• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۴۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰
آذربایجان غربی » سیاسی

دشمنان اسلام از پویش ایران همدل عصبانی هستند

امام جمعه میاندوآب گفت: دشمنان اسلام می خواهند رابطه بین ملت‌های اسلامی و ایران را به هم بزنند، و پویش اخیر ایران همدل نیز موجب عصبانیت بیش از پیش دشمن شده است.

دشمنان اسلام از پویش   ایران همدل  عصبانی هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  حجت‌الاسلام حسن‌زاده گفت: دشمنان اسلام از دیرباز تلاش داشتند رابطه بین ملت‌های اسلامی و ایران را به هم بزنند، اما ملت ایران با هوشیاری خود این توطئه‌ها را خنثی کرده است و پویش اخیر ایران همدل نیز موجب عصبانیت بیش از پیش دشمن شده است.

 حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده امروز در دیدار با مدیر، معاون و دانش‌آموزان مجتمع بهار قرآن میاندوآب که در دفتر امام جمعه این شهر برگزار شد، با اشاره به اینکه باید به منابع انسانی توجه ویژه‌ای شود اظهار داشت: برای پیشرفت و سازندگی هر کشوری داشتن منابع انسانی متخصص مهم و ضروری است و پرورش این نیرو‌های متخصص از مدارس توسط مدیران و معلمان ماهر و دلسوز شروع می‌شود که این استعداد‌ها را کشف و شکوفا می‌سازند.

وی افزود: نکته مهم این سرمایه‌های کشور مدیریت آن است که تاثیر مهمی در سازندگی و سرنوشت کشور دارد و باید این سرمایه‌ها را به درستی کشف و تربیت کرده و در ساخت ایران اسلامی به کار گرفت.

امام جمعه میاندوآب خاطرنشان کرد: ضرب المثلی که می‌گوید؛ «چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرام است» و امروز بیشتر در میان اقشار مردم بر سر زبان‌ها افتاده است، اصل آن بر تفرقه است و دشمن از آن برای بر هم زدن رابطه کشور‌های اسلامی و امت واحده استفاده می‌کند و تلاش‌شان این است که همدلی ملت‌های مقاومت و ایران را از بین ببرند و البته موفق نخواهند شد.

وی ادامه داد: دشمن تلاش دارد مهربانی و بودن در کنار مظلوم را از بین ببرد و برای رسیدن به این اهداف از هر ابزار مشروع و نامشروعی نیز استفاده می‌کند.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده با تاکید بر لزوم خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان و تقویت همدلی در کشور و بین امت اسلامی تصریح کرد: دشمنان اسلام از دیرباز تلاش داشتند اتحاد و همدلی مردم ایران را با مسلمین جهان از بین ببرند ولی مردم ما نشان دادند که همیشه در صحنه هستند و این توطئه‌ها اثری در عزم و اراده ملت نخواهد داشت.

وی در پایان گفت: ملت ایران در پویش اخیر ایران همدل نیز با اهدا کمک‌های خود برای لبنان و غزه نشان دادند که حامی مظلوم هستند و با آنها همدردی می‌کنند و با وجود تبلیغات منفی دشمنان به حمایت خود از مردم لبنان و غزه ادامه خواهند داد و این حرکت موجب عصبانیت دشمنان و شبکه‌های مزدور خارجی و دشمنان اسلام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)