• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۷۴۲۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۵
سیاسی » دولت

بازگشت ساعت آغاز به کار ادارات از ۱۵ مهر به روال گذشته

معاون رئیس‌ جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: ساعت کاری کارکنان دولت در همه ادارات از ۱۵ مهر بر اساس تصویب‌نامه اسفند ۱۴۰۱ خواهد بود.

بازگشت ساعت آغاز به کار ادارات از ۱۵ مهر به روال گذشته

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علاء‌الدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با توجه به اینکه ساعت آغاز به کار کارکنان دستگاه‌های اجرایی در کلان‌شهر‌ها در دو هفته ابتدایی آغاز سال تحصیلی، در بخشنامه این سازمان از ساعت ۷ تا ۹ صبح شناور شده بود، از بازگشت ساعت آغاز به کار دستگاه‌های اجرایی به روال گذشته خبر داد. 

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تأکید بر اینکه تصمیم دولت در جهت مهار کردن ترافیک (رفت و آمد) و کاهش دغدغه کارکنان دولت در اوج ساعات ابتدایی آغاز سال تحصیلی اتخاذ شده بود، اعلام کرد: از ۱۵ مهر، بر اساس تصویب‌نامه شماره ۲۴۳۱۸۷‏/ت ۶۱۰۱۱ هـ مورّخ ۲۸‏/۱۲‏/۱۴۰۱ هیئت وزیران، ساعات آغاز به کار ادارات دستگاه‌های اجرایی ملی مستقر در شهر تهران از ۷ تا ۹ صبح به‌طور شناور و ادارات واحد‌های استانی و شهرستانی، ۷ صبح خواهد بود.

رفیع‌زاده اظهار داشت: در واحد‌های نظامی، انتظامی و امنیتی، ساعت آغاز به کار ۶ و ۳۰ دقیقه صبح، در واحد‌های صنعتی ۷ صبح و بانک‌ها نیز ۷ و ۳۰ دقیقه صبح خواهد بود. البته کارکنان بانک‌ها موظفند نیم‌ساعت زودتر یعنی ساعت ۷ صبح در محل کار حاضر شوند و کارهای پیش از آغاز خدمت‌رسانی را انجام دهند و ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه صبح، خدمت‌رسانی را آغاز کنند. 

معاون رئیس‌ جمهور، درباره ساعت آغاز به کار مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز درمانی، گفت: بر اساس این تصویب‌نامه، مدارس مقاطع متوسطه نیز از ۷ و ۳۰ دقیقه صبح و مدارس ابتدایی، ۸ صبح آغاز به کار خواهند کرد و مدارس باید طوری برنامه‌ریزی کنند که از نیم‌ساعت قبل، پذیرش دانش‌آموز داشته باشند و در این فرصت، برنامه‌های ورزشی، تربیتی و فرهنگی، اجرا شود. 

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: مراکز آموزش‌ عالی و پژوهشی و بخش‌های آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعم از دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها، از ۸ صبح فعالیت خود را آغاز خواهند کرد. 

رفیع‌زاده درباره ساعت آغاز به کار مادران یا پدران کارمندی که فرزندان خردسال دارند یا محصّل در مقطع ابتدایی دارند، گفت: ساعت آغاز به کار دستگاه‌های اجرایی ملی مستقر در شهر تهران، به‌طور شناور از ۷ تا ۹ صبح است و مشکل این خانواده‌ها را حل خواهد کرد، اما به واحد‌های استانی که ساعت آغاز به کار آن‌ها ۷ صبح خواهد بود نیز تأکید شده است که با شناور شدن ساعت آغاز به کار بانوان یا یکی از والدینی که فرزند زیر ۷ سال دارند و مهد کودکی هستند، مساعدت کنند. 

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در پایان گفت: به موجب مصوّبه هیئت وزیران، استانداران این اختیار را دارند که متناسب با گرما و سرمای هوا و طول روز، درباره جابه جایی ساعات آغاز به کار تا سقف یک ساعت در استان، تصمیم لازم را اتخاذ و در استان، اعمال کنند. 

گفتنی است، تغییر ساعت کاری ادارات در تابستان به علت رعایت مصرف بهینه برق بود که به گفته رفیع‌زاده، با همکاری همه ادارات و کارکنان دستگاه‌های اجرایی، فصل گرما با حفظ و پایداری بهتر انرژی، سپری شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
حضور گروه تواشیح زنجان در کاروان قرآنی حج تمتع ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
واکنش عراقچی به دروغ پردازی‌های رسانه صهیونیستی
بارش پراکنده باران در سمنان
همدلی و اتحاد در روستا‌های همیشه بیدار گیلان
نجات دو بیمار با علایم‌ حمله قلبی با تلاش به موقع امدادگران
قدردانی خانواده شهدا از حضور حماسی مردم البرز در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
هوای بارانی شهرکرد
حضور گسترده مردم روستا‌های کهگیلویه و بویراحمد در راهپیمایی ۲۲ بهمن
شکست هیرکان رشت در رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
جلوه‌های از حضور باشکوه ساکنان و گردشگران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
افتتاح آموزشگاه خیرساز وکیلی در نیشابور
روستانشینان همپای سراسر البرز با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند
رونمایی از ماشین‌آلات مشارکتی و اهدایی به دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌های استان
تهران هنوز قلب تپنده حماسه است
محکومیت واحد صنفی تیرچه بلوک در رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن استان مازندران
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
بازتاب گسترده حضور ایرانیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)