• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۲۹۰۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۴
خراسان شمالی » اقتصادی

استاندار خراسان‌شمالی بر حمایت دستگاه‌های دولتی از بخش خصوصی تاکید کرد

استاندار خراسان شمالی گفت: توسعه بخش خصوصی در دستور کار دولت است و دستگاه‌ها برای رونق کسب و کار باید در کنار این بخش باشند.

استاندار خراسان‌شمالی بر حمایت دستگاه‌های دولتی از بخش خصوصی تاکید کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی، بهمن نوری در صد و بیستمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان بر گره گشایی و حمایت از بخش خصوصی تاکید کرد و گفت:توسعه و حمایت از بخش خصوصی دو رکن مهم در پیشبرد اهداف این استان باید قلمداد شود.
وی بر مدل توسعه مشارکتی تاکید کرد و افزود: دستگاه‌ها و سازمان نباید در نقطه مقابل بخش خصوصی قرار گیرند و این مهم باید به باور و اعتقاد تبدیل شود.
استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز بار‌ها در فرمایشات خود بر اهمیت بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت و توان آنان تاکید کرده اند، گفت: فرایند توسعه بخش خصوصی باید تسهیل شود.

باید گره از کار بخش خصوصی گشوده شود
استاندار افزود: باید گره از کار بخش خصوصی گشوده شود و جلسات در حوزه‌های مختلف در راستای رفع مشکلات بخش خصوصی برگزار شود.
نوری اضافه کرد: شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی باید ساختار شکن باشد تا تولیدکنندگان مسایل و مشکلات خود را مطرح کنند.

بخش خصوصی باید از دستگاه ها مطالبه گری کند
وی با بیان اینکه جلسه‌ها نباید تشریفاتی برگزار شود تاکید کرد: بخش خصوصی باید از همه مدیران و مسئولان برای حل مشکلات خود مطالبه گری کنند.
استاندار خراسان شمالی در ادامه با بیان اینکه روزنه‌های جدیدی برای بخش اقتصادی استان باید یافت گفت: بهبود فضای کسب و کار باید روش‌های جدید را احصا کند و این مهم نیازمند تقویت و همراهی تمامی دستگاه‌ها است.
نوری بیان کرد: در جذب منابع بیشتر و اختصاص خط اعتباری ویژه تلاش‌هایی را انجام می‌دهیم، چراکه پرداختن به موضوع بهبود فضای کسب و کار از دستور کار‌های مهم دولت است.

حمایت از بخش خصوصی کسب و کار‌ها واقتصاد را رونق می‌دهد
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان شمالی نیز در این جلسه بر رفع مشکلات بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: سازمان و ارگان‌ها برای رفع مشکلات این قشر تلاش کنند تا حوزه کسب و کار‌ها و اقتصاد رونق گیرد.
عباس کاظمی افزود: شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در چند سال ۴۵۰ مصوبه در سطح استانی و ملی داشته است و بخشی از مشکلات و مسایل مربوط به بخش خصوصی رفع شده است و تلاش می‌کنیم تا مشکلات این قشر برطرف شود.

سهم مالیات بخش خصوصی کاهش یابد
وی با بیان اینکه وصول مالیات استان با توجه به وضع اقتصادی آن نسبت به استان‌های برخوردار بالا است اضافه کرد: از سازمان‌های مربوطه اقتصادی می‌خواهیم که رایزنی کنند و سهم مالیات استان را کاهش دهند.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان ادامه داد: واحد‌های تولیدی و فعالان بخش اقتصادی استان با مسایل و مشکلات زیادی رو به رو هستند که باید روند و نگاه‌ها نسبت به استان کم برخوردار متفاوت باشد.
کاظمی گفت: با توجه به اینکه خراسان شمالی زیرساخت لازم برای صادرات را ندارد و تجار این خطه همتراز استان‌های توسعه یافته مالیات پرداخت می‌کنند، باید تدابیری در سطح ملی اندیشیده شود تا این مالیات کاهش یابد.

لزوم تقویت زیرساخت‌های خراسان شمالی
رییس کمیسیون سرمایه گذاریی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان شمالی هم گفت: سرمایه گذاری در استان به دلیل مشکلات زیر ساختی و نبود حمل و نقل هوایی و ریلی با مشکل مواجه است.
زهرا معینی افزود: اکنون بیشتر سرمایه گذاران داخلی استان که سرمایه گذاری کردند بعضا با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند که برای حفظ سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال، رونق تولید و توسعه کسب و کار‌ها باید مورد حمایت قرار گیرند.
وی بیان کرد: واحد‌های تولیدی و سایر بخش خصوصی استان در مسیر تولید با کمبود و مشکلاتی زیادی مواجه هستند که موضوع مالیاتی یکی از مشکلات اساسی این بخش است که باید برطرف شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)