• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۷۹۴۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱
یزد » اجتماعی

باید دشمن را وادار به عقب نشینی کنیم

امام جمعه یزد: درمقابل استکبار جهانی ناامیدی، ضعف و سازش معنایی ندارد و نباید به او مجال بدهیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، آیت الله محمدرضا ناصری در دیدار فرمانده نیروی انتظامی استان و معاونان وی که به مناسبت هفته نیروی انتظامی برگزار شد ضمن تشکر از خدمات و فعالیت‌های نیروی انتظامی اظهار داشت: امیدوارم خداوند متعال در تمام کار‌ها و برنامه‌ها به همه ما بصیرت و آگاهی عنایت بفرماید تا بتوانیم راه و مسیر را درست تشخیص بدهیم.
وی بر لزوم شناخت توطئه‌های دشمن تأکید کرد و ادامه داد: باید توطئه‌های دشمن را بشناسیم و در مقابل آن ایستادگی و مقاومت داشته باشیم.
آیت الله ناصری گفت: استکبار جهانی در مورد انقلاب اسلامی ایران که پایگاه عظمت اسلام است، دست از توطئه بر نخواهد داشت و لذا قرآن کریم می‌فرماید «وَلَا یَزَالُونَ یُقَاتِلُونَکُمْ حَتَّىٰ یَرُدُّوکُمْ عَنْ دِینِکُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا» دشمن همواره با شما سر جنگ دارد تا هنگامی که شما دست از دین برداریم.
نماینده ولی فقیه در استان یزد بر لزوم قوی شدن در برابر دشمن تأکید کرد و بیان داشت: لازم است تلاش کنیم تا در تمام زمینه‌ها از جمله نظامی، اقتصادی، علمی قدرتمند شویم تا دشمن نتواند به کشور اسلامی ما صدمه بزند.
وی تصریح کرد: در مقابل استکبار جهانی ناامیدی، ضعف و سازش معنایی ندارد و نباید به او مجال بدهیم بلکه با قوی شدن در عرصه‌های مختلف باید دشمن را وادار به عقب نشینی کنیم.
امام جمعه یزد به نفوذ دشمن اشاره کرد و گفت: امروز دشمن از نفوذ و جاسوسی برای آسیب رساندن به جبهه مقاومت استفاده کامل می‌کند و لازم است مراقب و مواظب حرکات دشمن باشیم تا در این زمینه نیز دشمن از غفلت ما استفاده نکرده و دچار آسیب نشویم.
وی ادامه داد: توکل به خدا در برنامه‌ها و فعالیت‌ها نیز باید مورد توجه باشد و طبق آیات قرآن کریم هر کس به خداوند متعال توکل کند کمک و مدد الهی شامل حالش خواهد شد.
آیت الله ناصری تأکید کرد: نیت، کار و تلاش همه ما باید برای رضایت خداوند متعال و خدمت به جامعه و بندگان خدا باشد و خدمت به مردم رضایت خدا را برای ما به همراه خواهد داشت.
وی گفت: برای تقویت دین خدا و اجرای احکام الهی در جامعه تلاش کنید چرا که شما هادیان امت هستید و همه ما باید در جهت پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و زمینه سازی ظهور منجی عالم بشریت تلاش کنیم و از خدا بخواهیم تا در این مسیر ثابت قدم بمانیم.

در ابتدای این نشست فرمانده انتظامی استان به بیان مجموعه اقدامات این نیرو در راستای برقراری نظم و امنیت در استان پرداخت. سردار بهدانی فرد با اشاره به بخشش ۳۰ درصدی حق پارکینگ خودرو‌ها در هفته انتظامی گفت:خودرو‌هایی که منع قانونی نداشته باشند، تخفیف ۳۰ درصدی برای ترخیص آنها داده می‌شود. وی عنوان کرد:حدود ۷۵۰ خانه سازمانی برای کارکنان این نیرو در استان پیش بینی شده است که قرار است طی مدت سه سال ساخته شود. سردار بهدانی فرد افزود: دراین هفته ساختمان پلیس فتا افتتاح می‌شود و سه مقر پلیس راه در استان به بهره برداری می‌رسد و همچنین شاهد آغاز عملیات ساخت کانون بازنشستگان نیروی انتظامی در استان خواهیم بود. وی افزود:استان یزد در حوزه پیشگیری و کشف جرائم از استان‌های برتر کشور محسوب می‌شود و در بحث طرد اتباع بیگانه که مطالبه مردم بوده است یزد از اولین استان‌های کشور در بحث طرد اتباع بیگانه بوده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
بیانیه تشکل جبهه پیروان خط امام و رهبری به مناسبت ۲۲ بهمن
محدودیت‌های ترافیکی ۲۲ بهمن در کرمان
گلبانگ وحدت‌آفرین الله‌اکبر در پایتخت مقاومت
افتتاح طرح‌های مسکن و راه در چهارمحال وبختیاری
افتتاح طرح‌های راهداری در شهرستان انار
لاریجانی: موشک‌های ایرانی رژیم صهیونی را سرجایش رساند
افتتاح ۱۸ طرح آموزشی، تربیتی، مهارتی و ورزشی در کرمان
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
تأکید بر تقویت وحدت و همدلی و مقابله با توطئه‌های دشمنان
دعوت استانداری آذربایجان شرقی از مردم استان برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جشنواره فیلم فجر؛ فرصتی برای شکوفایی فرهنگی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح طرح های دهه فجر در بم
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)