• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۶۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱
بوشهر » اجتماعی

از تمام ظرفیت‌ها برای رفع محرومیت در استان بوشهر تلاش می‌کنیم

استاندار جدید بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های استان بوشهر در حوزه‌های مختلف گفت: با وفاق، وحدت و هم‌افزایی، برای رفع محرومیت استان گام برداشته و از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم استفاده می‌کنیم.

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، ارسلان زارع در آیین تکریم استاندار سابق بوشهر و معارفه خود به عنوان استاندار جدید بوشهر با حضور وزیر کشور با ادای احترام به شهدای دولت اظهار کرد: خدمت به مردم در جای جای کشور به‌ویژه استان بوشهر مایه افتخار است و تمام توان خود را برای اعتلای استان به کار می‌گیرم.
وی با تبریک روز پرستار، افزود: کادر درمان به ویژه پرستاران زحمات زیادی می‌کشند که قدردان زحمات این عزیزان هستیم. استان بوشهر دارای ظرفیت و توانمندی بالایی است و باید از تمام این ظرفیت نهایت بهره را ببریم. لازم می‌دانم از حسن نظر وزیر کشور و دکتر پزشکیان رئیس جمهور و هیئت دولت به اینجانب تقدیر کنم و امیدوارم بتوانم مفید فایده باشم.
استاندار بوشهر اظهار داشت: دکتر محمدی‌زاده در طول سه سال گذشته تلاش‌های زیاد و پیگیری‌های مختلفی برای گره‌گشایی از مشکلات استان داشتند و مثمرثمر بودند. بنده به‌عنوان فرزند استان، خدمت به مردم بوشهر را موهبت ارزشمند می‌دانم و امیدوارم در دولت وفاق ملی، بوشهر به جایگاه واقعی خود برسد.
وی تاکید کرد: با پرهیز از چنددستگی و تقویت وفاق ملی برای رشد و توسعه استان، تلاش می‌کنیم. وی بیان کرد: بوشهر دارای ظرفیت منابع غنی انسانی و ظرفیت‌های طبیعی است و با تعهدی بزرگ برای خدمت به مردم آمده‌ام. همه نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی و ارکان استان در کنار همدیگر و با تعامل سازنده با تکیه بر قانون به سمت پیشرفت حرکت خواهیم کرد.
زارع با بیان این‌که حاکمیت قانون، جامعه را به سمت توسعه و پیشرفت سوق می‌دهد، گفت: بوشهر قطب بزرگ صنعتی و اقتصادی کشور است و در سایر بخش‌ها از جمله کشاورزی، شیلات، خدمات و ... نیز جایگاه خاصی دارد. با توجه به استقرار صنایع نفت و گاز و پتروشیمی در استان، ضروری است توجه بیشتری به مسئولیت‌های اجتماعی صنعت نفت شود تا معیشت و اشتغال مردم بهبود یابد.
وی تاکید کرد: افزایش سطح کیفی خدمات‌رسانی به مردم مورد توجه جدی قرار دارد.
استاندار جدید بوشهر با بیان این‌که استفاده از ظرفیت نخبگان، جوانان و بانوان و همچنین تقویت بخش خصوصی برای توسعه استان ضروری است، تصریح کرد: با وفاق، وحدت و هم‌افزایی، برای رفع محرومیت استان گام برخواهیم برداشت.
استاندار سابق بوشهر هم گفت: در سه سال گذشته بیش از ۷ هزار طرح مختلف عمرانی و ۵۰۰ طرح اقتصادی در استان بوشهر افتتاح یا آغاز شده است.
احمد محمدی‌زاده افزود: اصل اول ما در کار مبنی بر وحدت و همدلی بود و دنبال پرهیز از اختلاف و ایجاد فضای آرام در استان بودیم و تلاش کردیم از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم.
وی بیان کرد: رئیس جمهور شهید سه سفر به استان بوشهر داشت که در یک هماهنگی کامل در استان توانستیم برای توسعه زیرساخت‌ها مصوبات خوبی را بگیریم و ایشان به خواسته‌های ما سخاوت‌مندانه پاسخ مثبت داد.
استاندار پیشین بوشهر با اشاره به افزایش جذب اعتبارات در ردیف‌های مختلف، افزود: بیشترین همراهی و همکاری را با استان فارس داشتیم و موضوعاتی، چون راه‌آهن بوشهر - شیراز با همین همراهی و هماهنگی را جلو بردیم و دستور رهبر معظم انقلاب برای اختصاص ۱.۲ میلیارد یورو برای این کار مد نظر قرار گرفت.
وی گفت: در زمینه پرداخت عوارض آلایندگی نیز اقدامات خوبی صورت گرفت و شاهد تخصیص اعتبارات خوبی در این زمینه هستیم.
محمدی‌زاده با تبریک به استاندار جدید بوشهر، یادآور شد: ایشان دارای تجربه طولانی فعالیت در وزارت کشور است که با شناخت مناسب از مزیت‌ها و فرصت‌های استان زمینه توسعه و پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
اصفهان میزبان دانه‌های سفید برف می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
هشدار دیوان محاسبات کشور درباره افزایش زمان ترخیص کالا در گمرکات ایران
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)