• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۹۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
سیاسی » مجلس

توضیحات قالیباف درباره شرکت های دولتی زیان ده

رئیس مجلس گفت: در بودجه ۱۴۰۲ مصوب بوده که ۱۷ شرکت زیان ده هستند و ۱۰ هزار میلیارد تومان برای این مهم، زیان گذاشته شود، اما عملا ۱۳۴ شرکت زیان ده بوده اند و ۸۱ هزار میلیارد تومان برای جبران زیان‌ها پرداخت شده است.

توضیحات رئیس مجلس درخصوص شرکت‌های دولتی زیان ده
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی پس از قرائت گزارش رئیس دیوان محاسبات درخصوص تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور با تشکر از مسئولان دیوان محاسبات بابت ارائه گزارش تفریغ بودجه گفت: قطعاً باید اقدامات دیوان محاسبات هم پیشینی و پسینی که هر دو بسیار مهم است بررسی و پیگیری شود لذا درخواست دارم دوستان ما در معاونت نظارت مجلس دقت کنند که مطابق ماده ۱۰۷ آیین‌نامه داخلی مجلس در یک جلسه غیرعلنی ۳۰ دقیقه زمان به آقای دستغیب داده شود که اقداماتی که در حوزه پسینی انجام داده را به نمایندگان گزارش دهد، البته برخی از اقدامات پیشینی امروز بیان شد و باید مورد توجه قرار گیرد.
 
وی افزود: یک زمانی گزارش‌ها را به طور دقیق نداشتیم، اما امروز این گزارش‌ها را دقیق داریم و به طور مرتب نیز ارائه می‌شود، ضمن آنکه گزارش مذکور زمانی بعد از ارائه بودجه به مجلس می‌آمد، اما اکنون قبل از بررسی بودجه ارائه می‌شود، اما سوال این است می‌خواهیم اقداماتی روی آن انجام دهیم یا خیر؟ براساس قانون باید این گزارش تفریغ را به کمیسیون برنامه و بودجه که کمیسیون اصلی است ارجاع دهیم و در ادامه کمیسیون اصلی موظف است که اقدامات لازم را بر روی گزارش انجام دهد تا هرکدام از این احکام که چنین مشکلاتی دارند را به کمیسیون تخصصی ارجاع دهیم تا آنجا بررسی شود.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کمیسیون تخصصی موظف است ظرف ۳ ماه براساس آیین‌نامه گزارش تهیه کند و دوباره به صحن مجلس ارائه دهد، در واقع بخشی از پیگیری‌های این موضوع دو مرتبه در مسیر خود مجلس و کمیسیون‌ها انجام می‌شود، لذا خواهشمندم از روسای کمیسیون‌ها و نمایندگانی که به طور ویژه به این موضوع می‌پردازند، دقت لازم را داشته باشند.
 
قالیباف گفت: به طور مثال در همین گزارش تفریغ سال ۱۴۰۲ مصوب بوده که ۱۷ شرکت زیان ده هستند و در سقف ۱۰ هزار میلیارد تومان نیز برای این مهم زیان گذاشته شود، اما عملا ۱۳۴ شرکت زیان ده بودند و ۸۱ هزار میلیارد تومان جهت جبران زیان‌ها پرداخت شده است و یا در بحث اوراق باید گفت برخی از اوراق در انتهای سال تورم را وارد کرده و در عین حال اوراق نیز وصول نشد و البته بانک‌ها هم نتوانستند خریداری کنند در حالی که عمدتا آنها خریدار هستند، نه مردم و به آن طرف سال با یک رقم درشت منتقل شد، لذا اگر این موارد را در برنامه و بودجه اصلاح نکنیم این مشکلات ادامه پیدا خواهد کرد.
 
وی افزود: ان‌شاءالله این دقت انجام شود که هم کمیسیون‌های اصلی و کمیسیون برنامه و بودجه این گزارش را نهایی کنند که ما نیز طبق آن آیین‌نامه خارج از نوبت در صحن قرائت می‌کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار باند سرقت سیم برق در بابلسر
گروسی: با ابلاغ طرح جامع ماکو، بازآفرینی شهری و توسعه متوازن در منطقه شتاب می‌گیرد
آغاز اجرای طرح زمستانی پلیس در استان همدان
سفر رئیس بنیاد ایران‌شناسی به بوسنی و هرزگوین
آغاز شمارش حیات وحش دنای شرقی در سرمای زمستان
اجرای طرح نهادینه‌سازی جانشین‌پروری در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲ دی ۱۴۰۴
ادبیات همواره صدای زمانه خود بوده است
دیدار عادل عبدالمهدی با دو نفر از رهبران حماس
معاون وزیر: بازآفرینی شهری در مناطق آزاد باید به توانمندسازی مردم منجر شود
صلیب سرخ: افغانستان درگیر بحران انسانی است
راهداران، سربازان گمنام جبهه خدمت و ایمنی جاده‌ها هستند
هم‌صدایی کوبا و کلمبیا علیه تروریسم دریایی آمریکا
بیش از 2 میلیون خوزستانی زیر پوشش بیمه سلامت
آمریکای لاتین خواستار پایان مداخلات واشنگتن در کاراکاس شد
بر افراشته شدن پرچم عزاداری امام هادی(ع)، بر فراز گنبد رضوی
حمایت شاعر ایرانی از پویش بساز مدرسه
چمران: افزایش خودسرانه کرایه تاکسی تخلف است
هشدار درباره عملیات تروریستی داعش در ترکیه
آمار هولناک تعرض جنسی افسران پلیس انگلیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)