• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۶۸۱۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۷
خراسان رضوی » اجتماعی

فراخوان هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه در خراسان رضوی

جشنواره تولید ملی و رسانه بهانه‌ ای برای ایجاد یک پیوند جمعی ملی در راستای حمایت از تولید داخل است.

فراخوان هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه در خراسان رضوی

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، فراخوان هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه خراسان رضوی با رونمایی از پوستر آن در نشست خبرنگاران با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان منتشر شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی امروز در این نشست که در محل این اداره کل برگزار شد، به اهمیت کار تولیدکننده در شرایط فعلی کشور اشاره کرد و گفت: تولیدکنندگان ایرانی مانند سربازان وطن در حال جنگ برای دفاع از اقتصاد کشور، ارتقای سرمایه ها و حفظ متخصصان و خلاقان در قالب تولید کالای ایرانی و توسعه خدمات هستند.

محمدحسین زاده تولید ملی را از جنس تعصب و هویت ملی دانست و افزود: مصرف کننده بعد دیگر تولید ملی است، به این معنا که اگر مصرف کننده ایرانی نسبت به مصرف کالای داخلی تعصب نداشته باشد و کالای خارجی را به کالای ایرانی ترجیح دهد به منزله این است که اجازه ورود تروریست اقتصادی را به کشور داده است.

حسین زاده ادامه داد: در بعد دیگر تولید ملی، مسئولان و سیاستگزاران حوزه اقتصاد و تولید هستند که باید به نحوی عمل کنند که تولید ملی به لحاظ کمی و کیفی رشد یابد، نه آنقدر به تولیدکننده فشار وارد آوردند که انگیزه خود را برای تولید از دست بدهد، نه آنقدر اجازه واردات کالا به کشور دهند که تولیدکننده داخلی توان رقابت با تولیدکننده خارجی را از دست بدهد.

وی بیان کرد: بعد دیگر این مربع که تکمیل کننده آن است، رسانه‌ ها هستند، جشنواره تولید ملی و رسانه نیز بر همین اصل پایه گذاری شده است، این ضلع از مربع تولید ملی، متاثر از سه ضلع دیگر است، رسانه می‌ تواند مصرف کننده را به مصرف کالای ایرانی تشویق کند، تولیدکننده را به سرمایه گذاری و رشد تولید ترغیب نماید، با تذکر و هشدار، حاکمیت را در تنظیم تولید و بازار واردات و صادرات تذکر بدهد و هدایت کند.

مدیر کل ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: ثمره جشنواره تولید ملی و رسانه باید افزایش تولید ملی، استقبال بیشتر از مصرف کالای ایرانی، افزایش سرمایه گذاری در حوزه تولید باشد، بخش تولید در استان باید آنقدر جذابیت داشته باشد که به واسطه نقش آفرینی درست دولت، مصرف کننده و تولیدکننده، سرمایه کذار خارجی سرمایه اش را برای افزایش و رشد تولید به کشورمان اختصاص دهد.

حسین زاده به تنوع ابزارهای رسانه‌ ای اشاره و بیان کرد: امروزه رسانه آمیخته با هنر است و یک داستان، یک کاریکاتور، یا یک گزارش طنز دلنشین می تواند اثرگذار باشد، رسانه های رسمی می توانند گفتمان تقویت و حمایت از تولید ملی، ایجاد تعصب در مصرف کالای ایرانی و غیرت در مصرف کننده و تولیدکننده را ایجاد نمایند.

وی اظهار کرد: جشنواره تولید ملی و رسانه بهانه‌ ای برای ایجاد یک پیوند جمعی ملی در راستای حمایت از تولید داخل است، مدیران جشنواره یادشده همت کرده‌ اند تا به این تعصب اهالی رسانه نسبت به تولید ملی آفرین گویند و رسانه های برتر در این زمینه را تشویق کنند که این مسیر درست را در جهت حمایت از تولید طی شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی همچنین به انتخاب درست نام تجاری برای بخش تولید اشاره کرد و گفت: استفاده از واژگان بیگانه و غیرفارسی در حوزه صنعت و صنف ریشه تاریخی دارد اما امیدواریم به همت خانه صنعت معدن و تجارت همان طور که با وجود ۶ هزار واحد صنعتی در خراسان رضوی به خودکفایی در تولید رسیده ایم، با انتخاب نام فارسی برای برندهای تجاری نیز به خودکفایی در حوزه فرهنگ دست یابیم.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست به محورهای هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه گفت: تبیین و ترویج کارآفرینی، حمایت از تولید ملی، چالشهای تولید و اقتصاد مقاومتی محورهای این دوره بوده که ناترازی انرژی به عنوان محور ویژه برای این جشنواره در نظر گرفته شده است.

فیروز ابراهیمی افزود: اهمیت این جشنواره برای خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی بالا است، پارسال استقبال خوبی از این جشنواره شد و امسال نیز در همین راستا یکی از اعضای هیات رئیسه خانه شامل رئیس کمیسیون جوانان به صورت خاص مسئولیت هدایت گری این جشنواره را برعهده گرفته است.

مهلت ارسال آثار به هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه خراسان رضوی اول دیماه سال ۱۴۰۳ است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
متوسط پرشدگی مخازن سد‌های آذربایجان شرقی ۱۹ درصد است
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)