• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۹۹۲۷
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال
مظفری‌زاده:

ثابت شد که ایران کشور امن است؛ پیگیری پرونده بیرانوند از طریق مراجع قانونی

سرپرست مدیرعاملی باشگاه تراکتور گفت: رأی کنفدراسیون فوتبال آسیا در خصوص حذف تیم موهون باگان هند از مسابقات آسیایی بار دیگر برای همه ثابت کرد که ایران کشور امن است و می‌توانیم میزبان شایسته در مسابقات بین‌المللی باشیم.

ثابت شد که ایران کشور امن است؛ پیگیری پرونده بیرانوند از طریق مراجع قانونی

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، سعید مظفری‌زاده با اشاره به تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر حذف تیم موهون باگان از سطح دو لیگ قهرمانان آسیا به دلیل غیبت در دیدار با تراکتور، اظهار داشت: متأسفانه تیم هندی با رفتار غیرحرفه‌ای به اعتبار مسابقات خدشه وارد کرد و تمام شرایط برای برگزاری بازی آماده بود که حریف به بهانه نبود امنیت در ایران از سفر به تبریز انصراف داد. این در حالیست که سایر تیم‌های خارجی و تمام عوامل برگزاری بازی دو تیم تراکتور و موهون باگان از جمله ناظر و تیم داوری بدون مشکل به ایران سفر کردند و در کمال آرامش و امنیت به کشورهایشان بازگشتند.

وی افزود: همه دیدند و بار دیگر ثابت شد که ایران یکی از امن‌ترین کشور‌های دنیا است و با تدابیری که اندیشیده شده، قطعاً میزبان شایسته‌ای در مسابقات بین‌المللی خواهیم بود.

سرپرست مدیرعاملی باشگاه تراکتور در رابطه با تصمیمات داور مسابقه تراکتور – فولاد، گفت: انتظار می‌رود با حضور VAR اشتباهات داوری به حدأقل برسد. به نظرم سه صحنه مشکوک به پنالتی در داخل محوطه جریمه فولاد اتفاق افتاد که اتاق VAR باید داور را برای بازبینی صحنه فرا می‌خواند. همچنین در یکی از صحنه‌ها بازیکن حریف خطای خشن روی شجاع خلیل‌زاده مرتکب شد که آن صحنه هم نیاز به بررسی دارد. وقتی بازی با VAR برگزار می‌شود، تیم‌ها و هواداران انتظار دارند مثل همه جای دنیا تصاویر دوربین‌های پوشش دهنده بازی را بتوانند ببینند در غیر اینصورت نه تنها VAR کمکی به رفع مشکلات نمی‌کند، بلکه ایجاد شائبه هم می‌کند.

وی ادامه داد: ما شکایتمان را به فدراسیون فوتبال ارسال کرده‌ایم و پیگیر موضوع هستیم. البته خودمان هم باید تمرکز کافی را داشته باشیم تا دیگر امتیازات مفت از دست ندهیم. 

مظفری‌زاده در خصوص حکم صادر شده برای پرونده علیرضا بیرانوند، گفت: براساس نظر کارشناسی وکیل باشگاه و وکیل شخصی آقای بیرانوند، فسخ ایشان قانونی بود و باید تبرئه شود. واقعیت این است که این پرونده ابعاد مختلفی داشته و آقایان نباید برای اینکه خودشان را تبرئه کنند و از زیر فشار رها شوند، شلوغ کاری کنند.

وی ادامه داد: متأسفانه عده‌ای برای رسیدن به هدفشان از اهرم فشار رسانه‌ای استفاده می‌کنند و جالب است حتی برخی مجریان صدا و سیما به عنوان رسانه ملی، به صورت میلی و براساس علایق رنگی رفتار و جانبداری می‌کنند. خودشان دَم از برقراری عدالت می‌زنند، ولی در عمل از کوچکترین فرصت پخش زنده برای ایجاد فشار علیه بیرانوند استفاده می‌کنند. مگر شما قاضی یا حقوقدان هستید که با صراحت در خصوص پرونده پیچیده فسخ بیرانوند با پرسپولیس اظهار نظر می‌کنید؟ متأسفم برای صدا و سیما و برخی رسانه‌ها که اجازه می‌دهند افراد بدون تخصص در خصوص موضوع حقوقی اظهار نظر کارشناسی کنند. 

سرپرست مدیرعاملی باشگاه تراکتور گفت: ما و علیرضا بیرانوند به اندازه کافی باتجربه هستیم که دچار این حاشیه‌سازی‌ها نشویم و کار‌های مربوط به این پرونده را از طریق مراجع قانونی پیگیری می‌کنیم. هیچ‌گاه وارد بازی رسانه‌ای آنان نمی‌شویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)