• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۸۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸
خوزستان » اجتماعی

اجرای طرح‌های جدید برای افزایش سرعت دفع آب‌های سطحی اهواز

شهردار اهواز با اشاره به اینکه تضمین می‌کنیم هزینه‌های ارزش افزوده تامین بخش مهمی از عوارض آلایندگی را طبق سیاست‌های استانداری هزینه کنیم گفت: با تکمیل طرح‌های آغاز شده شاهد کاهش معضلات آب‌گرفتگی خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رضا امینی در آئین آغاز عملیات اجرایی طرح جامع جمع‌آوری و هدایت آب‌های سطحی اظهار کرد: بخشی از طرح جامع دفع آب‌های سطحی به طول ۱۱.۵ کیلومتر که دو هزار هکتار از مساحت شهر را پوشش می‌دهد، امروز آغاز شد و در هجدهم ماه اجرا خواهد شد، البته بخشی از کار امسال و بخشی سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد، اما باید پیمانکار سریع‌تر این کار را انجام دهد تا بارندگی‌ها امسال اثرگذاری داشته باشد.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در این دوره افزود: دو سه هفته دیگر قرارداد متروی اهواز منعقد می‌شود، ناوگان اتوبوسرانی در حال تکمیل است و نوسازی تاکسیرانی شهرداری بعد از ۳۰ سال انجام شده است. هوشمندسازی و نصب دوربین‌های نظارت تصویری نیز از دیگر اقدامات انجام شده است.

شهردار اهواز اضافه کرد: برای اجرای تقاطع‌های غیرهمسطح و آسفالت معابر کم برخوردار قرارداد ۵۰۰ میلیارد تومانی منعقد شد که تاکنون ۳۰۰ میلیارد تومان آن هزینه شده است، همچنین حاشیه سازی کارون در دو قطعه انجام و در یک قطعه ۱۸ هکتاری دیگر به زودی کلنگ زنی می‌شود تا زیبا سازی کارون انجام شود.

امینی با تاکید بر انجام اقدامات محیط زیستی و فرهنگ‌سازی و نظارت جدی تصریح کرد: اگر مردم متوجه شوند که سالانه هزینه‌ای که بابت جمع آوری نخاله می‌شود را می‌توانیم صرف پروژه‌های عمرانی کنیم و هر سال یکی از رمپ و لوپ‌های پل کارون را اجرا کنیم قطعاً بیشتر به این موضوع توجه می‌کنند. در سایت صفیره اقدامات خوبی برای دفن بهداشتی زباله انجام شده است که نوید آینده خوبی برای محیط زیست اهواز است.

وی تاکید کرد: اهواز دارد به ریل توسعه بر می‌گرد، اما به نگاه جامع مدیران صنایع نیاز دارد، بعضاً مدیران صنایع از ترس اینکه عوارض آلایندگی صرف هزینه جاری نشود نسبت به پرداخت مقاومت می‌کنند، تضمین می‌کنیم هزینه‌های جاری را از درآمد‌های شهرداری و ارزش افزوده تأمین و بخش مهمی از عوارض آلایندگی را طبق سیاست‌های استانداری هزینه کنیم.

شهردار اهواز اضافه کرد: برای توسعه اهواز ۱۴۰ همت نیاز است تا در پنج سال اهواز را به دیگر کلانشهر‌ها بسیار نزدیک شود که ۴۰ همت هزینه جاری و مابقی برای عمران است.

امینی با اشاره به مطالبه ۱۰۷ همت شهرداری از دستگاه‌های مختلف به ویژه صنایع گفت: در صورت پرداخت این مطالبات شهر اهواز نیز هم مانند دیگر شهر‌ها آباد می‌شکد

وی عنوان کرد: شناسایی نقاط آبگیر سال گذشته انجام و سه زون اصلی طرح جامع دفع آب‌های سطحی کلنگ زنی می‌شود که بخش اصلی در منطقه ۷ و بخشی در مناطق ۴ و ۵ است. در این طرح لوله گذاری ۶۰۰ تا ۱۸۰۰ میلیمتر در سه فاز در خیابان کارگر از میدان مالیات تا میدان کارگر کار می‌شود و بخشی از آب‌های سطحی از طریق کانال و بخشی جوی روباز دفع می‌شود.

شهردار اهواز با بیان اینکه شبکه دفع فاضلاب اهواز مشترک بوده و برای نیاز شهر کافی نیست، گفت: با تکمیل این طرح می‌توانیم شاهد کاهش معضلات آب‌گرفتگی شویم و طرح دفع آب‌های سطحی در بهشت‌آباد و کیان‌آباد نیز در آینده زود کلنگ‌زنی خواهد شد.

امینی با اشاره به اینکه تضمین می‌کنیم هزینه‌های ارزش افزوده تأمین بخش مهمی از عوارض آلایندگی را طبق سیاست‌های استانداری هزینه کنیم افزود: با تکمیل طرح‌های آغاز شده شاهد کاهش معضلات آب‌گرفتگی خواهیم بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)