• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۶۳۶۸۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
همدان » اجتماعی

مرکز مطالعات تمدن غرب کشور در همدان دایر شود

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: برای فهم روشن تمدن و فرهنگ همدان به استاندار و مجمع نمایندگان پیشنهاد می‌شود مرکز مطالعات تمدن غرب کشور با محوریت همدان در این استان دایر و فعال شود.

مرکز مطالعات تمدن غرب کشور در همدان دایر شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ سید رضا صالحی امیری روز پنجشنبه در شورای اداری استان همدان گفت: برای من رمز و راز سرزمین همدان هنوز کشف نشده است چراکه هر کجای این جغرافیا را می‌شکافی یک سخن و رمز جدید گشوده می‌شود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها پیشنهاد کرد: تمدن هگمتانه را به دانشجویان و دانش آموزان آموزش دهند چرا که این تمدن غرورآفرین و نشاط بخش است.

او با بیان اینکه تلاش زیادی برای معرفی هگمتانه شده است، گفت: هگمتانه مثل خورشیدی است که همه ایرانیان و فراتر از کشور به جهان نور و حرارت می‌دهد و اگر این حوزه تمدنی به جهان معرفی شود سیل زیادی از گردشگران به این منطقه روانه می‌شوند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سال ۱۳۱۰ هگمتانه ثبت ملی شده است بنابراین مادها، اشکانیان، ساسانیان و صفویه این جغرافیا را برای حکومت و برای قطب قدرت و تمدن انتخاب کردند که چرایی این انتخاب نیازمند راه اندازی مرکز مطالعاتی قوی است.

صالحی امیری گفت: همه فرزندان و جوانان باید این تمدن را از نو بشناسند و باید امروز باور کنیم که در جغرافیایی زیست می‌کنیم که اگر اکتشاف شود از صد‌ها معادن طلا غنی‌تر و مخازن بانک مرکزی ارزشمندتر است.

او گفت: مرکز مطالعات که با همت استاندار و مجلس شورای اسلامی و حمایت میراث فرهنگی شکل بگیرد مجموعه اکتشافات و این ظرفیت در قالب فیلم، سریال و تولید محتوا‌های چند رسانه از نو به مردم جهان معرفی شود چرا که این سرزمین دارای تمدن، قطب فرهنگی، قطب مشاهیر، قطب گردشگری و علمی است.

صالحی امیری گفت: برنامه‌های ما برای جذب گردشگر و معرفی جذابیت‌ها کافی نبوده است در حالیکه برنامه هفتم تکلیف ما را مشخص کرده و ما مکلف هستیم ۶.۳ میلیون گردشگر را به مرز ۱۵ میلیون نفر برسانم که نیازمند یک برنامه قوی پنج ساله است و یکی از کانون‌های اصلی کشور برای جذب گردشگر همدان است.

او گفت: هم اینک میزان ظرفیت گردشگران استان همدان سه میلیون نفر است که باید تا پایان برنامه‌ها هفتم به ۹ میلیون نفر برسد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: در حوزه صنایع دستی باید سه کار انجام شود اول حمایت از هنرمند صنایع دستی، چون خلاقیت و هنر دست در آن نهفته است، دوم بازاریابی و سوم صادرات که در این راستا اولویت وزارت میراث فرهنگی رفع موانع صادرات صنایع دستی است.

صالحی امیری ایجاد ۱۰۰ هزار فرصت شغلی در حوزه صنایع دستی و رساندن آن به یک میلیون نفر تا پایان برنامه، افزایش مراکز هتل‌های اقامتی از یک هزار و ۴۰۰ به یک هزار و ۹۰۰، افزایش میزان صادرات کالا‌ها و صنایع فرهنگی از ۲۲۴ به ۴۹۰ میلیون یورو یعنی ۲ برابر از برنامه‌های این وزارتخانه است که باید محقق شود و دست یافتنی است.

او گفت: کسانی که به تفرقه دامن می‌زنند به طور حتم در جهت منافع مردم حرکت نمی‌کنند و کسانی بر طبل وفاق می‌کوبند در جهت منابع مردم و ملت حرکت می‌کنند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: وفاق یک مفهوم ساده است که با وفاداری به آرمان‌های ملت و شهدا، عدالت و کارآمدی عجین شده است و وفاق یک تبار دینی و تاریخی دارد و بن مایه انقلاب اسلامی است و در اندیشه امام در صحیفه نور از وفاق، وحدت و اتحاد سخن گفته شده و در ادبیات رهبری از اتحاد و انسجام مردم سخن گفته شده است.

صالحی امیری روز گذشته در جریان سفر ۲ روزه به استان همدان وارد نهاوند شد و از ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان از جمله تپه باستانی گیان بازدید کرد، صالحی امیری در ادامه به شهرستان ملایر سفر کرد و در شورای اداری این شهرستان حضور یافت.

او امروز پس از حضور در شورای اداری استان در ادامه سفر خود به همدان پس از بازدید از آرامگاه بوعلی از محوطه باستانی هگمتانه که در سال جاری به ثبت جهانی رسیده بازدید می‌کند و در ادامه با سفر به شهرستان کبودرآهنگ از غار علیصدر دیدن کرده و در خاتمه سفر خود به این استان از لالجین شهر جهانی سفال در شهرستان بهار دیدن خواهد کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)