲۵ بر ۲۳ نتیجه را واگذار کردند، اما در سه دست اول، دوم و چهارم با امتیاز‌های ۲۵ بر ۱۹، ۲۵ بر ۱۸ و ۲۵ بر ۲۰ به پیروزی رسیدند.

این دیدار نخستین آزمون رسمی رحمان محمدی راد با تیم شهداب یزد پس از پذیرش مسئولیت این تیم بود که نمره قبولی گرفت.

تیم شهداب یزد در این دیدار با ترکیب مسعود غلامی (کاپیتان)، امیر غفور، مرتضی شریفی، عرفان نوروزی، علی عثمان فریاد، ایلشن داوودی پور و محمدرضا موذن (لیبرو) گام به میدان مسابقه گذاشت و رحمان محمدی‌راد در مقاطعی از بازی شهروز همایونفرمنش، عرفان نوروزی، یونس جوان و محسن دلاوری در ترکیب تیم به کار گرفت.

در آغاز دست نخست، دو تیم برابر یکدیگر پیش رفتند، اما تجربه ستاره‌های شهداب باعث اختلاف امتیازی دو تیم شد و همه چیز به نفع نماینده ایران پیش تا در نهایت شهدابی‌ها با نتیجه ۲۵ بر ۱۹ پیروز شدند.

در دست دوم نیز تلاش ستاره‌های دنیا در تیم جاکارتا بهایانگ کارا پرسیسی (اندونزی) در برابر شاگردان محمدی‌راد کافی نبود و این ست مقتدرانه با امتیاز ۲۵ بر ۱۸ به نفع شهداب به پایان رسید.

در دست سوم رقابت دو تیم برای کسب امتیاز سخت و نفسگیر شد، نماینده اندونزی قصد عقب‌نشینی نداشت و فشار بیشتری وارد کرد تا سرانجام با نتیجه ۲۵ بر ۲۳ به برتری رسید. 

شاگردان محمدی‌راد دست چهارم را با پیروزی آغاز کردند و با تلاش فراوان سعی داشتند امتیازات خود را افزایش دهند، اما گاهی اشتباهات فردی بازیکنان در زدن ضربات سرویس کمی کار آنها را سخت کرد، در نهایت بازیکنان شهداب با همکاری یکدیگر از ناهماهنگی تیم مقابل استفاده کردند و این ست را با برتری و نتیجه ۲۵ بر ۲۰ به پایان رساندند، بر این اساس نخستین پیروز تیم شهداب یزد در این دوره از رقابت‌ها برابر تیم مدعی قهرمانی اندونزی به ثبت رسید.

فهد محمد العوادی از قطر و موسی سلیم عزیز از عراق به عنوان داوران اول و دوم قضاوت این مسابقه را برعهده داشتند.

شهداب یزد در حالی به مصاف حریف خود رفت که در سالن شاهدیه یزد بیش از پنج هزار نفر حضور داشتند و ظرفیت این ورزشگاه کاملا پر شده بود. 

همچنین حدود ۵۵۰ تماشاگر بانو برای تماشا و تشویق تیم محبوب یزد در این سالن حضور داشتند که بانوان تماشاگر نخستین حضور خود در سالن شاهدیه یزد برای مسابقات بین المللی را تجربه کردند.

جاکارتا بهایانگ کارا پرِسیسی امسال سرمایه‌گذاری زیادی برای حضور شایسته در این رقابت‌ها کرده است که جذب اروین انگاپت و جین پاتری از تیم ملی فرانسه و شناخته شده‌ترین ستاره‌های والیبال دنیا از جمله اقدامات تیم است.

این تیم در سال ۲۰۲۳ به مقام نایب قهرمانی در مسابقات لیگ برتر والیبال اندونزی (پرولیگا) و همچنین نایب قهرمانی در مسابقات قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا دست یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)