• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۵۱۵۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

انتقاد از اقساط ۴۰ میلیون تومانی وام مسکن نخبگان

رئیس بنیاد نخبگان با ابراز نارضایتی از سود بالا و اقساط ۴۰ میلیونی وام مسکن نخبگان گفت: در سفرهای استانی، از استانداران و شهرداران تقاضا کردم زمین‌های اضافی در اختیار نخبگان قرار بگیرد.

افشین: پویایی زیست بوم علم و فناوری نیازمند آزمون و خطا برای نخبگان
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین افشین ضمن تسلیت شهادت سید مقاومت، سید حسن نصرالله به ثبت امروز دهم مهرماه به عنوان روز ملی نخبگان در تقویم رسمی کشور اشاره کرد و گفت: وجه تسمیه این روز، تولد شهید چمران است. او در عین اینکه نخبه علمی، ادبی و هنری بود، مدیری مجاهد هم بود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود بر رسالت بنیاد ملی نخبگان متمرکز شد و گفت: هدف ازتأسیس این بنیاد، کشف استعداد‌های برتر کشور، توجه به مناطق کم برخوردار و به کار بستن ابتکار عمل در این مناطق است.
وی همچنین بر وجه تمایز مسیر یک نخبه ورزشی با یک نخبه علمی اشاره کرد و افزود: بر خلاف نخبه ورزشی که بعد از گرفتن نشان فرصت کوتاهی برای فعالیت دارد، کار برای نخبه علمی اتفاقا پس از گرفتن نشان آغاز می‌شود و تازه شروع مسیر نخبگی است. افشین ادامه داد: مسیر نخبگی یک مسیر صعودی است و بنیاد ملی نخبگان باید از لحظه شروع برای این مسیر برنامه داشته باشد.


وی کشف و بلوغ استعداد‌ها را وظیفه بنیاد ملی نخبگان دانست و گفت: حمایت‌ها باید به گونه‌ای باشد که نخبگان احساس کنند، پیوسته در حال ساختن آینده هستند.
افشین تاکید کرد: پژوهش‌های علمی و تحقیقاتی باید با نیاز‌ها و مسائل جامعه و زمانه ما گره بخورد چون حل مسائل در نتیجه پیوند توأمان دانش و تجربه محقق خواهد شد.


وی با بیان اینکه پیوند علم و تجربه در علوم پزشکی کارنامه قابل قبول تری دارد، تصریح کرد: دانشجویان پزشکی در حین تحصیل و پس از آن دوره‌ای را در بیمارستان برای کسب تجربه طی می‌کنند، اما ما این تعامل را در علوم فنی و مهندسی با بدنه صنعت و در علوم انسانی با بدنه حکمرانی شاهد نیستیم. این در حالی است که لازمه تحقق رسالت نخبگی دادن فرصت به این بخش از جامعه برای آزمون و خطا است.


افشین در ادامه با بیان این که یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های نخبگان، بحث مسکن است و در این دولت اقدامات تازه‌ای در خصوص مسکن آنان رقم زده شده است در این زمینه گفت: من با وام بنیاد ملی نخبگان خانه‌دار شدم که ۸۰ درصد قیمت یک خانه بود، اما امروز وام مسکن نخبگان با درصد سود بالا پرداخت می‌شود که اقساط ماهانه آن ۴۰ میلیون تومان است.
وی اضافه کرد : در سفر‌های استانی که اخیراً داشتم، از استانداران و شهرداران تقاضا کردم زمین‌های اضافی در اختیار نخبگان قرار بگیرد که در تهران و اصفهان در حال اجرا و قم نیز در حال واگذاری است.


معاون علمی فناوری رئیس جمهور در پایان خاطرنشان کرد: علم و فناوری سرمایه اصلی عصر حاضر ماست و اگر به دنبال ساختن جامعه‌ای مبتنی بر علم و فناوری هستیم، باید از این مسیر حمایت کرده و در عین همکاری دانشگاه و صنعت را جلب کنیم تا بتوانیم نیرو‌هایی برای حکمرانی، اداره جامعه و ثروت آفرینی تربیت کنیم.


چهاردهمین همایش ملی نخبگان با حضور مسعود پزشکیان، رئیس دولت چهاردهم، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و ۶۰۰ نفر از نخبگان و مستعدان در محل سالن اجلاس سران کشور‌های اسلامی برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)