• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۶۴۹۹
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸
بین الملل » غرب آسیا

آمریکا بزرگ‌ترین بازنده انقلاب ۲۱ سپتامبر یمن بود

سید عبدالملک بدر الدین، دبیر کل جنبش انصار الله یمن گفت: آمریکا بزرگ‌ترین بازنده انقلاب ۲۱ سپتامبر یمن بود.

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  سید عبدالملک بدر الدین دبیر کل جنبش انصار الله یمن در سخنرانی امروز خود به مناسبت سالگرد انقلاب ۲۱ سپتامبر گفت: مردم عزیز ما در انقلاب ۲۱ سپتامبر، هدف بزرگی به دست آوردند، یعنی آزادی و استقلال.  

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

وی افزود: آمریکا، اسرائیل و طرفداران آنها درطی سال‌های گذشته مردم عزیز ما را هدف حملات تجاوزکارانه قرار دادند.

 
 
حمله موشکی به یافای اشغالی دشمن را به لرزه انداخت
سید عبدالملک بدرالدین گفت : عملیات موشکی هفته گذشته به یافای اشغالی یک عملیات بزرگ و موثر بود که دشمن را به لرزه انداخت. این حمله همه سامانه های پدافندی دشمن را پشت سرگذاشت و دستاوردی مهم در چارچوب الزامات مرحله پنجم عملیات ما به شمار می رود. این نوع حمله موشکی به اذن خدا ادامه خواهد داشت و همانگونه که گفتیم برای عملیاتی بزرگتر تلاش می کنیم.
وی افزود: عملیات سرنگونی هواپیمای جاسوسی و جنگی آمریکا MQ_9 دستاوردی مهم در چارچوب رویارویی با دشمنان به شمار می رود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


سید عبد الملک تصریح کرد: این حملات علیه مردم ما از انقلاب ۲۱ سپتامبر، همه جانبه بود و متجاوزان زشت‌ترین جنایات را علیه مردم ما مرتکب شدند و آنها را در محاصره کامل قرار دادند، اما دشمنان نتوانستند باردیگر بر کشور ما تسلط یابند و مردم ما این دستاورد را حفظ کردند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی گفت: با وجود حجم بالای توطئه‌ها و جنگها، انقلاب ۲۱ سپتامبر، استوار مانده است. یمن  نتایجی بسیار مهم در پی دستاورد انقلاب ۲۱ سپتامبر به وقوع پیوست که آثار آن -اگر خدا بخواهد- تمامی خواسته‌های مردم ما را محقق خواهد کرد، مردم عزیز ما ۱۰ سال دستاورد خود را حفظ کرده و با چالش‌ها رو در رو شده اند و همچنان با آن مقابله می‌کنند و با وجود حجم چالش‌ها، اما دستاورد‌های مهمی را رقم می‌زنند.  

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


دبیر کل انصارالله یمن تصریح کرد: طرف متخاصم با انقلاب ۲۱ سپتامبر و در رأس آن آمریکا و اسرائیل بزرگ‌ترین بازنده به حساب می‌آیند، چرا که سیطره مستقیم خود بر کشور ما را از دست دادند، آمریکا با توجه به طمع طلبی‌های استکباری خود برای کنترل کامل بر کشور و سوء استفاده از منابع آن، متضرر نخست از انقلاب ۲۱ سپتامبر به حساب می‌آید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مردم عزیز ما هدف بزرگی را در انقلاب ۳۱ سپتامبر محقق کردند که همان آزادی و استقلال است. آمریکا و اسرائیل و حامیانشان رویکرد تجاوز علیه مردم عزیز ما را طی این سال‌های گذشته دنبال کردند، تجاوزات علیه مردم ما از زمان انقلاب ۲۱ سپتامبر تمام عیار بود که در آن متجاوزان شنیع‌ترین جنایت‌ها را مرتکب شده و مردم گرانقدر ما را به صورت کامل محاصره کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
تجلیل دبیر کل جنبش انصارالله از نقش حزب الله در حمایت از مقاومت فلسطین
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره عبد الملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله به مناسبت سالگرد انقلاب 21 سپتامبر و تحولات نبرد طوفان الاقصی در یک سخنرانی ضمن اشاره به نقش حزب الله در حمایت از غزه گفت:
دشمن نتوانست نقش و نفوذ جبهه حزب‌الله را نادیده بگیرد؛ حزبی که هر روز دشمن اسرائیلی را در شمال فلسطین اشغالی مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد.
وی افزود: حزب الله توانست صدها هزار شهرک نشین غاصب را از شهرک های شمال فلسطین اشغالی اخراج کند. حزب الله در موضع خود و حمایت از مردم فلسطین، نوار غزه و مجاهدین در نوار غزه ثابت و استوار است.
دبیر کل جنبش انصارالله گفت هر چقدر اسرائیل حملات خود علیه حزب الله را گسترش دهد، حزب الله ناامید نخواهد شد و از مواضع خود عقب نشینی نخواهد کرد.
مواضع ثابت و مستحکم حزب‌الله در سخنان سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله، صریح و روشن و اعلام شد.


سید عبدالملک بدرالدین تصریح کرد: دشمنان در کنترل بر کشور ما شکست خوردند و مردم ما این دستاورد را در پایین‌ترین حد در عمق استراتژیک آن حفظ کردند. هر آنچه که دشمنان در قبال انقلاب انجام دادند نتیجه‌اش شکست بود

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

چرا که انقلاب دستاوردی برای مردم و برخاسته از آرزوها، اهداف و خواسته‌هایشان بود. این سفیر آمریکا بود که در همه زمینه‌ها بر همگان آنچه را که می‌خواست دیکته می‌کرد، وی در صنعا قبل از ۲۱ سپتامبر بیشترین نفوذ را در مؤسسات رسمی مختلف داشت و تصمیم گیرنده اول بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دشمنان انقلاب ۲۱ سپتامبر به رهبری آمریکا و اسرائیل بزرگترین بازنده محسوب می‌شوند. آمریکا بزرگترین بازنده انقلاب ۲۱ سپتامبر بود، زیرا با این انقلاب دیگر تسلط مستقیم خود بر کشور ما را از دست داد.
وی افزود آمریکایی‌ها با توجه به جاه طلبی‌های استکباری خود برای تسلط کامل بر کشور و بهره برداری از ثروت آن، اولین بازنده انقلاب ۲۱ سپتامبر هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 نیم میلیون نفر برای آموزش در بسیج ثبت نام کرده اند
سید عبدالملک بدرالدین دبیر کل جنبش انصار الله یمن گفت: فعالیت های مربوط به بسیج از مهمترین فعالیت هاست و همچنان ادامه دارد و رژه های گسترده ای که امروز شاهد آن بودیم ان شاء الله در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
وی گفت: تعداد افرادی که برای آموزش در بسیج ثبت نام کرده اند نزدیک به نیم میلیون کارآموز شده است و صدها هزار نفر نیز در چارچوب تشکیلات نظامی آموزش دیده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز نام نویسی داوطبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
جهش فناورانه نخبگان دانشگاهی در تولید سولفات مس
افتخار جهانی بافق؛ نوجوان اسکیت رولبال به مدال برنز رسید
برگزاری جشنواره هفته نکوداشت قرآن، عترت و نماز در آذربایجان‌غربی
انسداد ۹ حلقه چاه غیر مجاز در نهاوند
چمران: تصمیمات درباره حریم به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال می‌شود
هفته ۱۵ بوندسلیگای آلمان؛ لورکوزن جای لایپزیش را در رده سوم گرفت
هشدار در مورد یخ‌زدگی کنتورهای آب
شرور مخل نظم و امنیت عمومی در پارس‌آباد دستگیر شد
لایحه الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌ اصلاح شد
درخواست شرکت ملی گاز از مردم برای کنترل مصرف گاز
برگزاری جلسه شورای اداری شهرستان خوی
مهار بیش از ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
نباید از روایت مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه غفلت کرد
پلمب یک هایپرمارکت و یک میوه‌فروشی متخلف در رامسر
پویش یلدای مهربانی گیلانیان
هفته ۱۷ لیگای اسپانیا؛ رئال در صدر به یک قدمی بارسا رسید
گواهی اسقاط ۶۰ میلیونی در برابر کامیون ۲ میلیاردی؛ نوسازی ناوگان به بن‌بست خورد
با وجود بارش‌های بی‌سابقه؛ تلفات جانی نداشتیم
دستگیری عاملان قتل خانوادگی در گچساران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)