• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۷۱۱۳
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
به مناسبت «هفته فرهنگی قزوین»

اجرای هفتاد برنامه متنوع تاریخی و فرهنگی

معاون شهردار قزوین گفت: برنامه‌های هفته فرهنگی قزوین به‌شکل رسمی با اجرای رویدادهای متنوع و متعدد با رنگ و بوی سنتی و آیینی و در راستای احیای هویت فرهنگی کهن شهر قزوین آغاز شده‌است.

اجرای هفتاد برنامه متنوع تاریخی و فرهنگی

به‌گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین برجی در نشست خبری تشریح برنامه‌های پیش‌بینی شده برای هفته فرهنگی قزوین گفت: نهم شهریورماه با عنوان روز قزوین نامگذاری شده‌است و همواره مدیریت شهری تلاش داشته تا به همین مناسبت مجموعه برنامه‌هایی برای شهروندان قزوینی با رویکرد فرهنگی، تاریخی و هویتی برگزار نماید.
 
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین ادامه داد: با توجه به قرار گرفتن مناسبت روز قزوین با ایام سوگواری دهه آخر ماه صفر، در دوسال اخیر اجرای برنامه‌های این مناسبت به بعد از ماه صفر و آغاز ماه ربیع موکول ‌می‌شود.
 
او  با تاکید بر ضرورت هم افزایی و تعامل بیشتر سایر دستگاه‌های فرهنگی در اجرای برنامه‌های هفته فرهنگی قزوین خاطرنشان کرد: امسال هم برنامه‌های مختلفی برای هفته فرهنگی قزوین پیش‌بینی شده است که این برنامه‌ها طی سال‌های اخیر عمدتا توسط شهرداری و شورای شهر قزوین اجرا می‌شود.
 
برجی با اشاره به اختصاص حدود ۱۵۰۰ مترمربع از فضای تبلیغاتی سطح شهر به موضوع هفته فرهنگی قزوین گفت: برگزاری همایش علمی مرتبط با هویت قزوین با حضور اساتید دانشگاهی، دیدار با برخی مفاخر شهر، برگزاری برنامه "هر محله یک سینما" با محتوای فرهنگی و تاریخی و برگزاری رویداد "حضوری نویسی خوشنویسی" در مجموعه تئاتر شهر قزوین از جمله برنامه‌های هفته فرهنگی قزوین می‌باشد.
 
  او اظهار کرد: اجرای جشن بزرگ "به افتخار قزوین" با حضور هنرمندان شهر در بوستان ملت، هنرهای نمایشی مرد نقره‌ای، جشنواره بزرگ غذای قیمه نثار با حضور حداقل ۴۰۰ شرکت کننده در بوستان ملت و همایش بزرگ ورزش باستانی با حضور ۶۰ باستانی‌کار با همکاری هیات ورزش‌های باستانی قزوین از دیگر برنامه‌های تدارک دیده شده برای این هفته است. 
 
برجی خاطرنشان کرد: همچنین برنامه‌های دیگری تحت عنوان اجرای "تورگشت شهری" و بازدید از آثار تاریخی و طبیعی قزوین، "گذر بازی، سرگرمی و نشاط" برای خانواده در بوستان ملت، برگزاری اولین جشنواره استعدادیابی بازی‌های بومی و محلی، مسابقه قوی‌ترین جوان شهر برای جوانان کمتر از ۲۳ سال و مسابقات فوتبال زمین خاکی در مجموعه ورزشی شهدای چوبیندر ویژه نواحی منفصل شهری در دو رده سنی ۱۰ تا ۱۲ و ۱۲ تا ۱۴ سال برای هفته فرهنگی قزوین پیش‌بینی شده‌است. 
 
او در ادامه گفت: همچنین مسابقات آفرود جام مینودری در تاریخ ۲۹ شهریورماه با حضور اتومبیل‌رانان کشوری با مشارکت هیات اتومیبل‌رانی در قزوین برگزار می‌شود.
 
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین خاطرنشان کرد: با برنامه ‎ریزی صورت گرفته در مجموع نزدیک به ۷۰ عنوان برنامه شاد و مفرح در حوزه‌های مختلف آیینی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی برای شهروندان قزوین اجرا خواهد شد و با توجه به تمهیدات اندیشیده شده در نظر داریم تا برای نوروز سال آتی جشنواره اسباب بازی با هدف ایجاد نشاط و شادابی در قزوین برگزار شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)