• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۸۲۱۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳
ورزشی » ساير حوزه ها
دنیامالی در مراسم بزرگداشت شهدای جبهه مقاومت:

جامعه ورزش از اقدام نیرو‌های مسلح علیه رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند

وزیر ورزش و جوانان گفت: وظیفه همه مسلمانان است که از مظلومان عالم دفاع کنند، جامعه ورزش نیز در کنار آحاد مردم از اقدام نیرو‌های مسلح علیه رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند.

جامعه ورزش از اقدام نیرو‌های مسلح علیه رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله که در زورخانه جوانمردان شهدای کن برگزار شد، اظهار داشت: وظیفه هر مسلمانی است که از مظلومان در مقابل ستم‌گران دفاع کند. جنایاتی که رژیم صهیونیستی علیه مسلمانان انجام می‌دهد بسیار زیاد است. فقط یک مرحله از آن در غزه موجب شد تا نزدیک به ۴۱ هزار نفر که اکثر آنها کودک یا زن بودند به شهادت برسند.

وی افزود: مردم فلسطین وظیفه دارند که از خودشان در مقابل این رژیم غاصب دفاع کنند. بعد از اقدامات تروریسیتی که رژیم صهیونیستی در ایران انجام داد و سپس سیدحسن نصرالله را به شهادت رساند، طبیعی بود که ما نیز باید پاسخ آن را می‌دادیم. این دفاع پاسخ کوچکی بود که نقش بازدارندگی خودش را داشته باشد. ما جنگ‌طلب نیستیم، اما اگر کشوری بخواهد به ما تجاوز کند، پاسخ دندان‌شکن می‌دهیم. جامعه ورزش هم وظیفه دارد از کاری که نیرو‌های مسلح انجام دادند، حمایت کند. در اقتدار ایران همین بس که وقتی حملات موشکی به رژیم صهیونیستی داشتیم، روز بعد از آن به همراه رئیس جمهور به قطر رفتیم و مذاکرات خوبی با کشور‌ها داشتیم.

دنیامالی افزود: مهم‌تر از سفر به قطر نیز برگزاری نماز جمعه تهران به امامت مقام معظم رهبری با حضور پرشور مردم بود. در حالی که سران کشور‌های دیگر در پناهگاه‌های خود حضور داشتند، رهبر انقلاب ما در کنار مردم با اقتدار حضور پیدا می‌کنند. در ادامه حضور وزیر امور خارجه ایران در لبان و سوریه، نشانگر اقتدار ایران اسلامی است. نشر منش ورزشکاران ما، پهلوانی و دفاع از مظلوم است و این مراسم نیز برای گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله برگزار می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان در رابطه با نگاه ویژه به ورزش زورخانه‌ای و المپیکی شدن این رشته، اظهار داشت: این ورزش از دو جهت برای ما اهمیت بالایی دارد. این ورزش بومی و تمدنی ایران است و این ورزش در کشور ما ریشه دارد. دومین نکته این خواهد بود که این ورزش آئینی است و نشر پهلوانی دارد. ورزش زورخانه‌ای ارتباط مستقیمی با مرام و جوانمردی دارد. اقدامات خوبی برای ورود این ورزش به المپیک انجام شده، اما هنوز کافی نیست. در دنیا نیز این ورزش شناخته شده است و حتی وقتی ما رقابت‌هایی برگزار می‌کنیم، کشور‌های دیگر به عنوان قهرمانی دست پیدا می‌کنند. ما قبل از آن باید این ورزش را در نسل جوان مخاطب‌سازی کنیم.

وی در رابطه با آخرین وضعیت ورزشگاه‌های فوتبال و نشستی که با مسئولین کشور قطر داشتند، گفت: ما یک انباشتگی در رابطه با ورزشگاه‌ها داشتیم و هرکسی مسئولیت را به مجموعه دیگر انتقال می‌داد. این مسئله را حل کردم و در حال حاضر هیچ جدایی بین وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و باشگاه‌ها وجود ندارد. قرار بر این شد که همه با هم، ورزشگاه‌هایی در شان مردم کشورمان داشته باشیم که چمن، سکو و نور خوبی در حد استاندار‌های afc داشته باشد. امیدوارم در آینده شاهد این باشیم که استادیوم‌ها با کیفیت‌تر شده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: خیلی از دشمنان ما تلاش می‌کنند که دیدار ایران و قطر برگزار نشود. در ملاقاتی که با وزیر ورزش قطر داشتم، متوجه شدم او مدیر دو سه باشگاه بوده و از آنها برای حضور در ایران دعوت کردم. امروز هم به روابط بین‌الملل گفتم که به صورت کتبی دعوت کنند. تلاش می‌کنیم که در ۲۴ مهر در مشهد پذیرای قطر باشیم که امیدوارم این دیدار با پیروزی ایران همراه باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
ضرورت تعیین حساب بانکی هزینه انتخاباتی داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)