• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۶۳۳۲۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴
قزوین » اجتماعی

پرداخت ۹۵ درصد هزینه درمان ناباروری با بیمه سلامت

مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین گفت: بیش از ۹۵ درصد هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود و در این راستا محدوده سنی ۴۹ سال برای خانم و بدون محدودیت مراجعه است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سازمان بیمه خدمات سلامت به عنوان یکی از سه بیمه پایه کشور اکنون حدود ۴۵ میلیون نفر را در کشور تحت پوشش دارد.
این بیمه در صندوق‌های مختلف شامل صندوق بیمه روستایی و عشایر، صندوق بیمه همگانی، صندوق بیمه کارکنان دولت، صندوق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج و صندوق بیمه سایر اقشار تحت پوشش خدمات این سازمان هستند. سایر اقشار شامل مددجویان بهزیستی و کمیته امداد، اتباع خارجی، خانواده شهدا و افراد مجهول الهویه هستند که از خدمات بیمه‌ای سازمان بیمه سلامت استفاده می‌کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان در برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: بیمه سلامت در کل کشور حدود ۴۵ میلیون نفر را زیر پوشش قرار داده است. در استان قزوین هم باتوجه به ویژگی‌های آن بیش از ۵۱۴ هزار نفر زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند. مهمترین تفکیک در بیمه سلامت رایگان بودن بیش از هشتاد درصد یعنی ۳۲ میلیون نفر و در استان قزوین هم بیش از ۴۱۸ هزار نفر است که هیچ حق بیمه‌ای را پرداخت نمی‌کنند.
دکتر قجربیگی گفت: بر اساس جداول وزارت بهداشت، ابتدا سه دهک و پس از آن تا پنج دهک اول بصورت رایگان اگر تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نباشند ذیل بیمه سلامت قرار می‌گیرند. دهک شش، ۸۰ درصد مشمول تخفیف (رایگان) است. دهک هفتم ۷۰ درصد و دهک هشتم، ۶۰ درصد تخفیف دارد. بیش از ۲۷۰ هزار نفر از افراد تحت پوشش بیمه سلامت در استان قزوین، روستاییان هستند. البته اگر درصد‌های خارج از تخفیف توسط بیمه شده پرداخت نشود، بیمه فرد منقضی خواهد شد.
وی تصریح کرد: ۱۸ هزار نفر در استان قزوین طی سال گذشته با مراجعه حضوری همکاران به در منازل مردم کم برخوردار بیمه شده اند. هر فرد در استان قزوین که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیست می‌تواند از بیمه سلامت استفاده کند. بیمه سلامت یک صندوق حمایت دولتی است. 
مدیرکل بیمه سلامت گفت: ما برای عقد قرارداد با همه موسسات و نهاد‌ها آمادگی داریم. تا این لحظه در استان قزوین ۵۹۰ موسسه طرف قرارداد بیمه سلامت هستند که از آن جمله همه بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها را می‌توان برشمرد. تعرفه‌های معوق پرستاری در یک ماه گذشته پرداخت شده است که می‌توان گفت سال ۱۴۰۲ به طور کامل تسویه شده است. برای سال ۱۴۰۳ باید در نظر بگیریم که سازمان برنامه و بودجه باید اقدامات لازم را انجام دهد.
قجربیگی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ حدود ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای بیماران صعب العلاج در نظر گرفته شد. در سال ۱۴۰۲ حدود ۷ هزار میلیارد و برای امسال ۹ هزار میلیارد تومان شد. حدود ۱۰۷ بیماری صعب العلاج که در ردیف بیمه قرار گرفته اند با تایید پزشک از طریق سامانه انجام می‌شود. اگر پزشک انجام نداد مردم می‌توانند به صورت حضوری به بیمه سلامت مراجعه کنند که در استان قزوین بیش از ۱۴ هزار نفر مراجعه کردند و حدود ۲۰۰ میلیارد تومان کمک شد. 
وی تصریح کرد: هزینه‌های غربالگری بسیار کمتر از درمان است و سیاست‌های ما بر اینست که به سمت پیشگیری حرکت کنیم. ۳۳ درصد هزینه‌ها مربوط به سرطان بوده است. قبلا سقف بیمه برای بیمار ۵۰ میلیون بود که از چند هفته پیش به ۷۰ میلیون تومان رسیده است. مرکز پرتودرمانی استان به صورت صددرصد تحت پوشش بیمه قرار دارد. 
مدیرکل بیمه سلامت گفت: بیش از ۹۵ درصد هزینه‌های ناباروری در مرکز شهیده بوکانیان در داخل بیمارستان ولایت قزوین توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود. هزار و ۵۴ نفر در این زمینه نشان دار شده اند که بیمه آنها پرداخت می‌شود. محدوده سنی خانم‌ها هم به ۴۹ سال افزایش یافته و برای تعداد دفعات هم محدودیت برداشته شده است.
قجربیگی اظهار کرد: از ۱۵۰ میلیارد تومان که بیمه سلامت در بخش دارو هزینه کرده است ۹۵ میلیارد تومان مربوط به بخش یارانه دارو بوده است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نظارت‌ها بر بازار مسکن در زنجان تشدید شد
رئیس جمهور: بسیاری از شب‌ها خوابم نمی‌برد
مس رفسنجان قعرنشین لیگ در اندیشه صعود
افزایش سرعت باد جنوب شرقی و متلاطم شدن دریا در سواحل، ۲۳ بهمن
واگذاری زمین به ۴۰۰ ایثارگر کاشانی
آلودگی هوای ۹ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی
صدور ۴۵۰۰ حکم بدون زندان در گلستان
جاده‌های مواصلاتی مازندران تا شنبه زیر بار محدودیت‌های ترافیکی
آموزشگاه خیر ساز ۶ کلاسه منطقه گله دار فارس کلنگ زنی شد
نماز شکر مردم خراسان شمالی از حضور حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کیهان توکهور قهرمان مسابقات فوتبال جام فجر توکهور و هشتبندی
نجات بانوی ۳۶ ساله در کویر لوت با تلاش امدادگران هلال‌احمر خراسان جنوبی
گلستان با ظرفیت‌های راهبردی در آستانه جهش اقتصادی قرار دارد/ ضرورت تثبیت سیاست‌ها و حمایت تکمیلی از تولید
جدال گل‌گهر و پرسپولیس؛ شنبه ۲۵ بهمن
طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه «رئیس‌آباد» رفسنجان افتتاح شد
عملیات آمریکا در کاراکاس خلاف قوانین بین‌المللی بود
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در کهگیلویه و بویراحمد
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
سرمایه گذاری ۲۶ میلیارد دلاری صنعت نفت در دولت چهاردهم؛ از فشارافزایی پارس جنوبی تا بازگشت حفاری به خزر
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی در دولت آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)