• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۵۴۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی

فریاد «الله اکبر» ایرانیان در پی حمله موشکی سپاه پاسداران

مردم ایران در پی حمله موشکی سپاه پاسداران به رژیم صهیونیستی در پاسخ به جنایات شهادت شهیدان «اسماعیل هنیه»، «سید حسن نصرالله» و سردار «نیلفروشان» به خیابان‌ها آمده و فریاد الله اکبر سردادند.

فریاد «الله اکبر» ایرانیان در پی حمله موشکی سپاه پاسداران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در پی حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به رژیم صهیونیستی برای انتقام شهادت «اسماعیل هنیه»، «سید حسن نصرالله» و سردار نیلفروشان مردم شهر‌های مختلف ایران به خیابان‌ها آمده و اظهار خوشحالی کردند.

مردم در تجمعات خودجوش که از همان ساعات ابتدایی اطلاع از آغاز حمله موشکی جمهوری اسلامی ایران به اسرائیل انجام شده با سر دادند شعار «الله اکبر»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا» از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای پاسخ موشکی به رژیم صهیونیستی تشکر و قدردانی کردند.


شادی شیرازی‌ها از عملیات مقتدرانه موشکی در تنبیه متجاوز صهیونیستی

به دنبال حمله مقتدرانه موشکی سپاه پاسداران به سرزمین‌های اشغالی مردم شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) با حضور در میدان امام حسین (ع) به شادی و سر دادن شعار پرداختند.

در این تجمع مردم انقلابی شیراز با سردادن شعار در حمایت از جبهه مقاومت و تشکر از نیرو‌های مسلح خصوصاً سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشکر کرد.

حضور اقشار مختلف مردم از جلوه‌های خاص این تجمع است.


شادی مردم خوزستان از حمله موشکی سپاه علیه رژیم صهیونیستی
مردم انقلابی و همیشه در صحنه خوزستان پس از اعلام خبر حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر علیه رژیم کودک کش اسرائیل با حضور در خیابان‌ها، معابر و میادین شهر‌های مختلف استان اظهار خوشحالی و شادمانی کردند.

مردم قدرشناس خوزستان که در پرچم‌های مقدس جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت را در دست داشتند با سردادن شعار‌های الله اکبر، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا و پخش شیرینی از اقدام قاطعانه سبزپوشان سپاه و نیرو‌های مسلح کشورمان در حمله موشکی علیه اشغالگران قدس تقدیر و تشکر کردند.


شادمانی مردم همدان پس از حملات سپاه پاسداران به رژیم صهیونیستی

تجمع دانشجویی و مردمی در چهارراه پژوهش همدان برای حملات سپاه پاسداران به رژیم صهیونیستی هم اکنون در حال برگزاری است.


خوشحالی مردم مناطق مختلف استان ایلام در پی حمله سپاه پاسداران

در پی حملات گسترده موشکی سپاه پاسداران به سرزمین‌های اشغالی، مردم مناطق مختلف ایلام به خوشحالی پرداختند.

در مناطق مختلف بانگ الله اکبر برپا شده است.


شادی مردم مازندران از حمله موشکی سپاه به سرزمین‌های اشغالی

مردم ولایتمدار مازندران اقدام قاطع سپاه پاسداران و ایران اسلامی در دفاع مشروع و حمله به مواضع رژیم غاصب صهیونیستی را حمایت کردند.

جمعی از مردم دیار علویان پس از حمله موشکی به مواضع رژیم غاصب و سرزمین‌های اشغالی فریاد «الله اکبر» و «لبیک یا نصرالله» سر دادند.

مردم دیار علویان همچنین در روز‌های اخیر با برپایی تجمع‌های خودجوش و اعتراضی انتقام سخت از جنایتکاران صهیونیستی و غاصبان کودک کش را مطالبه کردند.


شادی مردم سمنان در پی حمله موشکی سپاه به اسرائیل

مردم استان سمنان در حمایت از حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به سرزمین‌های اشغالی شعار‌های الله اکبر و مرگ بر اسرائیل سردادند و شیرینی پخش کردند.

مردم استان سمنان از نخستین دقایق آغاز حمله موشکی سپاه پاسداران با حضور در پشت بام‌ها و میادین و معابر عمومی وسردادن شعار‌های الله اکبر و مرگ بر اسرائیل حمایت و شادی خود را از این اقدام ابراز کردند.

مردم  این پیروزی را به رهبر فرزانه انقلاب و ملت ایران و مردم مظلوم لبنان و فلسطین اشغالی به ویژه مردم بی پناه غزه شاد باش گفتند.

مردم سمنان با حضور و تجمع در خیابان‌ها و معابر این پیروزی را جشن گرفتند و بر لزوم حمایت از ملت مظلوم فلسطین و لبنان و نیرو‌های مقاومت تاکید کردند.


شادمانی مردم انقلابی اهواز از حملات موشکی سپاه علیه رژیم صهیونیستی

مردم انقلابی اهواز با برپایی تجمع خودجوش از حمله قاطعانه موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حمایت و ابراز شادمانی کردند.

مردم همیشه در صحنه اهواز با برپایی اجتماع خودجوش و مردمی در مقابل حسینیه عاشقان ثارالله از حملات قاطعانه سبزپوشان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای مسلح بر علیه رژیم اشغالگر قدس حمایت و ابراز شادمانی کردند .

در این تجمع مردمی، مردم انقلابی اهواز با در دست داشتن پرچم مقدس کشورمان و جبهه مقاومت و پخش شیرینی و شربت با ابراز شادمانی از اقدام قاطع مجاهدان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای مسلح تقدیر و تشکر کردند.


شادی مردم اصفهان در پی حمله موشکی سپاه به رژیم صهیونیستی
جمعی از مردم اصفهان با اجتماع در میدان امام حسین اصفهان پاسخ موشکی سپاه به رژیم صهیونیستی را جشن گرفتند.

 مردم در گوشه و کنار استان در واکنش به حمله موشکی سپاه به سرزمین های اشغالی شادی کردند.

مردم اصفهان باحضور در میدان امام حسین و  خیابان ها در واکنش به پاسخ موشکی سپاه به سرزمین های اشغالی در حمایت از مردم مظلوم لبنان ابراز خوشحالی کردند و فریاد الله اکبر سردادند و بر لزوم حمایت از ملت مظلوم فلسطین و لبنان و نیروهای مقاومت تاکید کردند.


حمایت و خوشحالی مردم هرمزگان از حمله موشکی سپاه به رژیم صهیونیستی
مردم هرمزگان با تجمع در میادین اصلی مراکز شهرستانها، از حمله موشکی سپاه پاسداران به مواضع امنیتی رژیم صهیونیستی حمایت و ابراز خوشحالی کردند.
 

شادی گیلانی ها از پاسخ کوبنده موشکی ایران به رژیم صهیونیستی
گیلانیان شهیدپرور دقایقی پس از عملیات موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی به خیابان‌ها آمدند و حمایت خود را از اقدام موشکی سپاه پاسداران و نیروهای مقتدر مسلح ایران اسلامی اعلام کردند.
 
شادی به سبک مردم کهگیلویه و بویراحمد؛
طنین انداز شدن صدای شلیک گلوله در آسمان کهگیلویه و بویراحمد
دقایقی پس از حمله موشکی موفقیت آمیز ایران به مواضع نظامی رژیم صهیونیستی، مردم کهگیلویه و بویراحمد برنو به دست، در رزمی حماسی، اقتدار خود را به نمایش گذاشتند.

در بیشتر نقاط عشایری و مناطق شهری استان، مردم با شلیک گلوله، اقدام حماسی سپاه پاسداران در حمله موشکی به رژیم صهیونیستی را تحسین کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
مردم کیش هم شادمان هستند. الله اکبر
نظر شما
آخرین اخبار
سرمربی قزوینی در راه بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی
محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان رشت
ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیزلی تا پایان سال به ناوگان اتوبوسرانی
برگزاری جشنواره نان و جان در روستای قلعه نو خرقان شاهرود
بزرگداشت ۱۳ آبان، «روز ملی مبارزه با استکبار»
انتشار حذفیات منابع امتحانی آزمون سراسری ۱۴۰۵
اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز ۱۳ آبان در یزد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
همکاری چهره‌ها با مرکز امور نمایشی سیما
بارش باران در مشهد پس از ۱۵۰ روز
اجرای طرح طاها در خوزستان
کشف بیش از ۶ تن آرد فاقد مجوز در بوکان
ناپایداری شبکه، تهدیدی برای پایداری منابع انرژی تجدیدپذیر
سیاستمداران آمریکایی از دخالت در امور دیگران عبرت نگرفته‌اند
رژه دختران فاطمی در مینودشت
نواخته شدن زنگ جشنواره آب در مدارس چهارمحال و بختیاری
تعطیلی سینما‌ها در روز سه شنبه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌های کتابی سلام خبرنگار
داستان بلاتکلیفی یک پل پس از ۱۸ سال 
پیام دعوت مشترک برای حضور حماسی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
آخرین وضع مصدومان سپاهان
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)