• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۵۲۲۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
با همکاری دستگاه قضا و آموزش و پرورش؛

اجرای طرح نظام اجتماعی مراقبت دانش آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: برنامه نماد قوی‌ترین ومهمترین برنامه فرهنگی، اجتماعی، قضایی وبین دستگاهی در سیستم نظام آموزشی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

اجرای طرح نظام اجتماعی مراقبت دانش آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه وبویراحمد عیسی حسنی در جلسه برنامه ریزی و هماهنگی طرح نماد و اعضاء خط ۱۵۷۰ و مراکز مشاوره آموزش وپرورش استان گفت: در برنامه نماد آموزش وپرورش نباید تنها باشد و همه دستگاه‌ها باید یاریگر آموزش وپرورش باشند.
وی با اشاره به اینکه آسیب‌های اجتماعی و مراقبت از دانش آموزان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، بیان کرد: طرح نظام اجتماعی مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی (نماد) کار‌ها را هدفمند دنبال کرده و غربالگری، بررسی و آزمون، آموزش و شناسایی و در نهایت مداخله را انجام می‌دهد که همه دستگاه‌های عضو باید وظایف خویش را در این زمینه به خوبی انجام دهند و آموزش وپرورش را یاری کنند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از اجرای طرح هر مدرسه یک قاضی در استان با محوریت دادگستری و همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی در مدارس خبر داد و گفت: در این طرح همکاران قضایی با حضور در مدارس دانش آموزان را با مسائل حقوقی و قضایی آشنا می‌کنند.
حسنی بیان کرد: در این طرح ضمن ارائه مباحث مقدماتی درباره آشنایی با رشته حقوق و شیوه قانونگذاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و آشنایی با قانون اساسی و حقوق ملت در قانون اساسی، نکاتی درباره بیشترین دعاوی مطرح شده در دادگستری و فرهنگ سازی حقوقی و ارائه راهکار‌های پیشگیری از جرم که بیشترین فراوانی را دارند برای دانش آموزان ارائه خواهد شد.
جمالی سرپرست اداره کل آموزش وپرورش استان هم با بیان اینکه موضوع آسیب‌های اجتماعی یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین مسائل نظام جمهوری اسلامی ایران است گفت: طرح نظام اجتماعی مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی (نماد) طرحی جامع و کامل که می‌تواند بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را ریشه کن کند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش وپرورش استان نیز از فعال شدن خط ۱۵۷۰ جهت مشاوره تلفنی به دانش آموزان و اولیاء در طرح نماد خبرداد و گفت: مراکز مشاوره آموزش و پرورش با مدارس در ارتباط هستند و نسبت به مسائل دانش‌آموزان شناخت وحساسیت دارند. 
حجت دبیقی افزود: اگر مشکل دانش آموز عمیق بود، مرکز مشاوره آموزش و پرورش آنها را به مشاوران تخصصی سایر نهاد‌ها از جمله انجمن مشاوره، سازمان بهزیستی و قوه قضائیه ارجاع می‌دهند و از آنها کمک می‌خواهیم، چون در طرح نماد، اعضای ائتلاف حضور دارند و باید به آموزش و پرورش کمک کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزردگی مشترکان تلفن ثابت از افزایش ۵۰ درصدی آبونمان
هوای پایدار و افزایش دما در بیشتر مناطق کشور
مسئولیت سوءاستفاده از سیم کارت برعهده مالک است
برگزاری اردو‌های انتخابی تیم فوتبال نوجوانان در تهران
بازدید  والی هرات از پارک علم و فناوری خراسان رضوی
ساماندهی مراسم اربعین باوجود شرایط جنگی از دستور کار وزارت کشور خارج نشد
الحاق سه هزار هکتار زمین به شهر‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است
بهبود خواص محصولات صنایع مختلف با نانوذرات کربنات کلسیم ایرانی
آغاز مرمت آب‌انبار تاریخی تدین در سمنان
اختصاص ۹۵۰ میلیارد ریال برای طرح های خدمت‌رسانی به جامعه هدف بهزیستی
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی ودمایی هرمزگان ۳۰ تیر
تشییع مادر شهید نصیری در هرچگان
طول شبکه گاز خراسان جنوبی از ۱۵ هزار و ۶۰۰ کیلومتر عبور کرد
هوای ناسالم مشهد در ۳۰ تیرماه، برای دومین روز پیاپی
۱۵ نفر در خراسان شمالی به اتهام نشر اکاذیب تحت پیگرد قرار گرفتند
همه مدارس غیردولتی به استاندارد‌های مدارس تراز نزدیک شوند
کشف کلاهبرداری‌های اینترنتی در آباده
خرید تضمینی بیش از ۲۷۹ هزار تن گندم و ۳۹۰۰ تن کلزا از کشاورزان آذربایجان غربی
تداوم هوای گرم در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)