• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۶۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
ایلام » اجتماعی

بیش از هزار فضای آموزشی آماده آغاز سال تحصیلی جدید

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام از آمادگی یک هزار و ۲۶۰ فضای آموزشی در ایلام برای آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

                                بیش از هزار فضای آموزشی آماده آغاز سال تحصیلی جدید
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ علی درویشی با اشاره به اینکه یک هزار و ۲۶۰ فضای آموزشی با آغاز سال تحصیلی جدید آماده حضور دانش آموزان است، اظهار داشت: ۱۴ هزار و ۵۶۰ معلم و فرهنگی کار آموزش را در مدارس استان برعهده دارند. وی در ادامه افزود: با آغاز سال تحصیلی جدید حدود ۱۰ هزار و ۵۶۰ معلم و فرهنگی در سراسر استان در سطح مدارس دولتی در کلاس‌های درس حضور خواهند یافت.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام با بیان این که حدود چهار هزار معلم و همکار فرهنگی نیز در سطح مدارس غیرانتفاعی فعالیت دارند، عنوان کرد: بیش از ۱۰۰ نفر از همکاران و معلمان استان نیز در حال بازنشستگی هستند. درویشی یادآور شد: بیش از ۴۱۴ معلم و فرهنگی نیز امسال جذب آموزش و پرورش استان شده‌اند که کار تدریس را با آغاز سال تحصیلی جدید در سطح مدارس آغاز خواهند کرد.
 
وی مطرح کرد: همچنین زمینه جذب ۱۹۸ نفر به عنوان مشاور در راستای کیفیت‌بخشی به بحث آموزش در مدارس و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی فراهم شده که برای این افراد دوره آموزشی یکساله از طریق دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفته شده که در این مدت مهارت‌های مورد نیاز را کسب کنند و سپس در مدارس مشغول فعالیت خواهند شد.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام با اشاره به اینکه بیش از ۸۵ درصد مدارس استان در راستای اجرای پروژه مهر ۱۴۰۳ از نظر تجهیزات و وسایل کمک آموزشی، وسایل سرمایشی، ساماندهی فضای آموزشی مورد ارزیابی قرار گرفته است، ابراز کرد: ۱۲۶۰ فضای آموزشی و مدرسه در مهرماه سال جاری آماده حضور دانش آموزان است. وی با بیان اینکه ۱۱۳ هزار دانش آموز با آغاز سال تحصیلی جدید در مدارس حضور خواهند یافت، افزود: در حال حاضر نیز ۹۵ درصد کتاب‌های درسی در مقاطع تحصیلی مختلف در سطح مدارس استان توزیع شده و استان ایلام از این نظر رتبه اول کشور را دارد.
 
درویشی با بیان اینکه ساماندهی سرویس‌های بهداشتی در سطح مدارس استان نیز در دستور کار قرار دارد، افزود: ساماندهی سرویس‌های بهداشتی در مدارس در حوزه وظایف فرمانداری‌ها تعریف شده است که لازم فرمانداران در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند. وی با اشاره به انجام تمهیدات لازم برای لباس فرم مدارس، ابراز کرد: در این راستا در سال جاری از ظرفیت و توان هنرستان‌های استان برای دوخت لباس فرم مدارس با همکاری خود دانش آموزان و مربیان و با کمترین قیمت استفاده شده است.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام گفت: همچنین در راستای آماده سازی مدارس، ۴۰۰ واحد آموزشی در سال جاری در قالب طرح شهید عجمیان با حداقل هزینه با همکاری خود دانش آموزان رنگ آمیزی و آماده سازی شده است. درویشی با اشاره به اینکه تمام تمهیدات لازم برای بازگشایی مدارس در ابتدای مهرماه در استان فراهم شده است، گفت: دانش آموزانی که از ثبت نام سال تحصیلی جدید بازمانده است نیز نگران نباشند و برای ثبت نام به سایت آموزش و پرورش مراجعه کنند.
 
گفتنی است با آغاز سال تحصیلی جدید، ۹ هزار و ۵۳۰ دانش آموز پایه اول ابتدایی در استان وارد مدارس خواهند شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
پیش بینی غبارآلودگی هوا در سمنان
بزرگترین گردهمآئی صنعت قهوه ایران در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه قهوه ایران، رویداد مرجع صنعت قهوه کشور است
به یادسفیدپوشان رو سفید
تجلیل از مادران شهدای ورزشکار و قهرمانان اخلاق‌مدار
پیام از شما، پیگیری از ما
بسته خبر‌های کوتاه ۶ آبان در یک نگاه
انضباط ترافیکیِ جاده‌های جنوب کرمان
ورزشی‌های ششم آبان ماه در استان سمنان
پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان به تیم هندبال دختران ایران
برگزاری سومین نمایشگاه بین المللی قهوه در مرکز نمایشگاهی ایران مال
اعلام برنامه‌های هفته کتاب در لرستان
افتتاح سایت برق اضطراری قدرتمند در بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد
جان باختن یکی از کارکنان پتروشیمی بندر امام خمینی بر اثر حادثه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
کشتی آزاد بازی‌های آسیایی جوانان؛ صعود طهماسبی، الهی و زرین کام به نهایی
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)