• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۹۲۱۳
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۶
آذربایجان غربی » سیاسی

سردار سلامی: ما قدرتمندانه در مقابل استکبار جهانی ایستاده ایم

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آذربایجان غربی گفت: استکبار جهانی بیشترین مقابله را با ایران اسلامی داشته است چراکه جمهوری اسلامی خواهان کرامت، رشد انسان‌ها و صلح برای همه انسان‌های عالم است.

 سردار سلامی: ما قدرتمندانه در مقابل استکبار جهانی ایستاده ایم

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سردار حسین سلامی عصر چهارشنبه در یادواره شهدای لشکر ۵۵ ویژه شهدا با محوریت سردار شهید کاوه با تاکید بر اینکه نباید اشتباه کرده و به دشمن اعتماد کنیم، افزود: دشمن مزورانه می‌خواهد ما را نسبت به ارزش‌های خودمان بی اعتماد کرده و ما را از تاریخ‌مان جدا کند در حالی که شکوه، عزت و امنیت ما مدیون شهیدان است.وی با اشاره به اینکه قدرت‌های شیطانی دوست دارند نقاط خوب و پرثمر دنیا را مامن خود کنند و به همین علت در پی عقب افتادگی مسلمانان هستند، افزود: دشمنان رونق اقتصادی خود را در فقر و عقب ماندگی ما می‌بینند و نمی‌خواهند که ما در هیچ عرصه‌ای پیشرفت کنیم که برای رسیدن به هدف خود، موانع بسیاری در مقابل ما قرار می‌دهند.

سردار سلامی اضافه کرد: استکبار جهانی جغرافیایی از ذلت را برای کشور‌های غیرهمسو با آنان تعریف کرده است که ما قدرتمندانه در مقابل این اقدام آنان ایستاده‌ایم. وی با تاکید بر اینکه نباید اشتباه کرده و به دشمن اعتماد کنیم، اظهار کرد: دشمن مزورانه می‌خواهد ما را نسبت به ارزش‌های خودمان بی اعتماد کند و ما را از تاریخ مان جدا کند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: استکبار جهانی بیشترین مقابله را با ایران اسلامی داشته چراکه جمهوری اسلامی خواهان کرامت، رشد انسان‌ها و صلح برای همه انسان‌های عالم است.

سردار سلامی تاکید کرد: ما قدرتمند هستیم و به واسطه یک رهبر بزرگ و برخورداری از آموزه‌های اسلامی و ائمه معصومین (ع) ایستاده‌ایم و عقب نمی‌کشیم. وی با عنوان اینکه شکوه این ملت متعلق به همه شهیدان است، گفت: دشمن می‌خواهد ما را از ارزش‌های مان جدا کند در حالی که ارزش‌های ما و شهدای گلگون کفن، مایه عزت و امنیت ما هستند و عاملی شده‌اند تا ایرانی‌ها به ملتی سربلند در جهان تبدیل شوند. وی با اشاره به آبادانی و سر سبزی در مناطق مختلف کشور و پیشرفت‌های صورت گرفته، افزود: امروز وقتی از منطقه جاسوسان می‌آمدم، احساس می‌کردم بر فراز بهشت آمده‌ام؛ اینجا سرزمین ارتفاعات بلند است و مردمانش هم استوار ایستاده‌اند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: تا وقتی ارزش شهادت شهدایی، چون شهید کاوه و بینش وفهم او در قلب جوانان متکثر شود، ایران اسلامی شکست ناپذیر خواهد بود.
سردار سلامی با اشاره به اینکه هیچ ملتی بدون هویت رشد نمی‌کند و شهدا هویت ما هستند، اظهار کرد: وجود ۱۲ هزار شهید در آذربایجان غربی و ۷۸۰ شهید در شهرستان مهاباد نشان دهنده پایمردی مردم این منطقه در دفاع از کیان اسلامی است. وی ادامه داد: اگر شهدای ما نبودند و در مقابله با دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی جان خود را فدا نمی‌کردند، شاید الان نمی‌توانستم اینجا به راحتی با شما سخن بگویم.

در این مراسم از خواهر شهید محمود کاوه و تعدادی از خانواده‌های شهدا تجلیل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۴۲ طرح عمرانی سلامت‌محور در فارس
طرح پنجشنبه‌های جهادی در شهرستان اهواز
اکران آثار چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در سینما‌های سپهر و ساری مال
دستگیری قاتل جوان پس از قتل میانجی درگیری در جهرم
آغاز طرح‌های گازرسانی و آبرسانی به چیلات دهلران
۱۵ اسفند؛ آخرین مهلت احزاب برای دریافت مجوز ارائه فهرست انتخاباتی
دورهمی بزرگ خانوادگی به یاد شهدای وطن در شیراز
مهلت ۶ ماهه دانشگاه آزاد برای بازنگری سرفصل‌های درسی
آغاز آزمون تصدیق صحت عملکرد نازل‌های سوخت مایع در خراسان شمالی
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد
همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در هرمز برگزار شد
تردد مرزی کرمانشاه به مرز ۲ میلیون نفر رسید
کتاب «باغ خرمالو» به چاپ دوازدهم رسید
نمایش ۳۲ فیلم جشنواره فجر در بجنورد 
جوی پایدار در آسمان سمنان
رعدو برق، تگرگ و یخبندان صبحگاهی در برخی نقاط مرکزی
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۷ بهمن
جزئیات سی و یکمین المپیاد علمی دانشجویان اعلام شد
بهره‌برداری طرح‌های بسیج سازندگی در شهرستان طبس
حضور ۲ داور ایرانی در مسابقات بین المللی دو‌و‌میدانی مسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)