• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۵۶۲۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷
سیاسی » مجلس

قالیباف: «وعده صادق ۲» سراب امنیتی اسرائیل را نقش برآب کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه پس از عملیات وعده صادق ۲، اسرائیل هم خود را بازندۀ میدان نظامی و هم شکست خورده در جنگ رسانه‌ای می‌بیند، گفت: ما خود را برای دیوانگی احتمالی اسرائیل آماده کرده ایم، پاسخ بعدی ما به تجاوز‌های احتمالی در سطحی بسیار متفاوت خواهد بود.

قالیباف: «وعده صادق ۲» سراب امنیتی اسرائیل را نقش بر آب کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  خانه ملت، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در نشست امروز (چهارشنبه ۱۱ مهرماه) صحن علنی مجلس، گفت: از روزی که رهبر عزیزتر از جان ما فرمان خونخواهی میهمان عزیزمان شهید اسماعیل هنیه را دادند، تمام فرماندهان و نیروهای نظامی با حمایت مسئولان کشور شبانه روز تلاش کردند تا زمینه‌های اجرایی کردن مقتدرانه، موفق و موثر این فرمان را مهیا کنند و امروز که با دومین عملیات وعده صادق این تلاش های شبانه روزی به ثمر رسید دنیا با چشمان خود مشاهده کرد که قدرت جوانان با انگیزه ایرانی هنگامی که در کنار باور به سنت های الهی قرار می گیرد بر جمع بزرگترین قدرت های نظامی دنیا نیز برتری دارد.

رئیس قوه مقننه تصریح کرد: دیشب ظالمان و جنگ طلبانی که همۀ توانشان حملۀ هوایی و عملیات تروریستی است از ترس برخود لرزیدند و ملت های مسلمان و آزادیخواهان دنیا از شوق و امید سرشار شدند.

وی ادامه داد: دشمنی که تلاش کرده بود با پیروزی های تاکتیکی شکست های راهبردی خود را سرپوش بگذارد و با عملیات روانی شالودۀ ذهنی و ساختاری جبهۀ مقاومت را تخریب کند تصور می‌کرد با عملیات  ترور و شهادت سیدحسن نصرالله کار حزب الله لبنان را تمام کرده است لذا باور نمی‌کرد که قوی تر از گذشته با صخرۀ سنگ حزب الله لبنان روبه رو شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: رژیم هنوز نتوانسته بود حفظ توان نظامی حزب الله را تحلیل کند که با شکست اطلاعاتی و امنیتی عملیات مسلحانۀ موفق در تل آویو روبه رو شد و هنوز خود را از این شکست سرپا نکرده بود که با آوار موشک های ایرانی بر سر پیروزی سازی رسانه‌ای خود روبه رو شد و همۀ سراب امنیتی را که ساخته بود نقش بر آب دید و لذا امروز هم خود را بازندۀ میدان نظامی و هم شکست خورده در جنگ رسانه‌ای می‌بیند.

قالیباف عنوان کرد: این است قدرت ایمان و جهاد این است قدرت اراده و تلاش این است قدرت شجاعت و تدبیر و این است نتیجۀ رهبری حکیم و پشتیبانی مردم مسلمان و وطن پرست ایران ما به داشتن فرماندۀ کل قوایی که راهبری حکیم، شجاع، مجاهد، با ایمان، باورمند به مردم و متصل به قدرت لایزال الهی است می‌بالیم و همیشه و در همۀ شرایط خود را تابع محض هر تصمیم او با هر رویکردی دانسته و بالاترین افتخار خود را سربازی بی چون و چرای او می‌دانیم.

وی ادامه داد: البته رژیمی که موجودیت و بقای خود را در خطر می‌بیند ممکن است به فکر تکرار خطاهای پیشین خود و تعرض به خاک مقدس ایران بیافتد اما باید این را بداند که ما خود را برای این دیوانگی احتمالی او آماده کرده ایم و برنامۀ دور از انتظاری طراحی کرده ایم و پاسخ بعدی ما به تجاوزهای احتمالی در سطحی بسیار متفاوت صورت خواهد گرفت و حتماً این رژیم در صورت تعرض به ایران موجودیت خود را که وابسته به ایجاد احساس امنیت است با شتاب بسیار بیشتری به سمت فروپاشی سوق خواهد داد و به آمریکا به عنوان حامی و پشتیبان این رژیم توصیه می کنیم که قلادۀ سگ هار خود را محکم کند تا نه به خود لطمه بزند و نه صاحب خود را به دردسر جدی بیاندازد.

رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: در پایان به روح بلند همۀ شهدای بزرگ مقاومت خصوصاً شهید سید حسن نصرالله، شهید اسماعیل هنیه و شهید حاج قاسم سلیمانی درود می فرستیم و به همۀ همرزمان خود در جبهۀ مقاومت به ویژه در لبنان و غزه اطمینان می دهیم که ما تا پیروزی قدس شریف در کنار شما خواهیم ماند و راه شهدای مقاومت را ادامه خواهیم داد.

رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: ما این روزها بیشتر از همیشه این تذکر خداوند متعال در قرآن را لمس می کنیم که شهدا زنده اند. آری سیدحسن نصرالله زنده است، اسماعیل هنیه زنده است، حاج قاسم عزیز ما زنده است چون مقاومت زنده است و به مبارزۀ خود تا آزادی قدس شریف ادامه خواهیم داد. سلام بر قدس، سلام بر فلسطین و سلام بر شهدای راه خدا.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)