• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۶۱۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۶
اجتماعی

از سرگیری پروازها در فرودگاه بین المللی حلب

از سرگیری پروازها در فرودگاه بین المللی حلب که پس از حدود یکسال محاصره آن توسط گروههای تروریستی از دیروز فعالیت خود را از سرگرفته است یک پیروزی دیگر برای ارتش سوریه است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، شبکه تلویزیونی سوریه با اعلام این مطلب افزود: یک فروند هواپیمای حامل خبرنگاران پس از آنکه  ارتش سوریه ، امنیت را به مناطق اطراف فرودگاه بین المللی حلب بازگرداند برای نخستین بار در یکسال گذشته در این فرودگاه به زمین نشست.
کریم شیبانی خبرنگار سوریه که در دمشق سوار این هواپیما شده بود گفت : مقصد ما حلب بود. شهری که ساکنانش و ارتش سوریه پایداری کردند؛ ارتشی که در حلب و حومه آن در حال کسب موفقیتها و پیروزیهای متعدد است.
شیبانی گفت : فرودگاه بین المللی حلب که ماهها بود در چنگال تروریستها بود با تلاشهای ارتش بار دیگر امنیت را به روی خود دیده است و نخستین هواپیما دیروز از دمشق به حلب پرواز کرد و حامل خبرنگاران داخلی ، عربی و غیر عربی بود.
سپس شادی حلوه خبرنگار شبکه سوریه در حلب که منتظر فرود این هواپیما بود در گزارشی گفت: این نخستین پرواز هواپیماها پس از برقراری کامل امنیت در  فرودگاه بین المللی حلب و اطراف آن توسط ارتش سوریه است.
تقریبا یکسال بود که پروازها از این فرودگاه به علت آنکه تحت محاصره تروریستها بود متوقف شده بود.
محمد وحید عقاد استاندار حلب گفت:« ارتش عربی سوریه بخش زیادی از این فرودگاه را آزاد کرده بود و همه مردم حلب نیز می دانستند که فرودگاه حلب در مقابل تروریستها مقاومت کرده بود و تروریستها نتوانسته بودند به آن نزدیک شوند اما نگرانی ما از اینکه به غیر نظامیان حمله شود باعث شده بود جلوی پروازها را تا برقراری کامل امنیت بگیریم.»
باسم منصور مدیر فرودگاه بین المللی حلب گفت:« ما در حال تجهیز این فرودگاه و نوسازی آن هستیم. وزارت راه و ترابری در حال تجهیز و بازسازی برخی خرابی های به وجود آمده در حملات گروههای مسلح است. فرودگاه بین المللی حلب در آینده ای بسیار نزدیک به صورت کامل فعالیتهای خود را دوباره آغاز خواهد کرد. این فرودگاه در حال حاضر برای پروازها آمادگی دارد و به ازسرگیری فعالیت کامل نزدیک شده است.»
کریم شیبانی در ادامه این گزارش ترکیبی گفت: اعضای جبهه تروریستی النصره به روستاها و مناطق اطراف فرودگاه حلب وارد شده بودند اما ارتش سوریه بار دیگر این مناطق و روستاها را پاکسازی کرده است و نشانه های فعالیت در این فرودگاه بار دیگر دیده می‌شود.
یکی از کارمندان این فرودگاه گفت:« کارمندان به هنگام محاصره نیز که حدود یکسال طول کشید بر سر کارهای خود حاضر می شدند.»
یکی دیگر از کارمندان گفت:« ما همه تجهیزات  الکترونیکی مانند سامانه های بازرسی چمدانها و کیفها و دستگاههای دیگر را فعال کرده ایم و آمادگی کامل داریم.»
یکی دیگر از کارمندان گفت:« ما به ارتش عربی سوریه برای پاکسازی کامل اطراف فرودگاه کاملا اعتماد داشتیم و ارتش اطراف فرودگاه را از تروریستها و افراد مسلح پاکسازی کرد.»
یکی از مسئولان این فرودگاه گفت:« ما در قسمت اجرا و گذرنامه از هر لحاظ برای پذیرفتن همه مسافران و راه اندازی  امور آنها آمادگی داریم.»
شیبانی گفت فرودگاه حلب چندین ماه بود که در چنگاه تروریستهای وهابی بود که از سراسر جهان به سوریه آمده اند اما امروز ارتش عربی سوریه یک پیروزی دیگر رقم زد و امنیت را به ا طراف این فرودگاه بازگرداند تا پروازها به پایتخت اقتصادی سوریه بازگردانده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سیاست های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
از خزر تا شانگهای؛ ایران مسیرهای تازه همکاری منطقه‌ای را می‌گشاید.
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
نهایی شدن ۲ طرح مهم شهرسازی در کمیسیون ماده پنج تبریز
درخشش زندان مراغه برای صلح و سازش در پرونده‌های قصاص
آغاز سوپر لیگ والیبال با مصاف سپاهان و مدافع عنوان قهرمانی
اعزام ۳۶ دانش آموز کیش به اردوی راهیان نور
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
احضار و ارشاد عاملان درگیری جلوی مدرسه دخترانه در تبریز
ارسال پیامک‌های درخواست واریز وجه شگرد کلاهبرداران
اعزام دانش‌آموزان هشترودی و نظرکهریزی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نفس آسمان اصفهان گرفته است
تداوم افزایش غبار و آلاینده های جوی در سمنان
برگزاری همایش ملی بهداشت حرفه‌ای، ایمنی کار و محیط زیست در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
رژیم‌صهیونی خسارات دفاع‌مقدس‌۱۲روزه را سانسور می‌کند
مشارکت در مسیر مدیریت شهری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)