• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۰۲۱۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۲
بوشهر » اجتماعی
امام جمعه موقت بوشهر:

عملیات وعده صادق ۳ کوبنده‌تر خواهد بود

حجت‌الاسلام سیدغلامرضا هاشمی گفت: انتقام ایران از تجاوز رژیم صهیونیستی محکم‌تر، سخت‌تر و کوبنده‌تر از انتقام‌ها و عملیات‌های قبلی است.

عملیات وعده صادق ۳ کوبنده‌تر خواهد بود
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ امام جمعه موقت بوشهر با گرامیداشت ۱۳ آبان این روز را در تاریخ معاصر ایران مهم و نقطه عطف دانست و گفت: ۱۳ آبان یادآور سه واقعه مهم تاریخی از جمله تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸، تبعید امام خمینی (ره) در ۱۳ آبان سال ۱۳۴۳ و قتل‌عام دانش‌آموزان در ۱۳ آبان است.
خطیب نماز جمعه بوشهر گفت: هر سه واقعه ۱۳ آبان به سرکردگی استکبار جهانی نقش مهم در رشد بالنده خداخواهی و خداجویی و حماسه‌آفرینی ملت ایران و پیروزی انقلاب اسلامی داشتند.
او اضافه کرد: اگر چالش با آمریکا در آن روز بر سر رسوا کردن برنامه‌های آمریکایی‌ها در لانه جاسوسی بود، امروز چالش بر سر برچیدن بساط نفوذ نامشروع و ناحق آمریکا از منطقه غرب آسیاست.
امام جمعه موقت بوشهر با بیان اینکه انقلاب اسلامی مشارکت مردم در حوزه‌های سیاسی مانند حضور در صحنه‌های استکبارستیزی به اوج خود رسانده است، گفت: شعار مرگ بر آمریکا در راستای مقابله با سیاست‌های استکباری در ایران اسلامی نهادینه است و این تا زمانی که این روحیه مستکبرانه، ظالمانه و ستمگرانه در آمریکا می‌بینیم جایی برای نزدیک شدن به این شیطان بزرگ برای ایران فراهم نمی‌کند.
حجت‌الاسلام هاشمی بیان کرد: در ۱۳ آبان سال ۱۳۵۷ دانش‌آموزان با تعطیل کردن مدارس و درس‌های خود، به‌سمت دانشگاه تهران حرکت کردند و در کنار دانشجویان در مقابل رژیم استبدادی و نوکر زنجیری آمریکا با اقتدار و قدرت ایستادند و تعدادی به شهادت رسیدند که این روز در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد.
خطیب نماز جمعه بوشهر ۱۳ آبان را نشان از بصیرت دانشجویان، دانش‌آموزان و مقاومت ملت ایران در برابر توطئه و ترفند‌های استکبار جهانی دانست و بیان کرد: موضوع مرگ بر آمریکا در ایران اسلامی یک واژه انکارناپذیر، دائمی و عمومی شده و مرگ بر آمریکا به‌معنای مرگ بر رژیم مستکبر آمریکا، مرگ بر دولتمردان که در پی چپاول و غارت مردم هستند، مرگ بر آن روحیه استکباری است و از ماندگارترین کلمه قصار و کوتاه امام راحل همین شعار مرگ بر آمریکاست و بعد از گذشت چندین سال از ارتحال امام راحل باز هم مقام معظم رهبری بر همین شعار و کلمه قصار امام راحل تاکید و تکیه می‌کنند.
او با بیان اینکه طبیعت استکبار با پدیده‌ای مانند جمهوری اسلامی مخالف است گفت: آمریکا و نظام استکبار که موضوع موشک و برنامه‌های هسته‌ای ایران مطرح می‌کنند، بهانه است؛ در اصل آنان با نظام جمهوری اسلامی ایران مخالف هستند. انقلاب اسلامی نه تنها ایران را از دست آمریکا خارج کرد بلکه با تفکر و اندیشه امام راحل، ملت‌های مختلف با روحیه مقاومت آشنا کرد و این ملت‌ها علیه نظام استکبار آمریکا فریاد می‌زنند.
امام جمعه موقت بوشهر ادامه داد: ملت‌های دیگر جهان از ملت ایران درس گرفته‌اند که می‌توانند در مقابل آمریکا و نظام استکباری ایستادگی و مقابله کنند و همچنان که جمهوری اسلامی، آمریکا را به چالش کشاند ملت‌های دیگر هم می‌توانند در برابر آمریکا بایستند.
حجت‌الاسلام هاشمی اضافه کرد: مرگ بر آمریکا به معنای مرگ بر سطله‌گری، تجاوزگری و دست‌اندازی آمریکا که ملت‌های مختلف جهان را به چالش و تعرض قرار داده است.
خطیب نماز جمعه بوشهر اضافه کرد: آمریکا در تحقق منافع خود از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌کنند و دست به جنایت و خیانت می‌زنند و دشمنی ایران اسلامی با آمریکا دائمی و همیشگی است.
او با اشاره به جنایت رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا در غزه و لبنان گفت: مردم بی‌گناه و بی‌دفاع غزه و لبنان همواره مورد حمله رژیم اشغالگر قدس با حمایت همه‌جانبه آمریکا قرار دارند و کودک، زن، مرد و همه مردم بی‌گناه و بی‌دفاع مورد بمباران وحشیانه این رژیم جنایتکار در شبانه‌روز قرار می‌گیرند.
امام جمعه موقت بوشهر با اشاره به اقتدار پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مقابله با تجاوز رژیم صهیونیستی و گرامیداشت شهدای پدافند هوایی، گفت: پدافند هوایی ارتش توانست با عزت و افتخار از حریم هوایی ایران اسلامی دفاع کند و با این مقاومت، ترقه‌بازی رژیم صهیونیستی را به سخره گرفتند.
حجت‌الاسلام هاشمی با اشاره به اینکه حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی اضافه کرد: وقتی رژیم صهیونیستی غلطی را انجام می‌دهد و به حریم هوایی ایران تجاوز می‌کند سران غربی خواستار خویشتن‌داری ایران می‌شوند، خیلی فجیعانه است، شما این سگ زنجیری گذاشته‌اید که هر جنایت و وحشیگری بخواهد انجام دهد، از آن جلوگیری نمی‌کنند و بعد به حریم هوایی ایران دارای نیرو‌های مسلح عزتمند، مقتدر و قدرتمند زیر نظر فرمانده کل قوا مقام معظم رهبری تجاوز می‌کند و از جمهوری ایران خواستار خویشتن‌داری می‌شوند.
خطیب نماز جمعه بوشهر با بیان اینکه رژیم صهیونیستی به شدت از جمهوری اسلامی ایران هراس دارد، چون وعده صادق یک و دو دیدند تصریح کرد: مقام معظم رهبری اجرا عملیات‌های وعده‌های صادق به خود نیرو‌های مسلح واگذار کرده‌اند و هر چه نیرو‌های مسلح مصلحت بدانند باید کاری کرد که دیگر جنایت رژیم صهیونیستی دیگر تکرار نشود و محاسبات آنان غلط از آب در بیاید.
او با اشاره به اینکه انتقام ایران از تجاوز رژیم صهیونیستی محکم‌تر، سخت‌تر از انتقام‌های قبلی است، گفت: وعده صادق ۳ کوبنده‌تر از عملیات‌های قبلی است.
امام جمعه موقت بوشهر گفت: این روزها، نکته بسیار مهمی که در بین آزادگان و به‌ویژه مردم ایران جریان دارد، نمایش همدلی مردم با مظلومان غزه و لبنان و شهدای این جبهه است که در لبیک به فرمان مقام معظم رهبری برای کمک به شیعیان غزه و لبنان پیشگام شده‌اند.
خطیب نماز جمعه بوشهر اضافه کرد: خانواده‌ها، بویژه بانوان بوشهری که در پویش همدلی با مردم غزه و لبنان سرویس طلا‌های خود را به جبهه مقاومت اهدا کردند، اقدامی ارزشمند و شایسته تقدیر است.
او همچنین با گرامیداشت ولادت حضرت زینب (س) گفت: فریاد زینب (س) اکنون از حلقوم مردم غزه تداعی شده است و دشمن این جبهه، مانند یزید نابود خواهد شد.
حجت‌الاسلام هاشمی با تاکید بر توجه به حل مشکلات پرستاران افزود: امید است مسئولان نیز در راستای بزرگداشت روز پرستار برای حل مسائل و مطالبات این حوزه پیشگام شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین تکلیف ۳۹ هزار خودرو و موتورسیکلت از ابتدای سال در استان گلستان
سد خرمرود تویسرکان در آستانه آبگیری
هوای ناسالم مشهد در بیست و سومین روز آذر
پرونده قاچاقچی ابزار آلات در بهبهان روز میز تعزیرات حکومتی
بن گویر خواهان اعدام اسرای فلسطینی شد
مقاوم‌سازی ۹۳ هزار واحد مسکونی روستایی در آذربایجان‌غربی
 تجلیل از فعالان حوزه نماز در اجلاس استانی در قزوین 
معاون استاندار تهران: افت فشار آب در پایتخت ادامه دارد
برگزاری مسابقه رالی شهری خانواده در کارون
تأکید بر نقش فناوری‌های نوین در بهینه‌سازی مصرف انرژی صنعت لوازم خانگی
آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهباز
ایمن‌سازی محور‌های آذربایجان‌غربی با رفع ۲۷ نقطه پرحادثه
آبگیری سازه‌های آبخیزداری پارسیان
آب، نبض زندگی
کرمان آماده میزبانی از زائران سالگرد شهید سلیمانی
کاهش مصرف آب با آبیاری زیرسطحی
دستگیری شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌شده شاسکوه زیرکوه
مالیات بر خانه‌های خالی لَنگِ کدام دستگاه هاست؟
اهدای ۱۰۰۰ قلم لوازم ضروری بین مددجویان کمیته امداد خراسان‌جنوبی
فراخوان سومین جشنواره ملی «نقالی و روایتگری سیلک»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)