• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۶۸۶۱
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

معرفی آثار برگزیده جشنواره فیلم کوتاه تهران

بیش از ۳۰ فیلم از ۱۰۷ بخش بین‌الملل چهل و یکمین جشنواره فیلم کوتاه تهران پیشتر در رویداد‌های مهم بین‌المللی پذیرفته شده‌اند.

آشنایی با آثار برگزیده جشنواره فیلم کوتاه تهران
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آیین افتتاحیه چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران روز جمعه ۲۷ مهر ساعت ۱۲ با برگزاری افتتاحیه در سالن شماره ۹ پردیس سینمایی ملت به صورت رسمی کار خود را آغاز می‌کند.

آئین افتتاحیه این جشنواره با معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره عکس تهران که امسال به رویداد مستقلی تبدیل شده است، همراه خواهد بود.


فیلم‌های کوتاه برگزیده جشنواره

 در بخش بین‌الملل چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران ۱۰۷ فیلم در مسابقه اصلی، ۱۱ فیلم در بخش هوش مصنوعی و ۸ فیلم در بخش واقعیت مجازی رقابت می‌کنند که بسیاری از آنها پیشتر در رویداد‌های مهم بین‌المللی سینمای کوتاه حضور داشته و جایزه گرفته‌اند. در میان این آثار، به ۱۰ فیلم می‌توان اشاره کرد که جوایز زیادی کسب کرده اند.

برنده برلین در تهران

«شعر پایان تابستان» (A Summer's End Poem) به کارگردانی لام کان ژائو درامی ۱۵ دقیقه‌ای محصول چین است که در دوره اخیر جشنواره فیلم برلین، حضور در بخش نسل Kplus را تجربه کرد و در نهایت جایزه ویژه این بخش را گرفت. این فیلم درباره پسری روستایی است که در روز‌های پایانی تابستان، تمام پس‌انداز خود را خرج می‌کند تا رویایش را برای داشتن مدل موی شهری برآورده کند.

«شعر پایان تابستان» شنبه ۲۸ مهر ماه در سانس چهارم (ساعت ۲۰:۳۰) و دوشنبه ۳۰ مهر ماه در سانس اول (ساعت ۱۳) در محل خانه جشنواره به نمایش درمی‌آید.

روایت متفاوت از فینال جام جهانی

«زرد» (Amarela) محصول برزیل، فیلمی ۱۵ دقیقه‌ای در ژانر درام به کارگردانی آندره هایاتو سایتو است که پیش از این در بخش اصلی جشنواره فیلم کن و جشنواره فیلم تورنتو حضور داشته است. این فیلم داستان نوجوان برزیلی ژاپنی‌تباری را روایت می‌کند که در روز برگزاری فینال جام جهانی ۱۹۹۸ میان برزیل و فرانسه، دچار نوعی خشونت نامرئی می‌شود.

«زرد» قرار است شنبه ۲۸ مهر ماه در سانس سوم (ساعت ۱۸) و دوشنبه ۳۰ مهر ماه در سانس دوم (ساعت ۱۵:۳۰) در خانه جشنواره نمایش داده شود.

نمایش فیلم دارنده دیپلم افتخار کن

«بد برای یک لحظه» (Bad For a Moment) محصول پرتغال، درامی در مدت زمان ۱۵ دقیقه است که در بخش اصلی مسابقه سینمای کوتاه هفتاد و هفتمین دوره جشنواره فیلم کن حاضر بود و دیپلم افتخار را برد و حالا در جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران حاضر است. این فیلم را دنیل سوارس کارگردانی کرده که سال گذشته نیز در بخش بین‌الملل جشنواره فیلم کوتاه تهران فیلم داشت. «بد برای یک لحظه» قصه صاحب یک استودیوی جدید معماری است که با شرکت در یک رویداد معماری، با واقعیت تلخ بحران مسکن مواجه می‌شود.

این فیلم برای اکران در سانس سوم (ساعت ۱۸) روز شنبه ۲۸ مهر و سانس دوم (ساعت ۱۵:۳۰) روز دوشنبه ۳۰ مهر در خانه جشنواره برنامه‌ریزی شده است.

بهترین مستند کلرمون-فران اکران می‌شود

«حادثه» (Incident) به کارگردانی بیل موریسون محصول آمریکا، مستندی ۳۰ دقیقه‌ای است که پس از کسب جایزه بهترین فیلم مستند جشنواره کلرمون-فران، به تهران آمده. این اثر واقعه تیراندازی پلیس سفیدپوست آمریکایی به آرایشگر سیاهپوست در ایالت شیکاگو را که به مرگ وی منجر شد، از دید دوربین‌های مختلف مداربسته و مردمی باز روایت می‌کند.

نمایش «حادثه» در در سانس سوم (ساعت ۱۸) روز شنبه ۲۸ مهر و سانس دوم (ساعت ۱۵:۳۰) روز دوشنبه ۳۰ مهرماه در خانه جشنواره صورت خواهد گرفت.

«شاهکار» ساندنس

«شاهکار» (The Masterpiece) به کارگردانی الکس لورا، فیلمی ۲۰ دقیقه‌ای و محصول اسپانیاست که سال گذشته جایزه بزرگ جشنواره فیلم ساندنس آمریکا را برد. این اثر داستان زوجی را روایت می‌کند که از یک فروشنده ضایعات می‌خواهند برای خریداری لوازم کهنه دیگر به خانه‌شان برود.

«شاهکار» شنبه ۲۸ مهر در سانس چهارم (ساعت ۲۰:۳۰) و دوشنبه ۳۰ مهر در سانس اول (ساعت ۱۳) در محل خانه جشنواره به نمایش درمی‌آید.

اکران اثر جدیدی از انیماتور نامزد اسکار

پویانمایی «گرگ» (The Wolf) محصول کانادا که پیش از این منتخب جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو بوده، در مدت زمان ۱۰ دقیقه برای نمایش در چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران انتخاب شده است. این فیلم فاقد دیالوگ را تئودور اوشف فیلمساز بلغاری‌تبار کارگردانی کرده که در سال ۲۰۱۷ برای «وایشای نابینا» نامزد اسکار شده است. «گرگ» تنش میان انسان‌ها و جهان طبیعت را روایت می‌کند.

این فیلم برای اکران در سانس اول (ساعت ۱۳) روز شنبه ۲۸ مهرماه و سانس چهارم (ساعت ۲۰:۳۰) روز دوشنبه ۳۰ مهر در خانه جشنواره برنامه‌ریزی شده است.

قصه تحسین‌شده یک مهمانی عجیب

«ضیافت» (The Feast) محصول هند و به کارگردانی ریشی چاندنا که پیش از این جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره معتبر کلرمون-فران فرانسه را دریافت کرده، به چهل و یکمین جشنواره فیلم کوتاه تهران می‌آید. این اثر داستان میزبانی یک زن ماهیگیر از سیاستمدار قدرتمند محلی، با یک ظرف غذای مخفی است که می‌تواند دریاچه در حال مرگ او را نجات دهد.

«ضیافت» قرار است شنبه ۲۸ مهر در سانس دوم (ساعت ۱۵:۳۰) و دوشنبه ۳۰ مهر در سانس سوم (ساعت ۱۸) در خانه جشنواره نمایش داده شود.

از کن به تهران

پویانمایی «علف‌های هرز» (Weeds) محصول جمهوری چک که پیش از این حضور در بخش سینه-فونداسیون جشنواره فیلم کن را تجربه کرده، اثری در ۱۴ دقیقه به کارگردانی پولا کازاک است که قصه تلاش یک باغبان را برای حفاظت از گل‌های زیبای خود در مزرعه‌ای پر از علف‌های هرز نمایش می‌دهد.

این فیلم برای اکران در سانس دوم (ساعت ۱۵:۳۰) روز شنبه ۲۸ مهر و سانس سوم (ساعت ۱۸) روز دوشنبه ۳۰ مهر در خانه جشنواره برنامه‌ریزی شده است.

نمایش بهترین فیلم اول کلرمون-فران

با کمال انسانیت (With All Due Humanity) به کارگردانی کاسپر چچینسکی، فیلمی ۲۵ دقیقه‌ای در ژانر درام است که پیش از این جایزه بهترین فیلم اول جشنواره معتبر کلرمون-فران را برده است. این اثر داستان مدیر یک دفتر کاریابی را روایت می‌کند که تلاش می‌کند از خودکشی زنی بیکار جلوگیری کند.

نمایش «با کمال انسانیت» در در سانس سوم (ساعت ۱۸) روز شنبه ۲۸ مهر و سانس دوم (ساعت ۱۵:۳۰) روز دوشنبه ۳۰ مهر در خانه جشنواره صورت خواهد گرفت.

علاوه بر این آثار، می‌توان از نزدیک به ۳۰ فیلم مهم دیگر نیز نام برد که پس از حضور در رویداد‌های مهمی، چون جشنواره فیلم کن، جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو، جشنواره فیلم ونیز، جشنواره فیلم کلرمون-فران، جشنواره پویانمایی انسی، ایدفا، جشنواره بین‌المللی فیلم‌های مستند و کوتاه بیلبائو و … به تهران آمده و در رقابت بین‌الملل چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران حضور دارند؛ آثاری، چون «کلید»، «جیب‌بر»، «۶۰۰۰ دروغ» و «مزدور» که اعتبار بخش بین‌الملل این دوره از جشنواره فیلم کوتاه تهران را بیشتر کرده‌اند.

چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار از ۲۷ مهرماه تا ۲ آبان‌ماه در پردیس سینما گالری ملت برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«وطن فروش» نماهنگی در راستای انتقال پیام وطن‌دوستی
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی
طرح جهادی آبرسانی به یک هزار و ۴۷۰ روستای خوزستان
تجهیز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای میانه
طنین جمع خوانی کلام وحی در حسینیه اعظم زنجان
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور در زنجان
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)