• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۳۲۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴
آذربایجان غربی » سیاسی

جمعه نصر یوم‌الله است

امام‌جمعه چهاربرج گفت: باید روز حماسه افتخارآفرین عملیات «وعده صادق ۲» و روز حماسه «نماز جمعه نصر» را به عنوان یوم الله در کنار سایر مناسبت‌های ظفرمندانه تاریخ انقلاب ثبت کرد. 

جمعه نصر یوم‌الله است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت‌الاسلام جلالی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته چهاربرج با اشاره به عملیات وعده صادق ۲ و نماز جمعه تاریخی تهران به امامت مقام معظم رهبری، اظهار کرد: باید روز دهم مهرماه روز حماسه افتخارآفرین عملیات «وعده صادق ۲» و سیزدهم مهرماه روز حماسه «نماز جمعه نصر» را در تقویم نورانی انقلاب اسلامی به عنوان یوم الله در کنار سایر مناسبت‌های ظفرمندانه تاریخ انقلاب ثبت کرد.

 
 امام‌جمعه چهاربرج افزود: هرچند همین حضور در صحنه مقتدرانه ملت بزرگوار و وفادار ایران، برای تحقق همه اهداف جبهه مقاومت کافی بود، اما بیانات رهبر حکیم انقلاب در دو خطبه فارسی و عربی، وجهه‌ی مضاعفی از عزت و اقتدار و حماسه را به این یوم الله بخشید.
 
او گفت: بیانات رهبر حکیم انقلاب هم وسوسه خناسان را از بین برد، هم روحیه امت اسلامی را ترمیم و تقویت کرد و هم چشم‌اندازی نورانی و امیدبخش برای آینده درخشان و حتمی‌الظفر جبهه مقاومت ترسیم کرد تا رزمندگان اسلام استوارتر از گذشته کار مقدس شهید نصرالله و همه مجاهدان این راه نورانی را به سرنوشت مبارکش ختم نمایند.
 
خطیب جمعه چهاربرج با اشاره به بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه نصر، تصریح کرد: امتداد برکت وجودی شهید سیدحسن نصرالله تا تحقق آرمان نابودی اسرائیل خبیث و حتمیت نابودی اسرائیل خبیث با امتداد مقاومت دو محور مهم و اساسی درخطبه عربی رهبر معظم انقلاب بودند.
 
امام‌جمعه چهاربرج با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در خطبه نخست نیز به تسریع در حتمیت نابودی اسرائیل خبیث با انسجام بیش از پیش امت اسلامی تاکید کردند، افزود: پیوند قلبی با شخصیت شهید نصرالله، شهادت حسینی (ع) گونه شهید نصرالله که زنده‌کننده، درس‌دهنده، انگیزه‌بخش و امیدآفرین است، نامیرای شهید نصرالله و مقاومت که سیّدحسن نصرالله جسم‌اش از میان ما رفته، ولی شخصیّت حقیقی او، روح او، راه او و صدای رسای او همچنان در میان ما هست و خواهد بود از محور‌های مهمی بود که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کردند.
 
حجت الاسلام جلالی تصریح کرد: شهید نصرالله پرچم بلند مقاومت، زبان گویا و مدافع شجاع مظلومان، مایه‌ی دلگرمی و جرئت مبارزان و حق‌طلبان بود و گستره‌ی محبوبیّت و تأثیرگذاری او از لبنان و ایران و کشور‌های عربی فراتر رفته بود؛ و اکنون شهادت او این اثرگذاری را افزایش خواهد داد.
 
وی با بیان اینکه این شهادت‌ها، نهضت مقاومت حزب الله را سُست نمی‌کند، بلکه استوارتر می‌کند، اظهار کرد: همان‌طور که در ایران اسلامی، با فقدان چند ده شخصیّت برجسته و ممتاز، انقلاب متوقّف نشد، عقب‌نشینی نکرد، بلکه سرعت گرفت. امروز هم مقاومت در منطقه با این شهادت‌ها عقب نخواهد نشست و مقاومت پیروز خواهد شد.
 
امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه امروز بتدریج خود باند جنایتکار صهیونیست هم به این نتیجه رسیده‌اند که بر حماس و حزب‌الله هرگز پیروز نخواهند شد، تصریح کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ مهم‌ترین گفتمان شهیدنصرالله این بود که نااُمید و پریشان نشوید و در مسیر مبارزه تردید نکنید و بر تلاش و توان خود بیفزایید و همبستگی خود را دوچندان کنید و در برابر دشمن متجاوز و متعرّض با تقویت ایمان و توکّل مقاومت کنید و او را ناکام بگذارید که امروز خواسته‌ی سیّد شهید ما از ملّتش و از جبهه‌ی مقاومت و از همه‌ی امّت اسلامی همین است.
 
حجت الاسلام جلالی در ادامه با اشاره به اینکه رژیم کودک کش و منحوس صهیونیستی اسرائیل در حال خود کشی است، افزود: دشمن پلید و زبون، چون نمی‌تواند به تشکیلات مستحکم حزب‌الله یا حماس یا جهاد اسلامی و دیگر سازمان‌های مجاهد فی‌سبیل‌الله صدمه‌ی جدّی بزند، به جنایت، ترور، تخریب و بمباران و کشتار غیر نظامیان روی آورده است. 
 
وی گفت: نتیجه و محصول جنایات رژیم غاصب صهیونیستی؛ تراکم خشم و افزایش انگیزه مردم، سر برآوردن مردان، سرداران، رهبران و از جان‌گذشتگان بیشتر، تنگ‌تر شدن حلقه محاصره گرگ خون‌آشام و سرانجام حذف وجود ننگین رژیم صهیونیستی از صحنه وجود است.
 
امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه صبر و استقامت، عزّت و کرامت به بار می‌آورد، افزود: تحلیل رهبر معظم انقلاب بسیار قابل توجه بوده و به نظر ایشان، جنایات ۷۰ ساله صهیونیست‌ها چنان بذر کینه‌ای را در دل مسلمین و مستضعفین عالم کِشته است، که به مثابه کِرمی فَربه، به دور تن خویش از تار‌های خشم و نفرت مظلومان، پیله تنیده است و محور مقاومت این رژیم را قبل از تکمیل اهداف شیطانی‌اش در همان پیله خودش خفه خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)