• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۰۶۵۱
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۴
اجتماعی » جامعه و شهری

صدور اخطار ایمنی به ۵ بیمارستان واقع در منطقه ۱۰ تهران

برای ۵ بیمارستان در منطقه ۱۰ اخطار ایمنی صادر شده است.

صدور اخطار ایمنی به ۵ بیمارستان واقع در منطقه ۱۰ تهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، شهردار منطقه ۱۰ تهران در نشست خبری گفت:منطقه ۱۰ با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت جز مناطقی است که بیشترین بافت فرسوده را دارد به‌گونه‌ای که ۷۴ درصد منطقه را بافت فرسوده و ناپایدار تشکیل داده است.

مهدی اخ الصنایع افزود: از مجموع بافت فرسوده و ناپایدار منطقه حدود ۶۲ درصد آن درمجموع نوسازی شده است.

 وی گفت: در راستای شناسایی املاک ناایمن تاکنون برای ۷۴ واحد مسکونی، پنج بیمارستان و ۱۰ واحد تجاری اخطاریه صادر شده است.
آقای اخ‌الصنایع با بیان اینکه حدود ۲۵ درصد مساحت منطقه را معابر منطقه تشکیل داده و ۶ بیمارستان و سه خط مترو دارد و در آینده در خط ۱۱ حدود ۴ ایستگاه در منطقه خواهد داشت افزود:مهمترین موضوعی که در منطقه ۱۰ دنبال کردیم محدوده میدان جی و شاخه شرقی طرح یادگار امام است که سال‌ها معطل مانده بود. میدان جی درواقع محدوده شاخه شرقی، غربی و جنوبی طرح یادگار است. با پیگیری‌های انجام شده توانستیم این محور را در این دوره در کمیسیون ماده پنج مصوب کنیم و گذر شاخه از ۶۵ متر به ۳۰ متر تقلیل پیدا کرده و این موضوع در کمیسیون ماده پنج در حال پیگیری است.

شهردار منطقه ۱۰ با بیان اینکه ۱.۵ همت برای تملک شاخه شرقی در نظر گرفته شده است، گفت: با ساخت شاخه شرقی بزرگراه، میدان جی به میدان ۹ دی متصل می‌شود.

آقای اخ‌الصنایع از احداث دو پارکینگ گلستان با ظرفیت بیش از ۲۸۰ خودرو در منطقه خبر داد و گفت: همچنین پارکینگ زیرسطحی اعتماد با بیش از ۲۰۰ ظرفیت در حال ساخت است.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه کمبود فضای سبز است گفت: سعی کردیم دو بوستان را آماده کنیم و بوستان جعفریان تا پایان سال افتتاح می‌شود و در حال تملک برای ساخت دو بوستان دیگر هستیم تا سرانه فضای سبز منطقه را از ۲.۵ متر به ۳.۲ متر به ازای هر نفر برسانیم.

 آقای اخ الصنایع با تاکید بر اینکه مرکز نیمه مکانیزه پسماند نوسازی شد و دستگاه‌های مکانیزه در منطقه نصب شده است، گفت: در مورد بازگشایی خیابان امام خمینی نیز دو ملک متصرف در خیابان داشتیم که این دو ملک نیز تملک و تخریب و گره ترافیکی منطقه رفع شد.

شهردار منطقه ۱۰ با تاکید بر اینکه ۸ هزار معضل و مشکل را در طرح ۳۶۰ شهرداری تهران در محلات شناسایی و مرتفع کردیم، گفت: در طرح «من شهردارم» منطقه ۱۰ بیش از پنج هزار نفر شرکت و ۴۰۰ طرح نیز تعریف و اجرا شد. همچنین ۹۸ درصد طرح اتصال انشعابات و لوله‌گذاری فاضلاب در منطقه ۱۰ در پی تعامل با شرکت آبفا تکمیل شده است و در محلات منطقه از جمله محله جی نیز نهر‌های قدیمی داشتیم که با اختصاص بودجه نهر‌ها به کانیو بدل شده است.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه شهرسازی هزار و ۴۴۳ پروانه شهرسازی صادر شده که در این راستا هفت هزار و ۴۱۲ واحد مسکونی نوسازی شده است، گفت: سال گذشته رکورد ۱۰ ساله منطقه در صدور پروانه را شکستیم.

آقای اخ الصنایع با تاکید بر اینکه تغییر وضع محور رنجبر و تعریض خیابان کمیل در انتظار رای کمیسیون ماده ۵ است افزود: تغییر پهنه محله بریانک و خیابان مالک اشتر در دستورکار قرار دارد تا شاهد سرعت بخشی در نوسازی املاک باشیم. همچنین مصوبه اولیه ۵۰ طرح مشارکتی را اخذ کردیم که با صاحبان املاک برای نوسازی اقداماتی انجام دهیم.

وی تاکید کرد: در بحث ایمن‌سازی منطقه موضوع ایمن شدن بیمارستان‌لولاگر مطرح بود که دوسال زمان برد و با رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران جلسات مختلفی داشتیم که بیمارستان لولاگر که در دهه ۳۰ ساخته شده نوسازی شود البته درمانگاه و ساختمان پزشکان فعال است و قرار است در سه مرحله نوسازی بیمارستان لولاگر انجام شود. 

آقای اخ الصنایع با بیان اینکه در این مدت ۸۹ ساختمان ناایمن شناسایی شد که با توجه به فرسودگی بافت منطقه عمدتا شخصی است گفت:، اما با توجه به دستورالعمل‌های جدید، دو بیمارستان آزادی و میمنت از طریق دادستان نامه نگاری شده واخطار لازم دادیم که ایمن سازی را در دستور کار قرار دهند و جلسات مختلف داشتیم.

شهردار منطقه ۱۰ در مورد سرانجام گود بهنود نیز با تاکید بر اینکه قرار بوده پارکینگ طبقاتی در این زمین ساخته شود، اما مالک طرح را رها کرده و پاسخگوی طرح نیست، گفت: اگر بتوانیم این زمین را به مدیریت شهری برگردانیم اتفاقات خوبی رخ می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)