• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۲۶۸۶
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
خوزستان » سیاسی

طوفان‌الاقصی و وعده صادق نقشه دشمن را به هم ریخت

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: رژیم پلید صهیونیستی نگاه توسعه‌طلبانه‌ای به منطقه دارد، اما اقداماتی از جمله طوفان‌الاقصی و وعده صادق نقشه دشمن را به هم ریخت.

طوفان‌الاقصی و وعده صادق نقشه دشمن را به هم ریخت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سردار حسن شاهوارپور در آیین گرامیداشت هفتمین سالگرد شهادت فرمانده ارشد زرهی جبهه مقاومت سردار شهید جانمحمد علی‌پور اظهار کرد: باید برای ادامه راه شهدا، به تأسی از حضرت فاطمه (س) همچنان در این مسیر مجاهدت کنیم.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان با اشاره به اکران مستند هَنارس در این مراسم افزود: این مستند ماندگار و اثرگذار در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب پیرامون موضوع جهاد تبیین تولید و اکران شد.

وی با بیان اینکه استکبار جهانی به عنوان جبهه باطل همواره توطئه‌چینی و اقدامات سخیف را علیه جبهه حق انجام می‌دهد، تصریح کرد: جبهه حق و باطل همچنان وجود دارد و ما نباید بی‌تفاوت باشیم چرا که با بی‌تفاوتی چیزی برای ما حاصل نمی‌شود.

سردار شاهوارپور به بیان مطالبی در رابطه با دوران دفاع مقدس و دفاع از حرم و مقابله با داعش پرداخت و عنوان کرد: هزینه ایستادگی در برابر دشمنان برای مردم و کشور کمتر از سازش است و ما باید همواره در برابر دشمنان ایستادگی کنیم.

وی بیان کرد: دشمن در هشت سال جنگ تحمیلی قصد داشت ابتدا خوزستان را تجزیه کند و پس از آن هم قصد تجزیه کل کشور و سقوط نظام جمهوری اسلامی را داشت، اما رزمندگان ایران اسلامی با ایستادگی و ایثار خود، این اجازه را به دشمن ندادند.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان ادامه داد: امروز می‌بینیم که مردم فلسطین و لبنان از نیاز‌های اولیه محروم هستند و مظلومانه زیر بمباران‌ها به شهادت می‌رسند که این تکرار تاریخ و همچون واقعه عاشورا است.

وی اضافه کرد: دشمنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره در تلاش بوده‌اند تا مرز‌های ایران اسلامی ناامن شوند و ناامنی را به داخل بکشانند و شدیدترین تحریم‌های اقتصادی را هم اعمال کرده‌اند، اما ملت بابصیرت ما استقامت و پایداری را از امام خمینی (ره) یاد گرفته‌اند و در برابر زیاده‌خواهی‌های استکبار جهانی ایستادگی می‌کنند.

سردار شاهوارپور با اشاره به نقش‌آفرینی شهدای مدافع حرم اظهار کرد: طبق پیش‌بینی‌ها و برآورد‌ها داعش بی‌رحمانه به سمت مرز‌های ایران حرکت می‌کرد، اما شهدای مدافع حرم جان خود را تقدیم و داعش را با شکست مواجه کردند، شهدای مدافع حرم از شهدای دفاع مقدس مظلوم‌تر بودند و از خیلی از حوادث پیشگیری کردند.

وی با بیان اینکه امروز مردم لبنان و فلسطین در حال دفاع از حیثیت همه مسلمین هستند، افزود: رژیم پلید صهیونیستی نگاه توسعه‌طلبانه‌ای به منطقه دارد، اما اقداماتی از جمله طوفان‌الاقصی و وعده صادق نقشه دشمن را به هم ریخت.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان خاطرنشان کرد: نقشه دشمنان باطل خواهد شد و به تاریخ می‌پیوندند و مانند هشت سال جنگ تحمیلی و جنگ با داعش، این جنگ هم به نفع اسلام به پایان خواهد رسید.

وی در پایان ضمن اشاره به مطالبی در رابطه با زندگی و توانمندی‌های شهید جانمحمد علی‌پور در دوران دفاع مقدس و دفاع از حرم یادآور شد: باید برای معرفی شخصیت شهدای والامقام به مردم تلاش بیشتری داشته باشیم.

در این آیین مستند "هَنارس"، روایتی مادرانه از سردار شهید جانمحمد علی‌پور اکران شد.

در پایان هم به مناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه، حاضران به عزاداری و سینه‌زنی پرداختند.

سردار شهید مدافع حرم جانمحمد علی‌پور در ۱۳ مردادماه سال ۱۳۹۶ برای سرکشی به یکی از مقر‌ها به اطراف تدمر رفت و در مسیر در کمین نیرو‌های مخالفین قرار گرفت. ابتدا گلوله‌ای به پهلوی او می‌خورد و سپس به اسارت در می‌آید. پس از اینکه متوجه می‌شوند از فرماندهان است، او، راننده و محافظش را به شهادت می‌رسانند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)