• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۴۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸
اجتماعی » جامعه و شهری

انتقاد عضو شورا از ایمنی بزرگراه آزادگان

­رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت رفع نقاط حادثه خیز بزرگراه آزادگان تاکید کرد و گفت: بنابر اذعان مسئولان مربوطه، در بزرگراه آزادگان به طور متوسط در ماه پنج نفر درتصادفات فوت می‌کنند.

انتقاد عضو شورا از وضع ایمنی بزگراه آزادگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران در دویست و هفتادمین جلسه شورا با اشاره به مناسب نبودن وضع ایمنی بزرگراه آزادگان گفت: بنابر اذعان مسئولان مربوطه، در این بزرگراه به طور متوسط در ماه پنج نفر در تصادفات فوت می‌کنند. 

میثم مظفر افزود: این عدد بسیار قابل توجهی است و وظیفه جدی و فوریتی را بر عهده ما و شهرداری می‌گذارد که ایمن سازی را با فوریت دنبال کنیم. 

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه مسئله مهم نبود روشنایی کافی در برخی محدوده‌ها است، گفت: پل شهید کاظمی و پل شهید آیت الله سعیدی روشنایی مناسبی ندارد و عبور معتادین از زیر این پل‌ها بار‌ها منجر به فوت شده است. 

میثم مظفر با بیان اینکه نبود تابلو و علائم ترافیکی هشدار دهنده یکی دیگر از مشکلات است، افزود: نداشتن آسفالت مناسب در بخش‌های طولی بزرگراه نیز آسیب زا و حادثه آفرین است، زیرا سوار و پیاده شدن مسافران بدون توجه به تمهیدات فنی و نبود جداساز معابر تندرو و کندرو از دیگر مشکلات به شمار می‌رود. 

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بر اساس احکام ۲۱ و ۶۲ برنامه چهارم توسعه و الزام شهرداری بر ایمن سازی معابر، شهرداری باید طرح ایمن سازی مناسبی را برای بزرگراه آزادگان تهیه کند، گفت: بحث جان شهروندان مطرح است و انتظار داریم شهرداری اقدام عاجل را در این زمینه داشته باشد.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران هم در ادامه گفت: متأسفانه به قانون راهنمایی و رانندگی نیز در این معبر کمتر توجه شده است.

در ادامه نشست شورا، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران از شهردار تهران خواست برای توسعه و ارتقاء مرکزجامع سلامت روان شهرداری اقدام کند. 

نرگس معدنی پور با اشاره به بازدید خود از مرکز جامع سلامت روان شهرداری، ضمن قدردانی از شرکت شهر سالم برای راه اندازی این مرکز، از شهردار تهران خواست ضمن حفظ این مرکز، مشکلات آن را رفع و برای توسعه آن و ایجاد مراکز اقدام کند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران هم در دویست و هفتادمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سفر شجاعانه رئیس مجلس شورای اسلامی به بیروت گفت:یکی از بالاترین مقامات کشور در بیروت حضور یافت و پیام اقتدار و عزم راسخ جمهوری اسلامی در مقابله با تروریسم دولتی رژیم غاصب و ظالم صهیونیستی را نشان داد. 

مهدی پیرهادی افزود:هم می‌توان در دیپلماسی فعالانه حاضر شد و هم می‌توان در ضاحیه لبنان شجاعانه حضور پیدا کرد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران هم در دویست و هفتادمین جلسه شورا با اشاره به عملیات‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی در بیروت گفت: شهادت شکوهمند سید حسن نصر الله سرآغاز فصل جدیدی در محور مقاومت و مبارزه با استکبار بود و هست و در بیانات مقام معظم رهبری، به شخصیت ایشان پرداخته شد که زبان گویای ملت‌های مظلوم بوده اند. 

جعفر بندی شربیانی با بیان اینکه شجاعت ایشان زبانزد بود و این شهید پرچم بلند نماد پایداری و مقاومت بود، گفت: به دنبال شهادت شکوهمندانه شهید سید حسن نصر الله، نماز جمعه نصر و عملیات وعده صادق ۲ را شاهد بودیم. 

وی گفت:ما می‌بینیم که مسئله فلسطین مسئله اول جهان شده و در سرتاسر دنیا به آن می‌پردازند و امیدواریم به نابودی رژیم صهیونیستی منجر شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتاب «یرحا» حاصل دو سال پژوهش بینادینی است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
تاکید بر ضرورت نگاه نظام‌مند به اقتصاد صنایع‌دستی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ بهمن
وقف ۱۴۰۰ مترمربع زمین کشاورزی در بشرویه
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد
ترجمه فارسی «المبدا و المعاد» در راه است
رسیدگی به ۳۵۲ گزارش تخلف صنفی در زنجان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
روایت بمباران شیمیایی سردشت در قالب داستان
راهیابی وفایی به مرحله اصلی اسنوکر آزاد جهان
تشکیل باشگاه تصویرگران نوجوان
رونمایی از ۳۶ کتاب شهدای اسارت
تحقق ۲۹ همت سرمایه گذاری اقتصادی در لرستان
مراسم سیزدهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله خوشوقت امروز برگزار می‌شود
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
حضور گروه تواشیح زنجان در کاروان قرآنی حج تمتع ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)