• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۶۳۰۱۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
اقتصادی » آب و انرژی

داخلی‌سازی ۱۰۰ درصدی تجهیزات خطوط لوله گاز

مدیرعامل شرکت مهندسی وتوسعه گاز ایران، از داخلی‌سازی ۱۰۰ درصدی تجهیزات به کار رفته در خطوط لوله گاز خبر داد.

داخلی‌سازی ۱۰۰ درصدی تجهیزات خطوط لوله گاز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «رضا نوشادی» در پنجمین کنفرانس بین‌المللی فناوری‌های جدید در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی با اشاره به منافع اقتصادی حاصل از افتتاح خط لوله گاز ایرانشهر - چابهار گفت: برای احداث این پروژه ۴۴۰ میلیون دلار هزینه صرف شد، اما بازگشت سرمایه آن تنها در یک سال و از طریق جایگزینی سوخت پاک با گازوئیل در نیروگاه چابهار به ثمر نشست.

وی با اشاره به انتقال موفقیت‌آمیز فناوری ساخت توربین و توربوکمپرسور از اروپای شرقی و غربی به شرکت‌های داخلی بیان کرد: کمپرسور‌های ارتقاء‌یافته ساخت داخل با تکیه بر استعداد وافر متخصصان ایرانی اکنون به درجه‌ای از پیشرفت رسیده‌اند که نسبت به برند‌های غربی کارآیی بالاتری دارند.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داخلی‌سازی در تجهیزات به کار رفته در خطوط لوله گاز را ۱۰۰ درصد اعلام کرد و افزود: حجم بهره‌گیری از کالا‌های ایرانی در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز به ۹۲ درصد و در پالایشگاه در حال ساخت گاز ایلام به ۷۶ درصد رسیده است.

نوشادی با اشاره به برنامه شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برای مدیریت نیاز فزاینده به گاز در دوره اوج مصرف در فقل‌های سرد سال گفت: ۶ طرح ذخیره‌سازی کلان برای مدیریت اوج مصرف در حال اجراست که اکنون پیشرفت مخزن شوریجه به ۴۹ رسیده است و در مرحله دو سراجه از رکورد ۷۰ درصد عبور کرده‌ایم.

وی با اشاره به غلبه فناوران داخلی بر تنگنای فناوری در ساخت توربوکمپرسور‌های فشار بالا تصریح کرد: توربوکمپرسور با فشار ۳۵۰ بار برای تزریق گاز در لایه‌های زیرزمینی در آینده نزدیک مورد آزمون عملیاتی قرار می‌گیرد که موفقیت آن می‌تواند نقطه عطفی در ورود به قلمرو‌های تازه برای دیگر صنایع کشور را رقم بزند.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با بیان اینکه این شرکت برای مدیریت ساعات اوج مصرف، فناوری ای‌ان‌جی ANG را در حال توسعه دارد، اظهار کرد: این پروژه در منطقه گرگان در حال اجراست و در مواقع اوج مصرف، نیاز مصرف‌کنندگان را از طریق گاز ذخیره‌شده در مخازن کربنی تأمین می‌کند.

نوشادی با اشاره به وجود ۹۲ ایستگاه تقویت فشار گاز در کشور از اجرای طرحی برای تبدیل گاز حاصل از احتراق این ایستگاه‌ها به برق خبر داد و گفت: با بهینه‌سازی ایستگاه‌های تقویت فشار گاز می‌توان از هر ایستگاه ۱۷،۵ مگاوات برق تولید کرد که به لحاظ قیمت و پایداری بسیار قابل اتکا و سودمند است.

وی با اشاره به اقدام این شرکت در ذخیره گاز در مخازن غیرهیدروکربوری از جمله گنبد نمکی نیز بیان کرد: گنبد نمکی نصرآباد کاشان قابلیت ذخیره‌سازی ۵۰۰ میلیون متر مکعب گاز دارد که به‌زودی وارد فاز مناقصه برای شناسایی مشاور و پیمانکار می‌شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در بیان ابتکارات انجام‌شده در عبور خط لوله گاز از مناطق سخت‌گذر توضیح داد: فناوری‌های نو مانند جرثقیل کابلی، مناسب برای شیب‌های بالای ۷۰ درجه است و ضمن حفظ محیط زیست منطقه، کاهش فرسایش خاک، کوتاه‌شدن طول مسیر و کاهش هزینه‌ها را در پی دارد.

نوشادی با تأکید بر ضرورت یکپارچگی زنجیره تولید و مصرف گاز گفت: موفقیت اخیر در حفاری سریع ۱۶ حلقه چاه گازی نشان می‌دهد که یکپارچگی تولید، توسعه، پالایش، انتقال و توزیع گاز می‌تواند برکات و آثار مبارکی برای صنعت گاز داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
متوسط پرشدگی مخازن سد‌های آذربایجان شرقی ۱۹ درصد است
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)