• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۳۸۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۶:۱۳
سیاسی » دولت

دولت چهاردهم به دنبال ایجاد ثبات، امنیت و آرامش در منطقه است

رئیس جمهور با تبیین رویکرد دولت چهاردهم در سیاست داخلی و خارجی بر مبنای وفاق ملی و گسترش تعامل با همه کشور‌های دنیا بر اساس احترام متقابل، گفت: ما همچنین در سیاست خارجی به دنبال ایجاد ثبات، امنیت و آرامش در منطقه هستیم، اما رژیم صهیونیستی برای جنگ‌افروزی و ایجاد نا امنی تلاش می‌کند.

دولت چهاردهم به دنبال ایجاد ثبات، امنیت و آرامش در منطقه است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های نخستین روز سفر خود به نیویورک، در هتل محل اقامت خود، در دیدار خانم «ویولا آمهرد» رئیس جمهور سوئیس، ضمن ابراز خرسندی از روابط و تعاملات خوب دو کشور، کمک‌های دارویی سوئیس به کشورمان در شرایط تحریمی، نقش فعال این کشور در حفاظت از منافع ایران و همچنین از سرگیری روابط با عربستان را نشانه عمق روابط میان دو کشور عنوان و بر اهمیت گسترش تعاملات فیمابین در همه زمینه‌ها تاکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با تبیین رویکرد دولت در سیاست داخلی و خارجی بر مبنای وفاق ملی و گسترش تعامل با همه کشور‌های دنیا بر اساس احترام متقابل، به اقدامات کم‌نظیر صورت گرفته در زمینه مشارکت‌دهی همه اقوام و مذاهب در اداره امور کشور و همچنین استفاده از ظرفیت بانوان در دولت اشاره کرد و گفت: ما همچنین در سیاست خارجی به دنبال ایجاد ثبات، امنیت و آرامش در منطقه هستیم، اما رژیم صهیونیستی برای جنگ‌افروزی و ایجاد نا امنی تلاش می‌کند.

پزشکیان در ادامه ضمن ابراز تأسف عمیق از آنچه که در غزه و بر علیه مردم مظلوم این منطقه در حال وقوع است، تصریح کرد: جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و سکوت محافل و مجامع بین‌المللی مدعی حقوق بشر در قبال این جنایات، برای وجدان‌های بیدار قابل تحمل نیست و ضروری است هر چه سریع‌تر این اقدامات متوقف شود.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه در جنگ غزه در یک سو همه قدرت‌های بزرگ با حمایت مالی، تسلیحاتی و رسانه‌ای پشت سر رژیم صهیونیستی هستند و در سوی دیگر میدان انسان‌هایی تحت ستم و محاصره در سرزمین شام هستند و طبعا در این جنگ نابرابر طرف زورگو مشخص است و باید وادار به توقف جنگ و خشونت و جنایت شود، افزود: اینکه به جای محکومیت رژیم صهیونیستی و تلاش برای وادار کردن این رژیم به توقف جنایات، مردم فلسطین به تروریسم متهم می‌شوند، یعنی قانون جنگل در دنیای ما حکفرماست و ضرورت اصلاح این روند را ضروری می‌سازد.

پزشکیان با تاکید بر اینکه مخالفت کلامی کشور‌های اروپایی با جنگ در غزه به رغم حمایت آنها از رژیم صهیونیستی برای مردم دنیا باورپذیر نیست، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از هر تلاشی برای خاتمه دادن به این جنگ و نسل‌کشی در غزه حمایت خواهد کرد.

خانم «ویولا آمهرد» رئیس جمهور سوئیس نیز در این دیدار ضمن تبریک مجدد انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان رییس جمهور ملت ایران، بر علاقمندی کشورش برای توسعه همه جانبه روابط با ایران تاکید کرد و گفت: ما همچنین خواهان ادامه نقش‌آفرینی در حمایت از منافع ایران به ویژه در رابطه با آمریکا هستیم.

رئیس جمهور سوئیس ضمن ابراز نگرانی از شرایط بغرنج منطقه ناشی از جنگ رژیم صهیونیستی در غزه، بر مواضع مشترک دو کشور مبنی بر توقف فوری حملات بر علیه مردم این منطقه تاکید کرد و افزود: سوئیس اخیرا از سوی سازمان ملل برای برگزاری نشستی در ارتباط با کنوانسیون ژنو ماموریت یافته و امیدواریم برگزاری این نشست برای دستیابی به آتش‌بس در غزه موثر واقع شود.

وی همچنین از رویکرد دولت دکتر پزشکیان به ویژه در استفاده از ظرفیت بانوان در بخش‌های مختلف مدیریتی تقدیر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای بیش از ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات دامپروری در نیشابور
از هنرمند توان‌خواه مهریزی برگزیده جشنواره تئاتر مریوان تجلیل شد
فعالیت سامانه بارشی جدید در مازندران از امروز بعدازظهر
امدادگران هلال‌احمر مرد ۵۴ ساله را در ارتفاعات چخماخلو نجات دادند
عرضه محصولات دانش بنیان در دو نمایشگاه فناورانه
آغاز ثبت سفارش تک‌جلدی کتاب‌های درسی
مسکن و سختی کار پرستاران در اولویت برنامه‌های دولت است
‍ ۳۶۰ دانش آموز در «طرح نوخوانها» عضو کتابخانه پستی نیشابور
اعزام حاجیان عمره با ۹ کاروان
روند بررسی طرح‌ها یا لوایحی که بیش از ۶ جلسه زمان می‌برند
سراب شهرک و بابارشانی سردترین نقطه کردستان
تامین زمین هزارو ۴۸۵ کلاس درس در اردبیل
معامله ۳۰۶ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
استکبار ستیزی نماد مقاومت ایرانیها مقابل دشمنان
رقابت بیش از ۷۷۰۰ نامزد انتخاباتی برای کرسی‌های مجلس عراق
تکمیل طرح‌های راه‌سازی شمال سیستان و بلوچستان نیازمند اعتبارات
تشکیل نخستین شورای مشورتی کتاب کشور در کاشمر
برنامه‌های امروز رادیو فرهنگ برای شنوندگان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
دستگیری پنج اراذل و اوباش متواری و تحت تعقیب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
دیدار لاریجانی با خانواده‌ شهید حاج رمضان
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)