• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۶۴۵۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
خراسان جنوبی » اجتماعی

تمدید مرحله اول واکسیناسیون تب برفکی در دام‌های خراسان جنوبی

رئیس اداره مبارزه با بیماری‌های دامی دامپزشکی خراسان جنوبی از تمدید مرحله اول اجرایی واکسیناسیون رایگان تب برفکی در دام‌های روستایی، عشایری استان تا پایان آبان ماه خبر داد.

تمدید مرحله اول واکسیناسیون تب برفکی در دام‌های خراسان جنوبی
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، علی اکبر عندلیبی گفت: این طرح تا پایان آبان ادامه دارد.

بیماری تب برفکی به عنوان یکی از بیماری‌های ویروسی فوق‌العاده واگیر دام بوده که در صورت وقوع و اپیدمی خسارات اقتصادی فراوانی به دامداران و تولیدکنندگان وارد می کند بنابراین واکسیناسیون دام‌ها بعد از رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی - قرنطینه‌ای در دامداری‌ها از مؤثرترین راه‌های پیش گیری از بیماری است.

به گفته وی با توجه به محدودیت زمانی و به منظور اینکه بتوان تا ۹۰ درصد جمعیت دامی را واکسینه کرد بخشی از این عملیات با انعقاد قرارداد با بخش خصوصی انجام می‌شود در عین حال که واکسن بصورت رایگان جهت دامداران روستایی-عشایری در نظر گرفته شده، کلیه هزینه‌های تردد و انجام تزریقات و هزینه‌های جانبی دیگر انجام شده توسط بخش خصوصی، طبق قرارداد توسط دامپزشکی پرداخت می‌شود و دامداران هیچ گونه وجهی را در خصوص واکسیناسیون دام خود پرداخت نخواهند کرد.

رئیس اداره مبارزه با بیماری‌های دامی استان افزود: مهم‌ترین هدف دامپزشکی در اجرای این طرح، پوشش حداکثری واکسیناسیون در تمام دام‌های حساس است.

وی گفت: طرح واکسیناسیون تب برفکی سالانه در دو مرحله به صورت همزمان در کشور انجام می‌شود و با توجه به اینکه همزمانی واکسیناسیون در تمامی دام‌های حساس در کشور دارای اهمیت بالا در افزایش سطح ایمنی دام‌ها و پیش گیری از بروز این بیماری در کشور است دامداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی نیز باید برای پیشگیری از این بیماری خطرناک نسبت به واکسیناسیون دام‌های خود از طریق بخش خصوصی اقدام کنند.

عندلیبی افزود: دامپزشکی به آن دسته از دامداران صنعتی و نیمه صنعتی که هنوز برای واکسیناسیون دام‌های خود اقدام نکرده اند هشدار داد به علت پایین آمدن ایمنی، دام‌های موجود دراین واحد‌ها و دامداری‌های اطراف در معرض خطر جدی ابتلا به بیماری هستند بنابراین ضرورت دارد این دسته از دامداران فرصت را از دست ندهند و نسبت به خرید و واکسیناسیون به موقع واکسن از طریق اتحادیه شرکت‌های تعاونی کشاورزی دامداران استان، شرکت‌های تعاونی شهرستانی و یا مراکز مایه کوبی بخش خصوصی اقدام کنند.

وی گفت: علاوه بر واکسیناسیون، رعایت شرایط بهداشتی قرنطینه‌ای از قبیل ضد عفونی جایگاه، جلوگیری از تردد بی مورد افراد به محل دامداری، استفاده از ماشین آلات و وسایل اختصاصی در واحد و کنترل حمل و نقل دام‌ها نقش موثری در جلوگیری از شیوع بیماری دارد همچنین با توجه به امکانات محدود زمانی، سرمای هوا و پیشگیری از اتلاف وقت پرسنل دامپزشکی استقبال و همکاری دامداران با تیم های دامپزشکی در خصوص حضور به موقع در دامداری، مهار کردن دام‌ها و ... برای اجرای هرچه بهتر طرح از نظر کیفی و کمی انتظار می‌رود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای سرود دختران سلیمانی در پاسارگاد
میهمانی لاله‌ها
برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شمال فارس در آباده
شهادت ۲۷ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
مهدیه اسفراین میعادگاهی برای عاشقان امام زمان عج
بهره برداری از پارک ۴ هکتاری شهر چرام
توانمندسازی جوانان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی در آذربایجان غربی
گلباران مزار شهدا در سراسر گیلان
میهمانی لاله‌ها در خراسان‌شمالی و تجدید میثاق با شهدای انقلاب اسلامی
ترکیب استقلال برای دیدار مقابل شمس آذر
افتتاح و آغاز ۷۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان چرام
تلاش برای ثبت جهانی مسجد جامع اشترجان
صادرات ۲ و نیم میلیون کیلوگرم ماهی از مازندران
افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان یزد با حضور وزیر صمت
کشف چهار هزار لیتر سوخت فاقد مجوز در نی ریز
صعود شاهین سبزی به جمع هشت نفر برتر اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
کمینه و بیشینه دمای شانزدهم بهمن ماه در سمنان
بارش ۳۵ سانتی متری برف در ارتفاعات چالوس
کتابی با موضوع حفظ وطن
شور و هیجان خرید و فروش در پنجشنبه بازار آق قلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)