• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۶۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
مازندران » اجتماعی

افزایش ٢٥ درصدی طرح‌های ضربتی در مازندران

فرمانده انتظامی مازندران: طرح‌های ضربتی برای جلوگیری از وقوع جرم در مازندران ٢٥ درصد افزایش یافت.

افزایش ٢٥ درصدی طرح‌های ضربتی در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، به مناسبت هفته نیروی انتظامی، نشست خبری فرمانده انتظامی استان با خبرنگاران برگزار شد.


فرمانده انتظامی استان مازندران در این نشست در مورد طرح‌های ضربتی و دغدغه مردم امار افزایش ٢٥ درصدی در کل استان در خصوص جلوگیری از وقوع جرم بوده است.


سردار مفخمی گفت: جامعه هدف نیروی انتظامی خدمت به مردم است و این هفته فرصتی است تا به بعضی از موضوعات به خدماتی که به مردم با لباس انتظامی صورت میگیرد بیشتر توجه شود.

وی افزود: در ٦ ماه گذشته خدماتی از جمله تشکیل پرونده صدور کارت‌های معافیت و پایان خدمت و گراهینامه و ... یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار مورد خدمات صورت گرفته شده است.

فرمانده انتظامی مازندران گفت: برقراری ارتباط و تعامل با مردم با هدف بالا بردن کیفیت خدمات و با علم جامعه محوری بودن پلیس از جمله مهمترین اهداف است.


سردار مفخمی افزود: فوریت‌های پلیسی ١١٠ بیش از یک میلیون و ٧٠٠ هزار تماس با پلیس گرفته شد که ٥٠٠ هزار تماس با مشاوره و راهنمایی بلیس برای مردم صورت گرفته شده است.

وی تصریح کرد: استان مازندران به عنوان استان هدف ١٥ میلیون و ٣٧٥ هزار ورودی و ١٥ ملیون ٣٥٠ هزار خروجی خودرو از استان که در محموع بیس از ٣٠ میلیون تردد در این استان به ثبت رسید که با همکاری و ایفای نقش همکاران انتظامی امنیت در الویت تمام کار‌ها بوده است و ٢ درصد افزایش تردد را به همراه داشته است.

سردار مفخمی گفت: برای تعلیم رانندگی در استان از پایه‌های مختلف تا موتور سیکلت، ٤٧٣٣٦١ نفر برای ارایه خدمات تعالیم رانندگی در ٦ ماه گذشته شرکت کرده اند که با افزایش دو درصدی به همراه بوده است.

وی افزود: ١٢٩ هزار دستگاه و ادرات کشاورزی در استان خدمات گرفتند که افزایش ١٧ درصدی را به همراه داشته است.

فرمانده انتظامی استان مازندران در مورد طرح‌های ضربتی و دغدغه مردم امار افزایش ٢٥ درصدی در کل استان در خصوص جلوگیری از وقوع جرم بوده است.

سردار مفخمی گفت: در ٦ ماه نخست امسال ٢٩٤ متوفی ناشی از تصادف داشتیم که به نسبت سال گذشته ١٦ درصد امار کاهشی بوده است، اما در بحث مصدومین ١٧ درصد افزایش مصدومان به همراه داشته است و اگرچه تعداد تردد در استان افزایشی بوده، اما تعداد تصادف ١٠ درصد کاهشی بوده است.

وی افزود: ٥٤ درصد از مصدومان و متوفیان عابر پیاده و٣٣ درصد موتور سیکلت هستند و عدم استفاده از پل‌های عابر پیاده مجموعا" بیشترین امار در این ثبت حوادث در حوزه درون شهری بوده است.

سردار مفخمی گفت: در ٦ ماه گذشته ٧١ مورد زمین خواری کشف و ضبط شد و ٦٥٧ هزار متر با ارزش ٤١٩ هزار میلیارد بوده است.

وی افزود: در بحث کشفیات در مناطق کم برخوردار " یک تن و ششثد کیلو کشفیات مواد مخدر بوده است و ١١ درصد افزایش دستگیری خرده فروش در استان در ٦ ماه گذشته به ثبت رسیده است.

سردار مفخمی گفت: در بحث پلیس فتا و ظرفیت آن ٠٩٦٣٨٠ تلفن پاسخگویی ٢٤ ساعته است که با تبلیغ ان، جلوی بسیاری از جرایم گرفته می‌شود و ٢٢ هزار مشاوره و ١١٠ میلیارد ریال پول مردم بازهمی مشاوره برگشت، هرچند ٥١ درصد افزایش جرم در مورد برداشت از حساب و کلاهبرداری است که نیاز به تولید محتوا و هم فکری و هم افزایی جهت اگاه سازی مردم را دارد.


فرمانده انتظامی استان گفت: در مورد برخورد با واحد‌های صنفی متخلف ٧٧ درصد افزایش در ٦ ماه گذشته به ثبت رسیده است.


همچنین در مورد برخورد با اتباع بیگانه پلیس بدون تعارف شناسایی و برخورد و افزایش ٦٤ درصدی نتیجه ان بوده است.

وی افزود: اقداماتی که در حوزه فرهنگی و اجتماعی بوده است در تولید محتوا یک اثر که همراهی پلیس با فرد آسیب دیده از امل به ساری بوده است ٢٥ میلیون بازدید را داشته است.

سردا مفخمی گفت: در بحث وقوع قتل ٣٤ درصد کاهش داشتیم.

فرمانده انتظامی استان گفت: در بحث نرخ جرایم که به نسبت جمعیت به وسعت است، به ترتیب ١٥، ٢١،٢٣،٣٠،١١و ١٩ جایگاه مازندران در بحث سرقت، سرقت مسلحانه، تجاوز به عنف، قتل، نزاع و درگیری، دستگیرشدگان و تصادفات استان در کشور است.

سردار مفخمی افزود: پلیس هوشمند و مردم قانون مدار شعار هفته نیروی انتظامی است که پلیس هوشمند نگاه به ان فناوری پایه است و بسیاری از جرایم که در حوزه امنیت عمومی صورت میگیرد، پلیس باید با علم و اگاهی و فناوری توانایی خدمت را داشته باشد و مردم باتوجه به گستردگی خدمات و فناوری توقع دارند در کوتاه‌ترین زمان خدمات بگیرند.

وی افزود: مردم قانون مدار را اینگونه می‌شود تعریف کرد و ان هم نهادینه کردن تکلیف شهروندی است که همه شهروندان باید در انجام و پایبندی به قانون به عنوان تکلیف، بازوی توانمند پلیس در ایفای نقش باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی دستگاههای مختلف برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
دستگیری ۱۱ سارق در اجرای طرح ضربتی پلیس رشت
رویداد ملی ایران جان فرصتی برای معرفی، توانمندی‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان
ورزشی‌های هشتم بهمن ماه در استان سمنان
نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر در رشت
بازار آخر وقت و تکاپوی مردم مهاباد در معابر شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سیاری: در صورت وقوع جنگ دشمن آسیب زیادی خواهد دید
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)