• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۶۵۵۹۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۲
سیاسی » مجلس

هشدار به آمریکا برای مهار رژیم صهیونیستی

رئیس مجلس گفت: به آمریکا که پشتیبان اصلی تمام جنایات جنگی رژیم صهیونیستی است، هشدار می‌دهیم برای جلوگیری از گسترش ناامنی در منطقه، رژیم نامشروع صهیونی را مهار کند.

هشدار به آمریکا برای مهار رژیم صهیونیستی
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: موفقیت و هوشیاری مجاهدان فداکار پدافند ارتش و سپاه نشان داد که رژیم آپارتاید صهیونیستی همواره در مواجهه با ملت سربلند ایران در هر معرکه‌ای به مضحکه‌ای در سطح جهان تبدیل شده است. مقایسه عملیات «وعده صادق ۲» با اقدام نظامی اخیر این رژیم، گواهی روشن بر توان بازدارندگی نیروی دفاعی جمهوری اسلامی ایران است.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: رژیم صهیونیستی هیچ دستاوردی جز نسل‌کشی و کشتار زنان و کودکان بی‌دفاع و بی‌پناه در غزه و لبنان ندارد و امروز از آبرو و اعتباری هم در سطح جهان برخوردار نیست. اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران از روی انفعال بود که به شکستی دیگر برای این رژیم تبدیل شد با این حال جمهوری اسلامی ایران در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع و ماده ۵۱ منشور ملل متحد خود را محق به دفاع از خود می‌داند و پاسخ به این تجاوزگری، قطعی و با رعایت اقتضائات خواهد بود.
 
قالیباف در ادامه تأکید کرد: به آمریکا که پشتیبان اصلی و شریک در تمام جرم‌ها و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی است، هشدار می‌دهیم که برای توقف کشتار مردم بی‌گناه در غزه و لبنان و جلوگیری از گسترش بی‌ثباتی و ناامنی در تمام منطقه، رژیم نامشروع صهیونی را مهار کرده و مجبور به آتش بس پایدار کند و اجازه ندهد این رژیم با بی‌تدبیری و جنگ‌افروزی، سرنوشت شومی را برای خود و هم‌پیمان‌های خود رقم بزند.
 
رئیس قوه مقننه ضمن قدردانی از کشور‌های همسایه که اقدامات تجاوزکارانه و غیرقانونی رژیم اشغالگر صهیونیستی را محکوم کردند، گفت: تاکید می‌کنیم حفظ ثبات منطقه و دفاع از صلح و امنیت منطقه‌ای، مسئولیت فردی و جمعی تمامی کشور‌های منطقه است و جز با همکاری و تعهد عملی همگان به این اصل، محقق نخواهد شد.
 
وی در ادامه ضمن درود به روح پاک شهدای پدافند ارتش که در راه دفاع از امنیت کشور، جان شیرین خود را فدا کردند، اظهار داشت: شهادت این جوانان رشید ایران را به ملت شریف، فرماندهی محترم، کادر سرافراز ارتش جمهوری اسلامی ایران و خانواده‌های داغدار این عزیزان تبریک و تسلیت می‌گویم. ارتش فدای ملت است و ملت، پاسبان و حافظ خون این شهدای جانفدا خواهد بود.
 
قالیباف همچنین حمله تروریستی به گشت انتظامی در گوهرکوه شهرستان تفتان استان سیستان و بلوچستان را به شدت محکوم و تأکید کرد: با دستور وزیر محترم کشور، بررسی ابعاد این حمله تروریستی در دستور کار هیأت ویژه‌ای قرار گرفته که نتیجه آن به اطلاع عموم خواهد رسید.
 
وی در این بخش از سخنان خود شهادت جمعی از کارکنان مجاهد فراجا در این عملیات تروریستی را به مردم ایران، فرماندهی محترم، کادر فراجا و خانواده‌های آن شهدای گرانقدر تبریک و تسلیت گفت.
 
رئیس قوه مقننه خطاب به رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی گفت: این کمیسیون‌ها حتما تیمی را برای بررسی این موضوع به منطقه اعزام کنند چرا که مسائل آنها مسائل قابل توجهی است و بعد از رسیدگی هم گزارش آن به هیأت رئیسه مجلس منتقل شود. این موضوع باید از ابعاد مختلف رسیدگی شود تا شاهد کاهش بروز این حوادث تلخ در شرق کشور باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی وضعیت جوی و کیفیت هوا
آغاز مسیر بزرگ نوجوانان ایران با نبرد مقابل چین تایپه
پیوست فرهنگی و اجتماعی در دستور کار شورای فرهنگ عمومی
طرح برخورد با مشترکین بد مصرف آب در واحد‌های صنفی
تقویم روز و اوقات شرعی سوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
حرم شاهچراغ در سوگ مادر، سیاهپوش است
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ دومین پیروزی یاری مقابل ترکیه به ثبت رسید
اردوی تیم ملی کوراش بانوان در بجنورد برگزار می‌شود 
۶۰ درصد صادرات کشور به قطر از بوشهر انجام می‌شود
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ عرفان ستاری برنزی شد
هوای کلانشهر اصفهان ناسالم برای همه
بانوان کاراته ایران در مسیر جهانی
روشنایی ماندگار، تکمیل برق رسانی به آستان امامزاده کاستان با همت خیّر دامغانی
مراکز انتقال خون اصفهان پذیرای عزاداران حضرت زهرا(س)
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره در دستان ابوالفضل زهره وند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره رستم آبادی در کشتی آزاد
ایران ترور فرمانده بزرگ مقاومت را به شدت محکوم کرد
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ محمد سیاهوشی پنجمین طلایی کاروان ایران
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سوم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آخرین خبر‌ها از مهار آتش سوزی در جنگل الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)