• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۵۹۸۳۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۴
ورزشی » ساير حوزه ها

حضور استاندار تهران در مراسم تجلیل از مدال آوران المپیک و پارالمپیک

مراسم تجلیل از مدال آوران المپیک و پارالمپیک با حضور علی فخاری استاندار تهران، مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران، و ورزشکاران برگزار شد.

حضور استاندار تهران در مراسم تجلیل از مدال آوران المپیک و پارالمپیک
 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در این مراسم معاون توسعه امور ورزش گفت: در راستای استعدادیابی سال گدَشته اولین المپیاد را برگزار کردیم در ۳۰ رشته ورزشی در سال دوم از ۳۶ رشته پسران و ۲۸ رشته دختران و مجموعا ۲۲۱۳ دختر و ۳۲۰۵ ورزشکار پسر حاضر شدند.
ایرجی افزود: درخشش بنجامین فرجی در رشته تنیس روی میز، سام واریژ در رشته شیرجه و سمسرا خاک خواه در رشته جودو از خروجی‌های این المپیاد است.
وی یادآورشد: ورزشکاران تهرانی در تیم‌های ملی درخشش خوبی دارند، از مهمترین فعالیت‌های این اداره کل در هفته تربیت بدنی با ۹۱۲ عنوان برنانه داریم در بحث همگانی هم ۷۵۶ برنامه و در امور فرهنگی ۱۵۰ و عمرانی ۱۳ برنامه داریم.
معاون توسعه امور ورزش اداره کل تهران گفت: یکی از کمبود‌های اصلی در تهران ۹۸۵۷ نقطه ورزشی در شهر تهران شناسایی شد کا ۴۸۸۹ مکان خصوصی و ۴۸۸۰ مکان ورزشی دولتی، ۸۸ فضای عمومی و طبیعی داریم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در ادامه گفت: همه اماکن ورزشی در استان بررسی کردیم حتی یک سالن در یک برج تجاری احصاء کردیم و این امر در راستای طرح ورزش مردم است.
این مساله در برنامه ریزی عادلانه موثر است، در بحث آمایش سرزمینی دیگر نیازی به برخی سالن‌های ورزشی نیست و باید در حوزه‌های تخصصی متناسب با شرایط و استعداد‌های شهرستان‌ها عملیات عمرانی صورت میگیرد. بیش از ۱۱ هزار نفر کارشناس برای رسیدن به این آمار دقیق شبانه روز فعالیت کردند.
علی جوادی یادآورشد: بسیاری از بانک‌ها شهرداری ها، ادارات وزارت خانه‌های مختلف دارای فضا‌های ورزشی بسیار مجهز هستند که خدمات به مردم و عمومی نمیدهند و به نظرم ساماندهی این اماکن به اداره کل واگذار شود و در طرح ورزش مردم این اماکن به صورت رایگان یا همگانی و یا قهرمانی در اختیار مردم قرار بگیرد سرانه ورزشی تا حد قابل قبولی افزایش پیدا کند.
بسیاری از اماکن در اختیار اداره کل شهرستان‌ها در حال فرسوده شدن هستند و بسیاری هم از عدم استفاده در حال مستهلک شدن هستند.
وی گفت: ۲۵ درصد از کل مدال آوران بانوان و آقایان از تهران هستند. ورزشکاران المپیک آذرپیرا در اولین کشتی خودش در چند ثانیه آخر بنا به دلایلی نتیجه را واگذار کرد و خوشبختانه برنز را گرفت، اما با یک غفلت کوچک طلا را از دست داد. این مساله در مورد دیگر مدال آوران هم صدق میکند.
هر کدام از این ورزشکاران افتخادآفرینی‌های خاصی دارند که باید به آن پرداخته شود.


 ورزشکاران الگوی جامعه هستند
در ادامه استاندار تهران گفت: اراده مصم برای کسب مدال از ویژگی‌های ورزشکاران ما بود و تلاش کردند تا برسکوی افتخار بایستند برخی از این ملی پوشان به علت حضور در اردو‌های تدارکاتی در این جلسه نیستند.
علی فخاری گفت: در این جلسه باید روی برخی موارد تاکید داشته باشیم، در هفته تربیت بدنی باید مرور کنیم گه در سالی که گذشت چه برنامه‌هایی را اجرا کردیم چه میزان رشد داشتیم؟ آیا جامعه با ورزش آشنا شدند و سنجش نشاط عمومی و سلامت جسم و روح اندازه گیری شود.
وی گفت: از موضوعات مهم ورزش عامل مقابله با بی تحرکی است و برخی مسائل روحی روانی وجود دارد که ورزش عامل مهم عبور از این سد است. اگر تا به حال روی این موضوع به عنوان یک پدیده کار نکرده ابم دیر نشده است و باید به این سمت حرکت کنیم. ما در طول یکسال در کشف استعداد‌های برتر کار کردیم و باید از آن استقبال شود.
استاندار تهران گفت: باید برای نخبگان ورزشی برنامه داشت تا آن‌ها تغییراتی را در زندگی خود ببیند و منزلت اجتماعی داشته باشد اینها تعارف نیست شما الگو هستید. نوع حرکت و پوشش، گفتگوی شما الگوست و به آن توجه می‌شود.
فخاری افزود: جایگاه کسانی که در رتبه‌های عالی ورزش قرار میگیرند و متمایز میشوند یک دستاورد است که حفظ ان بستگی به نوع رفتار‌ها دارد بخشی از آن به اداره کل باز میگردد و بخشی هم به ورزشکار.
وی گفت: آن جایی که بحث عفاف و حجاب را بعنوان نماد پاکی و اخلاق فرض میگیریم ناشی از همین مرجعیت است.
سهم مشارکت در المپیاد ورزشی باید زیاد باشد چرا که حدود ۱۶ میلیون نفر جمعیت داریم بیش از ۵۰ هزار ورزشکار حاضر در المپیاد ورزشی خوب نیست باید این عدد را افزایش دهیم افق نگاه و برنامه را بالا ببریم باید ۵ هزار نفر را برای حضور در المپیک آماده کنیم سطح آمار باید افزایش یابد.
وی گفت: ۲۰ درصد فعالیت‌ها نسبت به سال قبل رشد کرده ممنون هستم ولی باید با درایت این عدد را افزایش داد تا بتوانیم به جایی برسیم. ما نباید در یک تمرکز قرار بگیریم ما در ماده ۸۸ میگوییم توجه به بخش خصوصی ولی آن‌ها قیمت‌ها را بالا برده اند که باید کنترل شوند. البته باید با توسعه بخش خصوصی توجه کنیم.

 در این مراسم از پرستو حبیبی پارادومیدانی، عرب عامری پاراتیروکمان، صادق بیگدلی والیبال نشسته، حمیدرضا عباسی والیبال نشسته، روح اله رستمی وزنه برداری، علی آذرپیرا کشتی، ناهید کیانی تکواندو و مبینا نعمت زاده تکواندو که در المپیک و پارالمپیک فرانسه موفق به کسب نشان شدند تجلیل شد.
همچنین در بحث فرهنگی هم از لیلی علیدوستی مدال آور مسابقات جهانی تکواندو، پرستو حبیبی مدال آور پارادومیدانی المپیک پاریس، فاطمه صادقی، ملیکا عزتی مدال آوران بازی‌های آسیایی، مادر بنجامین فرجی، مادر پرستو حبیبی، همسر الهه پور عبدیان و همسر علی مولایی قایقرانان ملی پوش، فهیمه کلهر مربی دومیدانی، مرجان تیموری داور پارالمپیک، گلاره ناظمی داور بین المللی فوتسال و اعظم‌عیدی مربی والیبال تقدیر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
آغاز سرمایه‌گذاری‌های صنعتی در منطقه ویژه جازموریان در آینده نزدیک
آتش در تالاب انزلی فروکش کرد
بازدید معاون رئیس‌جمهور از سردخانه محصولات کشاورزی جیرفت
آزاد‌سازی اراضی ملی در لاهیجان
پیش بینی بارش های پراکنده در ارتفاعات سمنان
تلاش‌ها برای مهار آتش سوزی تالاب انزلی
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
احداث سومین شهرک صنعتی در ملکان
دومین رویداد ۲۴ ساعته «طنین» ویژه بانوان رسانه‌ای در یاسوج
جریمه میلیاردی فرجام مشاور املاک متخلف در رشت
حریق در تالاب انزلی
رمضان ماه خدا بخشش و رحمت آمد
رهاسازی ۶ بهله پرنده شکاری تیمارشده در طبیعت استان البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
روسیه: حمله مجدد به ایران بازی با آتش است
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)