• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۶۱۷۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۶
اقتصادی » اقتصاد کلان

رقم بسیار بالای فرار مالیاتی در کشور

وزیر امور اقتصادی و دارایی در اجلاس مدیران مالیاتی سراسر کشور گفت: رقم فرار مالیاتی در کشور بسیار بالاست و باید مبارزه با آن تسریع شود.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ عبدالناصرهمتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در اجلاس مدیران مالیاتی سراسر کشور گفت: رقم فرار مالیاتی در کشور بسیار بالاست و باید مبارزه باآن تسریع شود. گفت: باید هماهنگی لازم را انجام دهیم تا در مسیر عدالت مالیاتی و کمک به مردم موفق عمل کنیم. 

 همتی افزود: واقعیت این است که خیلی از درآمد‌ها در کشور قابل شناسایی نیستند و در شرایط تحریمی بالای ۲۰ تا ۲۵ میلیارد دلار هزینه‌های معاملاتی و رانت‌های فاصله قیمت ارز و قیمت دوگانگی ارز را به عده‌ای پرداخت میکنیم و باید جلوی این کار گرفته شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: این افراد باید مالیات بدهند و نمی‌شود ۸ دهک مردم روز به روز وضع مالیشان بدتر شود و ۲ دهک وضع خوبی داشته باشند و فشار بر روی ۸ دهک باشد.

 همتی گفت: باید به سمت آنلاین شدن اطلاعات مالیاتی برویم و اطلاعات مودیان باید به صورت سیستمی ارزیابی شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: با شناسایی ظرفیت‌های جدید فعالیت‌های اقتصادی و با گرفتن مالیات از آن ها، می‌توان این افراد را به مردم هم معرفی کرد. 
 همتی گفت: ما باید مالیات ستانی از حقو‌ق های ثابت و مشاغل خرد جامعه را به حداقل برسانیم و اگر توان داشته باشیم نباید از افرادی در این سطح مالیات بگیریم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: مالیات ستانی از دانه درشت‌ها همه آنها را جبران میکند و این باید راهبردی شما باشد و تا جای که امکان دارد باید فشار را از قشرهای کم درآمد کاهش بدهیم و از دانه درشت‌ها مالیات بگیریم. 

 همتی با تاکید بر اجرای دو ماده ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر گفت: حکمرانی دیتا و داده با اجرای این دو ماده قابل انجام است و رئیس جمهور به ماده ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر، بسیار اعتقاد دارد و به درستی بر اجرای کامل آن تاکید دارد چون  شفافیت اقتصادی و مالی را به دنبال دارد و همه بخش‌ها از جمله اخذ مالیات را عادلانه می‌کند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: اگر این دو ماده به خوبی و دقیق اجرا شود خیلی از مشکلات اطلاعاتی و اقتصادی کشورمان مرتفع می شود اکنون ما تصویر دقیقی از وضعیت درآمدی دارایی و امکانی و معاملاتی همه مردم نداریم و باید این اطلاعات را کامل داشته باشیم.

او گفت: ما پایه‌های اطلاعاتی را باید درست کنیم و حکمرانی داده باید داشته باشیم اگر بتوانیم حکمرانی داده را در سیستم داشته باشیم در ماده ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر اینها تاکید و پیگیری شده است رئیس جمهور هم تاکید کردند که مهمترین مسئله دولت چهاردهم اجرای این دو ماده است و این فرصت تاریخی است و باید از این فرصت استفاده کنیم و با حمایت و همراهی که رئیس جمهور دارد بتوانیم آن را در کشور نهادینه کنیم و این قابل انجام دادن است.  اگر اینکار را انجام دهیم هم در کنترل تورم و هم در کنترل نرخ ارز هم در توسعه و هم در تامین بودجه و واقعی کردن ارقام بودجه به ما کمک میکند.

همتی افزود: تمرکز بر امور جزیی موجب غفلت ما از امور مهم نشود و باید با تکریم، اعتماد را به مردم برگردانیم. ما نمی‌خواهیم مالیات خلاف بگیریم آنچه قانون گفته باید به صورت عالانه و از درآمد‌های حاصل شده اخذ شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
کلیه واریزهای کارت به کارت بنام هر فردی ، باید به عنوان معامله منظور گردد و مالیات ۵٪ از فرستنده و ۵٪ مبلغ ، از گیرنده دریافت شود بجز مواردی که حساب فرستنده و گیرنده یکی باشد ، با سپاس .
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)