• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۹۹۶۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۰
آذربایجان غربی » سیاسی

طوفان‌الاقصی یک شکست بزرگ اطلاعاتی برای رژیم صهیونیستی بود

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: طوفان‌الاقصی در نوع خود بی‌نظیر و یک شکست بزرگ اطلاعاتی برای رژیم صهیونیستی بود و از جنبه‌های مختلف می‌توان به این موضوع نگاه کرد.

طوفان‌الاقصی یک شکست بزرگ اطلاعاتی برای رژیم صهیونیستی بود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  حجت‌الاسلام منصور امامی،  در گردهمایی دو روزه کارشناسان و کارشناس مسئولان قرآن، عترت، نماز و مدیران مراکز دارالقرآن کریم آذربایجان‌غربی که در سالن جلسات باشگاه فرهنگیان ارومیه برگزارشد، اظهار کرد: به قدری گسترش اطلاعات پیشرفت‌ها در دنیا با سرعت اتفاق می‌افتد که شاید برخی‌ها توان تحلیل آن را ندارند و همین تکثر و شگفتی بودن اتفاقات کار را دشوار می‌کند.

وی اضافه کرد: تحیّر مردم و افکار عمومی یکی از شگفتی‌های عصر حاضر است و ما باید در این سرعت رسانه و جنگ روایت‌ها، روایت‌های خودمان را بیان کنیم و در این جنگ کسانی پیروز خواهند بود که توان روایت‌گری درست و سریع داشته باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی تصریح کرد: این‌که رهبر انقلاب می‌فرمایند؛ رژیم صهیونیستی رفتی است یک حقیقت است و شاید برخی‌ها آن را باور نکند و متاسفانه نوع انتشار اخبار از سوی تولید کنندگان خوراک به گونه‌ای است که مردم را ناامید می‌کند و این رژیم هم اخبار سرزمین‌های اشغالی را سانسور می‌کند و خبرنگاران مطلقا نمی‌توانند اخبار جنگ را از این سرزمین مخابره کنند.

وی گفت: از سوی رژیم جعلی بایکوت خبری وجود دارد و از این سمت هم متاسفانه با انتشار اخبار کُشت و کشتار در دل مردم رعب و وحشت ایجاد می‌کنند و مردم هم نمی‌توانند بین این دو نسبت ایجاد کنند و لذا صاحبان تریبون باید در این وادی وارد شده و تبیین کنند.

حجت‌الاسلام امامی افزود: طوفان‌الاقصی در نوع خود بی‌نظیر بود و از جنبه‌های مختلف می‌توان به این موضوع نگاه کرد. جبهه مقاومت از زمانی که پدید آمده هرگز در این اندازه از قدرت نبوده است، با این‌که رژیم صهیونیستی یکی از پیچیده‌ترین سیستم‌های جاسوسی دنیا را در اختیار دارد و ادعا می‌کند به ۶۰ کشور دنیا سرویس اطلاعاتی ارائه می‌دهد و زمان شاه هم ساواک دست ساز این رژیم بود، اما جوانان فلسطینی عملیاتی را طراحی می‌کنند که روح رژیم صهیونیستی هم از آن خبر نداشت.

وی ادامه داد: طوفان‌الاقصی یک شکست بزرگ اطلاعاتی برای رژیم صهیونیستی بود و ۶ هزار فلسطینی از زمین، هوا و آب وارد سرزمین‌های اشغالی می‌شوند و حدود ۵هزار راکت به سرزمین‌های اشغالی شکیل می‌شود بیش از ۱۰۰۰ کشته و هزار اسیر روی دست رژیم صهیونیستی می‌گذارد و یک اسیر برای این رژیم از ۱۰۰۰ کشته بدتر است و اسیر دادن برای آنها یک شکست بزرگ است.

 مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در طوفان‌الاقصی، غزه در چنبره اطلاعاتی رژیم صهیونیستی بود و تا به امروز هم این رژیم دقیقا نمی‌داند از کجا ضربه خورده است و این یک اتفاق تاریخی است و در جنگ اخیر حزب‌الله با رژیم صهیونیستی فقط به یک سوم نیرو‌های خود آماده باش داده است و بار‌ها که رژیم صهیونیستی خواستند به لبنان وارد شوند ۴ لشکر از شش لشکرشان کامل زمین‌گیر شده‌اند و به همین دلیل هم وزیر جنگ صهیونیست‌ها استعفا داد که نتانیاهو هر روز نیرو‌های ما را به کشتن می‌دهد.

وی تاکید کرد: وعده صادق یک ابر حمله تاریخی و طولانی‌ترین حمله پهبادی و موشکی بود و در رهیابی موشک‌ها ایران به دلیل این‌که جی پی اس‌ها در اختیار آمریکاست، از آن استفاده نکرد و رهبر انقلاب هم بعد از وعده صادق فرمودند؛ وعده صادق ۷۰ سال رژیم صهیونیستی را به عقب برگرداند. اینها امروز در حال مرگ و بقا هستند و به همین دلیل هم حاضر به مذاکره نیست، چون می‌داند در هر صورت به مرگ خود نزدیک‌تر می‌شود.

حجت‌الاسلام امامی ادامه داد: این‌که کشور‌های اروپایی و غربی به صورت کامل از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند اولا؛ به دلیل نفوذ این رژیم در این کشورهاست، ثانیا وقتی ما از صهیونیزم سخن می‌گوییم منظورمان فقط رژیم جعلی سرزمین‌های اشغالی نیست بلکه همه این جبهه صهیونیستی است و ثالثا ما با میراث شوم ۵۰۰ ساله استعمار مواجه هستیم که دنیا را چپاول کردند و باید تاریخ استعمار را جوانان مطالعه کنند.

وی افزود: پرتغال کشوری در جنوب غربی اروپاست که در نقشه هم به سختی می‌توان پیدا کرد، اما این کشور زمانی از تمام سواحل آفریقا، جنوب ایران و هند تا فلیپین قلعه داشت و برای استعمار آمده بودند و تا سال ۱۹۶۴ کل دنیا تقریبا در استعمار چند کشور بودند و رژیم صهیونیستی امروز خلاصه‌ای از این استعمار است و می‌دانند اگر این رژیم شکست خورده و زمین بخورد، کل تاریخ استعمار زمین خورده است و به همین دلیل از این رژیم جعلی حمایت می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)