• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۱۴۶۸
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۲
سیاسی » مجلس

قالیباف: گفتگو همزمان با افزایش فشار غرب، پذیرفتنی نیست

رئیس مجلس گفت: تا زمانی که اروپایی‌ها و دیگر کشور‌های غربی بخواهند باادعا‌های کذب، زمینه را برای فشار بیشتر فراهم کنند، گفتگوی موثری شکل نخواهد گرفت.

تازمانی که غرب به دنبال افزایش فشار باشد هیچ گفتگویی شکل نخواهد گرفت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی، گفت: فرا رسیدن ماه پر خیر و برکت ربیع الاول و آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف) را به ملت عزیز ایران تبریک و تهنیت عرض میکنم. همچنین پیشاپیش آغاز هفته وحدت را گرامی می‌دارم. وحدت امروز مسلمانان جهان، یکصدایی و همدلی پیرامون مسئله فلسطین است؛ امروز غزه، پایتخت قلب‌های تمام مسلمانان جهان و معیار تشخیص اسلام واقعی محمدی از اسلام نمایشی و منافقانه است.
رئیس قوه مقننه ادامه داد: آرمان اصلی اهل تسنن و تشیع و تمامی فرق و مذاهب اسلامی، متوقف ساختن طولانی‌ترین نسل کشی تاریخ بشر یعنی نسل کشی هشتاد ساله مردم فلسطین توسط جنایتکاران حرفه‌ای و بی رحم صهیونیست است. هفتۀ وحدت امسال به لطف خدا، هفتۀ وحدت مسلمانان بر سر آرمان آزادی قدس شریف خواهد بود.
وی ادامه داد: همچنین تأکید می‌کنم، نمایندگان مجلس موفقیت دولت را موفقیت نظام و مردم می‌دانند و کمک به دولت برای حل مسائل مردم را در چارچوب‌های قانونی، وظیفۀ خود تعریف می­کنند که این رویکرد در رأی اعتماد به کابینه خود را نشان داد و حمایت رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر ارزنده دانستن اقدام مجلس حاکی از صحیح بودن تصمیم مجلس بود.
 قالیباف عنوان کرد: در راستای تعامل صحیح دولت و مجلس، ضروریست انتصابات رده‌های میانی هیئت دولت نیز در چارچوب اصولی که رییس جمهور محترم، تحت عنوان وفاق ذکر کرده اند، صورت گیرد؛ و همانطور که ایشان بر ضرورت رعایت قانون، در تمامی انتصابات تاکید دارند مجلس نیز در کمیسیون‌های تخصصی بر حسن اجرای قوانین  به ویژه قانون نحوۀ انتصاب اشخاص در مشاغل حساس نظارت خواهد کرد. امیدواریم بر این اساس، مدیرانی با انگیزه، کارآمد، متخصص و معتقد به مبانی انقلاب در تمامی رده‌های مدیریتی انتخاب شوند و بتوانند انتظارات ملت شریف ایران را برآورده سازند.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین با توجه به تأکید رهبر حکیم انقلاب خطاب به هیئت دولت مبنی بر حکمرانی قانونمند در فضای مجازی، این ضرورت احساس می‌شود که شورای عالی فضای مجازی به عنوان نهاد تخصصی ذیربط و هیئت دولت، نقشۀ راهی در این زمینه تدوین کنند و درصورت ضرورت تصویب قوانین لازم در مجلس، به فوریت، لایحۀ مورد نظر را به مجلس تقدیم نمایند و کمیسیون‌های مربوطه حسن انجام این کار را از دستگاه‌های ذی‌ربط پیگیری کنند.
وی افزود: همچنین لازم است به این نکته اشاره کنم که اتهامات بی پایه و اساس کشور‌های غربی خصوصاً تروئیکای اروپایی دربارۀ ایران نشان‌دهنده تاثیرپذیری کورکورانه آنها از رژیم صهیونیستی و دارای پیام بی اعتمادی برای جمهوری اسلامی ایران است. ما معتقدیم، تکرار ادعا‌های کذب رژیمی که به دروغگو بودن شهرت دارد، با درخواست دیپلماسی و مذاکره سازگار نیست و تا زمانی که اروپایی‌ها و دیگر کشور‌های غربی بخواهند باادعا‌های کذب، زمینه را برای فشار بیشتر فراهم کنند، هیچ گفتگوی مثمر ثمری شکل نخواهد گرفت.
رئیس قوه مقننه ادامه داد: در پایان پرتاب موفقیت‌آمیز ماهوارۀ چمران یک و قرارگرفتن در مدار ۵۵۰ کیلومتری زمین توسط ماهواره‌بر قائم را به ملت شریف ایران و دانشمندان و مجاهدان وزارت دفاع، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و خانواده نیرو‌های مسلح و هوافضای کشور تبریک می‌گویم.
قالیباف تصریح کرد: علاوه بر این به مدال آوران عزیز کشورمان در مسابقات پارا المپیک نیز صمیمانه تبریک و خداقوت عرض میکنم. دریافت ۲۵ مدال طلا، نقره و برنز در طول مسابقات پارا المپیک، افتخارآفرینی چندباره تیم ملی والیبال نشسته در این مسابقات، شکستن رکورد جهان در رشته ­های وزنه‌برداری و پرتاب نیزه و دریافت مجدد مدال طلا توسط پرافتخارترین ورزشکار زن ایرانی خانم ساره جوانمردی از نقاط افتخارآمیز این مسابقات بود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دست متصدی متخلف واحد تشخیص رنگ خودرو در رشت رو شد
نشان ملی گردشگری سلامت ایران رونمایی می‌شود
تعلیق خدمات سازمان ملل به مهاجران افغان در مرز اسلام قلعه هرات
نشست رئیس جمهور و فعالان اقتصاد دیجیتال
تاکید رئیس جمهور بر به روز شدن تجهیزات آموزشی و بهبود مدیریت مدارس
قهرمانی کشور آب‌های آرام بانوان؛ برترین‌های ۵۰۰ متر معرفی شدند
رونمایی از ۴ کتاب در همدان
جنگ ۱۲ روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود
دعوت مربی کردستانی به اردوی تیم ملی ژیمناستیک هنری جوانان
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در شهرکرد
برگزاری انتخابات الکترونیکی شورا‌ها در خوزستان
اعطای زمین به متقاضیان مسکن در اولویت کمیسیون اصل ۹۰
افتتاح دو طرح فرهنگی و آموزشی در کاشان
جهاد تببین با هدف تربیت نسلی مومن و تمدن ساز 
دعوت هندبالیست کردستانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
آئین سنتی دهه اول فاطمیه در روستای مرزیِ گِرمی
اعلام روندبرنامه ثبت جهانی دیوار تاریخی جرجان
عطر رب یاقوت سرخ در کوچه‌های درجزین
توزیع هشت هزار جلد کتاب میان دانش آموزان
حرکت دولت چهاردهم به سوی اقتصاد چرخشی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)