• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۲۸۵۳
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲
آذربایجان غربی » اقتصادی

خط مصرف گاز طبیعی در روستای قصریک سلماس افتتاح شد

خط مصرف گاز طبیعی با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور روز شنبه در روستای قصریک سلماس به بهره برداری رسید.

خط مصرف گاز طبیعی در روستای قصریک خوی افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حسین افشین در این آیین، دستیابی به زنجیره تولید گاز طبیعی مایع در کشور را از مصادیق علم نافع مورد تاکید مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: فناوری ایجاد شده در این زنجیره، محصول مهمی همچون هلیوم مایع را حاصل می‌کند که در شمار فناوری‌های لبه دانش قرار دارد.

وی اضافه کرد: ظرفیت آذربایجان غربی در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به جمعیت سه میلیونی استان بیش از ۱۰۳ شرکت فعلی است؛ با در نظر گرفتن جمعیت سه میلیون نفری و فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کل کشور، می‌بایست تعداد شرکت‌های استان دست کم ۴۰۰ شرکت باشد.

وی، نیروی انسانی فارغ‌التحصیل و متخصص در کنار مزیت‌های بومی را دو فرصت مهم استان آذربایجان غربی برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان برشمرد و افزود: جوانان دانش‌آموخته و مستعد در کنار دانشگاه‌های خوب این استان ظرفیت‌هایی هستند که می‌توانند در خدمت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان قرار بگیرند.

معاون علمی رییس جمهور با بیان این‌که معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان تمرکز خود را بر ایجاد بستر مساعد فعالیت نخبگان در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان قرار داده است، اظهار کرد: علت این سفر تمرکز و توجه جدی معاونت علمی و بنیاد نخبگان به موضوع استفاده از ظرفیت‌های انسانی و سرزمینی در مسیر خلق ارزش افزوده اشتغال و حل راهبردی‌ترین مسایل استانی است.

وی گفت: معتقدم باید تمرکز جدی روی استان صورت بگیرد تا به تعداد مطلوبی از شرکت‌ها برسد؛ امروز هم با همراهی قائم مقام و تعدادی از معاونان بنیاد ملی نخبگان به این استان سفر کردم چرا که توجه ویژه معاونت علمی و بنیاد به فناوری‌ها و نیروی انسانی بومی نخبه هر استان برای توسعه اقتصاد دانش بنیان، حل مشکلات استان و ماندگاری نخبگان است.

افشین با تاکید بر این که ایجاد فرصت‌های اشتغال دانش بنیان و اعتماد به جوانان نخبه، فرصت را برای ماندگاری و جلوگیری از مهاجرت آنان فراهم می‌کند، افزود: در موضوع نخبگان و مستعدان دو نوع مهاجرت اتفاق می‌افتد که یک نوع آن مهاجرت به خارج کشور و نوع دیگر مهاجرت به پایتخت است؛ ایجاد فرصت‌های اشتغال دانش‌بنیان در استان‌ها موضوعی است که با هدف ماندگارسازی نخبگان در استان و به کارگیری ظرفیت هر نخبه در بوم خود دنبال می‌کنیم. باید مراقبت‌های جدی صورت بگیرد و زمینه‌هایی فراهم شود تا نخبگان در استان حضور داشته و برای توسعه آن گام بردارند.

وی تاکید کرد: در قالب یک نظام مسائل استانی که با همکاری بخش‌های مختلف از استانداری تا قرارگاه حمزه سید الشهدا (ع) و سایر بخش‌ها تعریف خواهد شد، حل مسایل استان به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

معاون علمی رییس جمهور، افتتاح دومین خط مصرف گاز مایع با حمایت بخش‌های مختلف استان و توسط یک شرکت دانش بنیان - که توسط جمعی از دانشجویان وی در دانشگاه صنعتی شریف تاسیس شده - را نمونه‌ای موفق از توانمندی جوانان متخصص شرکت‌های دانش بنیان در حل راهبردی‌ترین مسائل در صورت اعتماد و حمایت از آنها دانست و گفت: کاری که امروز به همت متخصصان یک شرکت دانش بنیان انجام شده، مصداق علم نافعی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند و با تلاش این شرکت دانش‌بنیان امروز یک نیاز مهم در یکی از مناطق دور افتاده کشور به کمک این متخصصان رفع شد.

افشین با بیان این که امروز تلاش شبانه روزی جوانان ایرانی به ثمر نشست و علیرغم تمامی مشکلات، زنجیره فناوری تولید گاز طبیعی مایع در کشور ایجاد شده است، افزود: امروز می‌توان گفت زنجیره فناوری و ارزش گاز طبیعی مایع از کرایژنیک، توربو اکسپندر و سایر بخش‌ها ایجاد شده است و در حلقه‌ای از این زنجیره، گاز مایع طبیعی به عنوان صرفا یک محصول از چندین فرآورده قابل استحصال از این زنجیره تولید می‌شود. فناوری ایجاد شده در این زنجیره، محصول مهمی همچون هلیوم مایع را حاصل می‌کند که در شمار فناوری‌های لبه دانش قرار دارد.

وی در ادامه بیان کرد: این که امکان بهره برداری از این محصول در گام نخست برای مرزبانان غیور کشورمان فراهم شد اتفاق خوبی بود که امیدواریم این روند توسعه پیدا کند.

گفتنی است، مجموعه دانش بنیان امین فناور شریف با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، پروژه گازرسانی به پایگاه‌های مرزی شمالغرب کشور از طریق فناوری گاز طبیعی مایع (LNG) را تاکنون در ۲ پایگاه کلید زده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)