• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۸۴۶۴
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۱
بین الملل » آمریکا
نامه ایران به گوترش و کریستین؛

جامعه جهانی اسرائیل را برای اقدامات تروریستی پاسخگو کند

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به گوترش دبیر کل و کریستین رئیس شورای امنیت با رد اتهامات بی اساس رژیم اسرائیل علیه تهران با بیان اینکه «رژیم اسرائیل تهدیدی جدی و قریب‌الوقوع برای صلح و امنیت بین‌المللی است»، اعلام کرد: جامعه بین‌الملل به ویژه شورای امنیت باید این رژیم را پاسخگو کند.

جامعه جهانی اسرائیل را برای اقدامات تروریستی پاسخگو کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، در نامه ای به شورای امنیت و دبیر کل سازمان ملل متحد به اتهامات اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران پاسخ داد.

به گزارش ، متن نامه امیر سعید ایروانی به شرح زیر است:

مطابق با دستور دولت متبوعم، مکاتبه حاضر در پاسخ به اتهامات بی‌اساس مطرح شده توسط نماینده رژیم اسرائیل در نامه مورخ ۸ اکتبر ۲۰۲۴ (S/۲۰۲۴/۷۲۱) ارسال می‌گردد.

این نامه به‌طور نادرست ادعا می‌کند که جمهوری اسلامی ایران حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد را نقض کرده است. نماینده این رژیم تروریستی و اشغالگر، همچون همیشه، به روایات ناصواب، اطلاعات نادرست و دروغ‌های آشکار متوسل شده تا توجه‌ را از نسل‌کشی و جنایات جنگی مداوم این رژیم علیه مردم فلسطین و لبنان منحرف کند و نقش‌ مجرم و قربانی را وارونه جلوه دهد.

با این حال، حقیقت به وضوح با این دروغ‌ها در تضاد است و حقایق انکارناپذیر خود گویای همه چیز هستند. در این خصوص، مایلم توجه اعضای محترم شورای امنیت را به نکات و واقعیت‌های ذیل جلب کنم:

۱. برای بیش از یک سال، رژیم اشغالگر و آپارتاید اسرائیل به‌طور فاحش و نظام‌مند حقوق بین‌الملل را نقض کرده و مرتکب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسل‌کشی علیه مردم بی‌گناه فلسطین در غزه شده است. تمامی این اقدامات بدون هیچگونه پاسخگویی انجام شده است. جنگ نسل‌کشانه رژیم صهیونیستی تاکنون منجر به مرگ و مجروحیت بیش از ۲۰۰,۰۰۰ غیرنظامی شده است که بسیاری از آن‌ها زیر آوار مدفون شده‌اند.

رژیم اسرائیل همچنان از گرسنگی به‌عنوان یک سلاح جنگی استفاده می‌کند. همان‌طور که سرپرست معاونت دبیرکل سازمان ملل برای امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری در نشست ۹۷۵۰ شورای امنیت در تاریخ ۱۶ اکتبر ۲۰۲۴ گزارش داد، بین ۲ لغایت ۱۵ اکتبر هیچ کمکی غذایی به شمال غزه نرسیده و دسترسی بشردوستانه تقریباً غیرممکن بوده است.

وی همچنین اعلام کرد که از ۹ اکتبر تاکنون، غزه شاهد تلفات عظیم ناشی از حملات هوایی رژیم اسرائیل بوده که منجر به کشته شدن تقریباً ۴۰۰ فلسطینی و زخمی شدن نزدیک به ۱,۵۰۰ نفر شده است و افزود: «جهان تصاویر بیماران و خانواده‌های آواره‌ای که در نزدیکی بیمارستان الاقصی پناه گرفته‌ و در آتش می‌سوزند را دیده است. درحالی‌که دیگران، از جمله زنان و کودکان، متحمل دردهای شدید ناشی از سوختگی‌های عمیق و مادام‌العمر بوده و دسترسی به مراقبت‌های پزشکی فوری ندارند.»

۲. این رژیم تروریستی کارزار نسل‌کشی خود را به لبنان گسترش داده، و وحشی‌گری مشابهی را که بر مردم فلسطین در غزه اعمال کرده بود، در لبنان به راه انداخته است. حملات بی‌وقفه این رژیم به بیروت و جنوب لبنان، مرگ و ویرانی را به همراه داشته است. تجاوز وحشیانه اسرائیل به لبنان تاکنون منجر به کشته شدن بیش از ۲۰۰۰ نفر، از جمله ۱۲۷ کودک شده، بیش از ۱.۲ میلیون نفر را آواره کرده و فشار غیرقابل‌تحملی بر کشوری که پیش از این نیز بار پناهندگان سوری و فلسطینی را به دوش می‌کشید، تحمیل کرده است.

۳. در همین حال، رژیم اسرائیل به تجاوز آشکار خود علیه حاکمیت جمهوری عربی سوریه ادامه می‌دهد و به‌طور عمدی غیرنظامیان، زیرساخت‌های حیاتی و حتی کاروان‌های بشردوستانه‌ای که از سوریه به لبنان سفر می‌کنند را هدف قرار می‌دهد و به‌طور ظالمانه‌ای کمک‌های ضروری به نیازمندان را قطع می‌کند.

در ۹ اکتبر ۲۰۲۴، رژیم اسرائیل یک حمله وحشیانه و عمدی علیه تأسیسات کمک‌های بشردوستانه هلال احمر ایران انجام داد که شامل یک بیمارستان صحرایی با ۵۶ تخت و تجهیزات پزشکی پیشرفته بود. این تأسیسات رسماً کمیته بین‌المللی صلیب سرخ را از مأموریت خود که صرفاً ارائه کمک‌های نجات‌بخش به غیرنظامیان آواره لبنانی و قربانیان تجاوز بی‌وقفه و وحشیانه رژیم اسرائیل بود، مطلع کرده بود. این نقض فاحش ارتکابیِ رژیم اسرائیل به‌طور رسمی توسط ما در نامه مورخ ۱۱ اکتبر ۲۰۲۴ به شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل اطلاع داده شد (S/۲۰۲۴/۷۳۴).

۴. اقدامات رژیم اسرائیل بدون شک جنایات جنگی هستند. هدف قرار دادن عمدی غیرنظامیان و تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی از جمله تأسیسات بشردوستانه و پزشکی، مدارس و مراکز آموزشی، نه تنها نقض حقوق بین‌الملل است؛ بلکه جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسل‌کشی هستند.

۵. با توجه به این واقعیت‌ها، بسیار نگران‌کننده و ریاکارانه است که رژیم اسرائیل، رژیمی که به‌خاطر نقض‌های مداوم و آشکار حقوق بین‌الملل، منشور سازمان ملل و قطعنامه‌های شورای امنیت مشهور است، جرأت می‌کند که جمهوری اسلامی ایران را به اتهامات بی‌اساس متهم کند.

این همان رژیمی است که نماینده آن، در برابر دیدگان جامعه بین‌المللی، منشور سازمان ملل را در تریبون مجمع عمومی پاره کرد، وزیر امور خارجه آن به‌تازگی دبیرکل سازمان ملل را عنصر نامطلوب اعلام کرد و نیروهای نظامی آن بی‌شرمانه کارکنان سازمان ملل و امدادگران بشردوستانه را به قتل رسانده و با مصونیت کامل به صلحبانان حمله کرده‌اند. چنین رژیمی به‌طور کامل فاقد هرگونه اعتبار اخلاقی است تا هر کشور دیگری را به نقض حقوق بین‌الملل متهم کند.

۶. حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مشروع و مطابق با حقوق بین‌الملل است. گروه‌های مقاومت درگیر مبارزه‌ای قانونی علیه اشغالگری وحشیانه و تجاوز مداوم رژیم اسرائیل هستند. تا زمانی که رژیم اسرائیل به اشغال غیرقانونی و تجاوزات خشونت‌آمیز خود ادامه دهد، مقاومت ادامه خواهد داشت و ایران به حمایت از گروه‌های مقاومتی که از سرزمین و مردم خود در برابر اشغال و تجاوز دفاع می‌کنند،ادامه خواهد داد. علاوه بر این، منطق گروه‌های مقاومت بر اصل مخالفت با اشغالگری و تجاوز مبتنی است و با دقت مواضع امنیتی و نظامی نیروهای اشغالگر صهیونیستی را هدف قرار می‌دهد، در حالی که به‌طور کامل به حقوق بشردوستانه بین‌المللی پایبند بوده و به‌طور دقیق میان اهداف نظامی و غیرنظامی تمایز قائل می‌شود. تا به امروز، آن‌ها حداکثر خویشتن‌داری را در این زمینه نشان داده‌اند. در مقابل، رژیم اسرائیل به‌طور فاحش و نظام‌مند حقوق بین‌الملل، از جمله حقوق بشردوستانه بین‌المللی و تمامی اصول اخلاق، قانون و انسانیت را با هدف قرار دادن عمدی غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی نقض کرده است.

 

۷. رژیم اسرائیل تهدیدی جدی و قریب‌الوقوع برای صلح و امنیت بین‌المللی است. اقدامات تروریستی و تجاوزات مداوم آن کل منطقه را به سمت آستانه جنگ سوق می‌دهد. شورای امنیت نمی‌تواند در برابر این جنایات سکوت اختیار کند. زمان آن فرا رسیده است که جامعه بین‌المللی، به‌ویژه شورای امنیت، این رژیم را پاسخگو کند. شورای امنیت بایدتجاوزات بدون کنترل رژیم اسرائیل را متوقف کند، از حقوق بین‌الملل دفاع کند و صلح و ثبات را به منطقه بازگرداند. جمهوری اسلامی ایران به‌طور فوری از شورای امنیت درخواست می‌کندکه اقدامات عاجل و قاطعی برای وادار کردن این رژیم به توقف تجاوزات و جنایات خود در غزه، لبنان و سوریه انجام داده و رژیم را به پایبندی به تمامی قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت وادار کند.

۸. جمهوری اسلامی ایران به‌دنبال جنگ یا تشدید تنش در منطقه نیست، اما کاملاً آماده است تا از حاکمیت و تمامیت ارضی خود در برابر هرگونه تجاوزی ،به‌ویژه از سوی رژیم اسرائیل، که منافع حیاتی و امنیت آن را تهدید کند، دفاع نماید. ایران حق ذاتی خود برای دفاع مشروع را به‌طور کامل مطابق با حقوق بین‌الملل اعمال خواهد کرد و شورای امنیت را از پاسخ قانونی و ضروری خود مطلع خواهد ساخت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)