• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۶۴۹۹
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸
بین الملل » غرب آسیا

آمریکا بزرگ‌ترین بازنده انقلاب ۲۱ سپتامبر یمن بود

سید عبدالملک بدر الدین، دبیر کل جنبش انصار الله یمن گفت: آمریکا بزرگ‌ترین بازنده انقلاب ۲۱ سپتامبر یمن بود.

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  سید عبدالملک بدر الدین دبیر کل جنبش انصار الله یمن در سخنرانی امروز خود به مناسبت سالگرد انقلاب ۲۱ سپتامبر گفت: مردم عزیز ما در انقلاب ۲۱ سپتامبر، هدف بزرگی به دست آوردند، یعنی آزادی و استقلال.  

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

وی افزود: آمریکا، اسرائیل و طرفداران آنها درطی سال‌های گذشته مردم عزیز ما را هدف حملات تجاوزکارانه قرار دادند.

 
 
حمله موشکی به یافای اشغالی دشمن را به لرزه انداخت
سید عبدالملک بدرالدین گفت : عملیات موشکی هفته گذشته به یافای اشغالی یک عملیات بزرگ و موثر بود که دشمن را به لرزه انداخت. این حمله همه سامانه های پدافندی دشمن را پشت سرگذاشت و دستاوردی مهم در چارچوب الزامات مرحله پنجم عملیات ما به شمار می رود. این نوع حمله موشکی به اذن خدا ادامه خواهد داشت و همانگونه که گفتیم برای عملیاتی بزرگتر تلاش می کنیم.
وی افزود: عملیات سرنگونی هواپیمای جاسوسی و جنگی آمریکا MQ_9 دستاوردی مهم در چارچوب رویارویی با دشمنان به شمار می رود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


سید عبد الملک تصریح کرد: این حملات علیه مردم ما از انقلاب ۲۱ سپتامبر، همه جانبه بود و متجاوزان زشت‌ترین جنایات را علیه مردم ما مرتکب شدند و آنها را در محاصره کامل قرار دادند، اما دشمنان نتوانستند باردیگر بر کشور ما تسلط یابند و مردم ما این دستاورد را حفظ کردند. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی گفت: با وجود حجم بالای توطئه‌ها و جنگها، انقلاب ۲۱ سپتامبر، استوار مانده است. یمن  نتایجی بسیار مهم در پی دستاورد انقلاب ۲۱ سپتامبر به وقوع پیوست که آثار آن -اگر خدا بخواهد- تمامی خواسته‌های مردم ما را محقق خواهد کرد، مردم عزیز ما ۱۰ سال دستاورد خود را حفظ کرده و با چالش‌ها رو در رو شده اند و همچنان با آن مقابله می‌کنند و با وجود حجم چالش‌ها، اما دستاورد‌های مهمی را رقم می‌زنند.  

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


دبیر کل انصارالله یمن تصریح کرد: طرف متخاصم با انقلاب ۲۱ سپتامبر و در رأس آن آمریکا و اسرائیل بزرگ‌ترین بازنده به حساب می‌آیند، چرا که سیطره مستقیم خود بر کشور ما را از دست دادند، آمریکا با توجه به طمع طلبی‌های استکباری خود برای کنترل کامل بر کشور و سوء استفاده از منابع آن، متضرر نخست از انقلاب ۲۱ سپتامبر به حساب می‌آید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مردم عزیز ما هدف بزرگی را در انقلاب ۳۱ سپتامبر محقق کردند که همان آزادی و استقلال است. آمریکا و اسرائیل و حامیانشان رویکرد تجاوز علیه مردم عزیز ما را طی این سال‌های گذشته دنبال کردند، تجاوزات علیه مردم ما از زمان انقلاب ۲۱ سپتامبر تمام عیار بود که در آن متجاوزان شنیع‌ترین جنایت‌ها را مرتکب شده و مردم گرانقدر ما را به صورت کامل محاصره کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
تجلیل دبیر کل جنبش انصارالله از نقش حزب الله در حمایت از مقاومت فلسطین
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره عبد الملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله به مناسبت سالگرد انقلاب 21 سپتامبر و تحولات نبرد طوفان الاقصی در یک سخنرانی ضمن اشاره به نقش حزب الله در حمایت از غزه گفت:
دشمن نتوانست نقش و نفوذ جبهه حزب‌الله را نادیده بگیرد؛ حزبی که هر روز دشمن اسرائیلی را در شمال فلسطین اشغالی مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد.
وی افزود: حزب الله توانست صدها هزار شهرک نشین غاصب را از شهرک های شمال فلسطین اشغالی اخراج کند. حزب الله در موضع خود و حمایت از مردم فلسطین، نوار غزه و مجاهدین در نوار غزه ثابت و استوار است.
دبیر کل جنبش انصارالله گفت هر چقدر اسرائیل حملات خود علیه حزب الله را گسترش دهد، حزب الله ناامید نخواهد شد و از مواضع خود عقب نشینی نخواهد کرد.
مواضع ثابت و مستحکم حزب‌الله در سخنان سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله، صریح و روشن و اعلام شد.


سید عبدالملک بدرالدین تصریح کرد: دشمنان در کنترل بر کشور ما شکست خوردند و مردم ما این دستاورد را در پایین‌ترین حد در عمق استراتژیک آن حفظ کردند. هر آنچه که دشمنان در قبال انقلاب انجام دادند نتیجه‌اش شکست بود

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

چرا که انقلاب دستاوردی برای مردم و برخاسته از آرزوها، اهداف و خواسته‌هایشان بود. این سفیر آمریکا بود که در همه زمینه‌ها بر همگان آنچه را که می‌خواست دیکته می‌کرد، وی در صنعا قبل از ۲۱ سپتامبر بیشترین نفوذ را در مؤسسات رسمی مختلف داشت و تصمیم گیرنده اول بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دشمنان انقلاب ۲۱ سپتامبر به رهبری آمریکا و اسرائیل بزرگترین بازنده محسوب می‌شوند. آمریکا بزرگترین بازنده انقلاب ۲۱ سپتامبر بود، زیرا با این انقلاب دیگر تسلط مستقیم خود بر کشور ما را از دست داد.
وی افزود آمریکایی‌ها با توجه به جاه طلبی‌های استکباری خود برای تسلط کامل بر کشور و بهره برداری از ثروت آن، اولین بازنده انقلاب ۲۱ سپتامبر هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 نیم میلیون نفر برای آموزش در بسیج ثبت نام کرده اند
سید عبدالملک بدرالدین دبیر کل جنبش انصار الله یمن گفت: فعالیت های مربوط به بسیج از مهمترین فعالیت هاست و همچنان ادامه دارد و رژه های گسترده ای که امروز شاهد آن بودیم ان شاء الله در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
وی گفت: تعداد افرادی که برای آموزش در بسیج ثبت نام کرده اند نزدیک به نیم میلیون کارآموز شده است و صدها هزار نفر نیز در چارچوب تشکیلات نظامی آموزش دیده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز استاندارد سازی سامانه های سرمایشی و گرمایی در کشور
سینما همیشه سرگرمی نبود، بلکه آیینه مردم است
برای دفاع از انقلاب و قرآن حضور مردم در ۲۲ بهمن ضروری است
درگذشت مادر شهید کوهگرد در لنده
در صورت تردید درباره درستی یک خبر، از مراکز و افراد متخصص کمک گرفته شود
افتتاح ۲۶ پروژه ایمن سازی جاده‌ای با اعتبار ۲۱۰ میلیارد تومان در آذربایجان غربی همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی
فیلم‌های روز هشتم جشنواره فجر
مرخصی فجرانه ۱۰ روزه به زندانیان دارای شرایط در لرستان
قوه قضاییه با جدیت پیگیر بازگشت ارز‌های صادراتی است
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۲ طرح در استان همدان 
اقدامات استان برای فرار از بحران آب
اظهارات اژه‌ای درباره بازگشت ارز‌های صادراتی
تقویت اعتماد سرمایه‌گذاران با حکمیت قیمت‌گذاری پتروشیمی
گونه مهاجم نوتریا؛ تنها تهدید شناسایی‌شده حیات وحش آذربایجان‌غربی
بارش برف و باران در جاده‌های ۱۸ استان و انسداد چند محور کوهستانی
لزوم مشارکت انجمن‌ها در پیشبرد اهداف شبکه آزمایشگاهی کشور
مقام افغان: افغانستان هرگز لقمه چرب برای دشمنانش نیست
اهمیت اجرای کامل و اثربخش مشوق‌های نوسازی در بافت‌های فرسوده
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
دانشجوی نخبه اصفهانی، قربانی اقدامات تروریستی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)