• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۶۲۹۶۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
ورزشی » پایه و آبی

اعلام برنامه‌های پیش روی تیم ملی شنا

گامر دیلانچیان سرمربی تیم ملی شنا برنامه‌های پیش روی تیم ملی کشورمان را تشریح کرد.

اعلام برنامه‌های پیش روی تیم ملی شنا

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، گامر دیلانچیان یکی از برنامه‌های تیم ملی شنا را حضور پر قدرت در مسابقات کشور‌های اسلامی و کسب نشان در این مسابقات دانست و ادامه داد: قبل از این مهم ما مسابقات قهرمانی جهان را پیش رو داریم و تلاش ما برای کسب ورودی این رویداد است که در مرداد ماه سال اینده در کشور سنگاپور برگزار خواهد شد و یکی از اهدافمان، حضور پرتعداد و باکیفیت و کسب حد نصاب‌های قهرمانی جهان است تا نسبت به ادوار گذشته، پیشرفت را نشان دهیم.

دیلانچیان مسابقات شنا در بازی‌های کشور‌های اسلامی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: برای این رویداد سه برنامه زمان بندی شده در نظر گرفتیم بطوریکه برنامه اول تا بهمن ماه، برنامه دوم تا اردیبهشت ماه و برنامه سوم هم منتهی به مسابقات کشور‌های اسلامی می‌شود که امیدوارم با نتیجه خوبی همراه شود.

سرمربی تیم ملی شنا گفت: شناگرانی که قصد دارند در مسابقات کشور‌های اسلامی حضور داشته باشند این فرصت را دارند که تا پایان برنامه دوم حد نصاب‌هایی را که تعیین شده و اعلام خواهد شد، کسب کنند تا بتوانند در تیمی که به مسابقات کشور‌های اسلامی اعزام خواهد شد حضور داشته باشند. 

او در ادامه توضیح داد: در این سه برنامه زمان بندی شده، مسابقات و اردو‌های مختلفی را در نظر گرفتیم، مسابقات برون مرزی تا پایان سال خواهیم داشت و مسابقات لیگ را هم داریم بنابراین در سال آینده، در راستای دستیابی به نتیجه خوب در مسابقات کشور‌های اسلامی، برنامه‌ها کمی فشرده‌تر خواهد شد.

گامر دیلانچیان گفت: در یکی از چشم‌اندازهایمان، برای کسب ورودی B مسابقات قهرمانی جهان، دو بازه زمانی درنظر گرفته شده بازه زمانی اول ۲٪ بالای ورودی و پس از آن یک درصد، تا درصورت کسب این حد نصاب‌ها در بازه‌های زمانی تعیین شده برای کسب ورودی قهرمانی جهان به مسابقات برون مرزی اعزام خواهیم داشت و در کنار آن هم مسابقات کشور‌های اسلامی را داریم که برای دستیابی به نشان، تیم را تا اردیبهشت ماه، کامل خواهیم کرد.

دیلانچیان ادامه داد: حدنصاب جهت اعزام به کشور‌های اسلامی رکورد نفر سوم دوره گذشته در نظر گرفته شده که امیدوارم بعد از این که شناگران بتوانند که این حدنصاب را کسب کنند و در تیم ملی قرار بگیرند در قالب ماکروسیکل اخری که در مسابقات کشور‌های اسلامی طی می‌کنند، به آمادگی بهتری برسند و نتایج خوبی را در مسابقات کسب کنیم.

سرمربی تیم ملی شنا گفت: در کنار این برنامه‌ها، اردو‌های متمرکز داخلی برگزار خواهد شد و در خارج از زمان اردو‌ها هم در زمان‌های دیگر، ناظرین شرایط شناگران را رصد می‌کنند و گزارشی از روند تمریناتشان را دریافت خواهیم کرد و مسابقات مختلفی هم همچون سه دوره لیگ و مسابقه جام ولایت خواهیم داشت که قطعا، باعث خواهد شد ما آمادگی شناگران را رصد کنیم و آزمون‌هایی هم که در اردو‌ها خواهیم گرفت سبب خواهد شد که شناگران خوبی را انتخاب و برای مسابقات اصلی برون مرزی اعزام کنیم.

سرمربی تیم ملی در پایان گفت: یکی از کمبود‌هایی هم که از قبل داشتیم بحث اردو‌ها و مسابقات برون مرزی بود که اکنون اردو به صورت تمرینات مشترک با رقبای بزرگتر و حریفان قدرتر و شناگران بهتر، برنامه ریزی شده و به محض نزدیک شدن به مسابقات اصلی و در پیک‌های تمرینی، این مهم هم محقق می‌شود.

گامر دیلانچیان حمایت فدراسیون ورزش‌های آبی را پشتوانه مناسبی برای شناگران ملی‌پوش دانست و گفت: با قول مساعد آقای رضوانی ریاست فدراسیون شناگرانی که در قالب فرآیندها، انتخاب می‌شوند، مورد حمایت فدراسیون قرار خواهند گرفت تا بتوانند با کمترین دغدغه به تمریناتشان ادامه بدهند تا نتایج خوبی کسب کنیم.

دیلانچیان افزود: تشکیل سازمان تیم‌های ملی که در راس آن آقای سمیع زاده حضور دارند باعث شده تیم ملی شنا هدفمندتر و گسترده‌تر از گذشته پیش رود و با حمایت ریاست فدراسیون و کمیته فنی شنا و همدلی موجود بتوان به نتایج بزرگ در شنا امیدوار شد.
­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چهل روز پس از آسمانی شدن
۷۰۰ همت برای حمایت از طرح‌های صنعتی نیمه تمام لرستان نیاز است
رمضان؛ ماه بندگی و بهره‌مندی از میهمانی الهی
مصمم به اجرای سریع برنامه همکاری راهبردی ایران و روسیه هستیم
تجلیل از رتبه‌های برتر آذربایجان غربی در آزمون سراسری
مهروموم ۲۱ واحد صنفی متخلف در بندر ماهشهر
تشریح جزئیات نسخه بازنگری‌شده آیین‌نامه ارتقای هیئت علمی
پخش دو دیدار از لیگ قهرمانان آسیا و اروپا از شبکه ورزش
تداوم تنش آبی؛ بارندگی‌های اخیر کافی نیست
برگزاری نخستین همایش شهر اندیشی مدیریت مصرف انرژی با محوریت گاز در همدان
قهرمانان بوچیا؛ مستعد و بی ادعا
برپایی نمایشگاه نقاشی هنر و طبیعت در گرمسار
مراسم اربعین شهدای فتنه آمریکایی - صهیونیستی در گرگان
توسعه همکاری‌های زمین‌شناسی ایران و روسیه
بزرگترین سفره افطاری جهان اسلام در مشهد برپا می‌شود
استقبال مردم از ماه مبارک رمضان
فعالیت عمرانی در ۳۶ بقعه خراسان جنوبی
توزیع ۹۲ دستگاه لوازم خانگی بین مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) گنبدکاووس
توسعه زیرساخت‌های آب و برق خوزستان با قدرت ادامه دارد
قرارداد راه آهن رشت - آستارا به زودی امضا می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
افتتاح هتل مجموعه رفاهی فرهنگیان شیراز
تلاش برای اجرای خط ۳ مترو مشهد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۳ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ویژه‌های رمضانی شبکه چهار  (۱ نظر)
درخشش بانوان جودوکار نيشابوری در مسابقات استانی  (۱ نظر)