• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۷۷۳۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۲
خراسان شمالی » علمی فرهنگی
رئیس جمعیت هلال احمر کشور:

تکریم شهدای امدادگر ابعاد بین المللی دارد

رئیس جمعیت هلال احمر کشور دیشب در یادواره ۶۷ شهید امداد گر خراسان شمالی، گفت: امدادگران شهید مربوط به یک شهر یا کشور نیستند و تکریم شهدای امدادگر و زنده نگه داشتن یادو خاطره آنان ابعاد بین المللی دارد.

تکریم شهدای امدادگر ابعاد بین المللی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ پیر حسین کولیوند افزود: در سه سال گذشته تعداد جوانان هلال احمر از ۴۶۰ هزار نفر به ۳ میلیون نفر رسیده که این موضوع فرصت مناسبی برای انتقال پیام شهدا است.
وی ادامه داد: اسلحه امدادگران در دفاع مقدس برانکارد آنها بود که برای نجات مجروحین جنگی همه تلاش خود را می‌کردند.
گولیوند گفت: از ویژگی بارز امدادگران شهید می‌توان به ایثار و ازخودگذشتگی، شجاعت، نترس بودن، غیور بودن، احساس مسئولیت، تعهد انسانی و اخلاقی و مهارت و آمادگی، ایمان و باور قلبی اشاره کرد.

هدف حفظ ارزش‌های اسلامی است 
رئیس جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد: هدف ما حفظ ارزش‌های اسلامی است، تکریم خانواده شهدا وظیفه همگانی است در این راه نباید کوتاهی و غفلت کردمسیر ما را شهدا مشخص کرده اند پس واهمه‌ای برای تهدیدات دشمنان نداریم.
کولیوند در تشریح جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان نیز به جنایت ضد بشری این رژیم در هدف قرار دادن بیمارستان صحرایی هلال احمر در مرز لبنان و سوریه اشاره کرد و گفت: قریب به سه هزار نفر با انفجار پیجر‌ها زخمی شدند، یک و نیم میلیون نفر خانه‌های خود را از دست داده اند و آواره شده اند و زیر ساخت‌های راه‌ها را از بین برده اند، بیمارستان‌ها را تهدید به حمله می‌کنند، به امدادگران، آمبولانس‌ها و مراکز درمانی هلال احمر و صلیب سرخ حمله می‌کنند و برای جنایاتشان حد و مرزی قائل نیستند.

دفاع مردم غزه، حق مشروع و انسانی آنها است
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی نیز در این آئین، در خصوص جهاد سخن گفت و افزود: دفاع مردم غزه، حق مشروع و انسانی آنها است و مردم غزه برای زنده ماندن در حال جنگ هستند و لبنان نیز در دفاع از مظلومیت غزه با رژیم اسرائیل می‌جنگد.
وی در ادامه، دفاع مقدس مردم ایران اسلامی را یک دفاع مشروع علیه متجاوزی خواند که مورد حمایت قدرت‌های جهان بود و افزود: کمک‌های تسلیحاتی، اطلاعاتی و مالی جهان به دشمن مردم ایران، نتوانست در اراده ملت ایران خللی ایجاد کند.

 نابودی رژیم صهیونیستی مطالبه همه مردم جهان
حجت‌الاسلام والمسلمین نوری جبهه مقاومت را در حال دفاع از حق مشروع مردم رنج‌کشیده فلسطین اشغالی خواند و تاکید کرد: یمن قهرمان، عراقی‌های سرافزاز، سوری‌های شجاع و سربازان جبهه مقاومت در حال زمینه‌سازی برای نابودی رژیم صهیونیستی هستند و بالاخره پیروزی جبهه مقاومت را به ارمغان خواهند آورد.
وی جنایات جنگی و ضد بشری صهیونیست‌ها را بر شمرد و بیان کرد: امروز نابودی رژیم صهیونیستی مطالبه همه مردم جهان شده است.

پیروزی مقاومت یک وعده الهی است 
استاندار خراسان شمالی که اولین سخنران یادواره شهدای امدادگر استان بود، گفت: دفاع مقدس با جانفشانی شهدا به اقتدار و عزت رسید.
محمدرضا حسین نژاد با بیان اینکه باید خون شهدا و هر شهید امدادگر و جان فشانی آنها را قدر دانست؛ افزود: با پشتیبانی‌ها و ایثار رزمندگان و شهدا توانستیم در مقابل ابرقدرت‌ها بایستیم و این در حالیست که در زمان جنگ حتی برای تهیه سیم خاردار مشکلات بسیاری داشتیم.
وی اضافه کرد: ابعاد معنوی دفاع مقدس برای ما ارزش بسیار والایی دارد، زیرا تضمین کننده امنیت و اقتدار ماست.
استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر انجام اقدامات توصیفی و تبیینی برای آشنا شدن نسل جدید با دفاع مقدس تاکید دارند، گفت: پیروزی مردم غزه، لبنان و مسلمانان یک وعده الهی است و به لطف خداوند به‌زودی محقق می‌شود.
دراین مراسم ازخانواده شهدا تجلیل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)