• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۴۵۷۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲
خوزستان » اجتماعی

تلاش پتروشیمی شهید تندگویان برای اجرای طرح های محیط زیستی

معاون پشتیبانی پتروشیمی شهید تندگویان گفت: تاکنون نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان در طرح های محیط زیستی این شرکت هزینه شده و به همین مقدار نیز پروژه‌های جدید در آینده تأمین اعتبار شده است.

تلاش پتروشیمی شهید تندگویان برای اجرای طرح های محیط زیستی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، روح‌الله نصیری در بازدید عیسی پورسلیمی، معاون قضایی دادگستری استان خوزستان و ایرج سلیمانی، رئیس محیط زیست شهرستان ماهشهر از پروژه سیستم تصفیه و بازیافت آب بلودان برج‌های خنک‌کننده کارخانه PTA۲ (بلودان کولینگ) و رآکتور‌های بی‌هوازی واحد CF این مجتمع پتروشیمی از تعامل سازنده سازمان محیط زیست و دادگستری شهرستان تقدیر کرد و گفت: اهمیت محیط زیست در صنعت پتروشیمی، حفظ و صیانت از آن وظیفه شرعی و اخلاقی و فراتر از وظیفه قانونی است.

وی افزود: با وجود آلایندگی ذاتی شرکت‌های پتروشیمی همه همکاران در این شرکت همت خود را به‌منظور کاهش آلودگی‌ها و رسیدن به صنعت سبز به‌کار برده و از همه ابزار‌های موجود و ظرفیت‌های لازم استفاده کرده‌اند.

معاون پشتیبانی پتروشیمی شهید تندگویان گفت: تاکنون نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان در پروژه‌های محیط زیستی این شرکت هزینه و به همین مقدار نیز در پروژه‌های جدید در آینده تأمین اعتبار شده است.

نصیری با گلایه از خلأ‌های قانونی و نبود سیاست‌های مشوق برای توسعه و انجام پروژه‌های بهبود محیط زیستی افزود: متأسفانه قانون در اعمال جرایم محیط زیستی توجهی به فعالیت‌های انجام‌شده نداشته و تفاوتی بین شرکت‌های فعال در این زمینه و دیگر شرکت‌های بی‌تفاوت به مسئله محیط‌زیست قائل نیست و این موضوع سبب کاهش انگیزه شرکت‌ها به‌منظور انجام اقدام‌های بهبودی شده است، بنابراین مقتضی است مقام‌های مسئول به‌نحوی برای اصلاح قانون و سیاست‌های مشوق گام بردارند.

امین ملک‌زاده، رئیس مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان هم در این بازدید درباره مواد اولیه، فرآیند تولید و معرفی گرید‌های PET، PTA POY و چادر مشکی توضیحاتی داد. وی همچنین جزئیاتی از محصولات پایین‌دستی حاصله از گرید‌های مجتمع مانند گرید بطری، البسه ورزشی، پارچه رومبلی، پرده و... ارائه داد.

وی با اشاره به گشایش کلانتری ۱۴ شهرستان بندرماهشهر در شهرک طالقانی در مهر امسال گفت: این کلانتری با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال ساخته شد که حدود ۵۰ درصد از اعتبار مورد نیاز آن از سوی شرکت پتروشیمی شهید تندگویان و همسو با مسئولیت‌های اجتماعی تأمین شده است و نشان از تعهد شرکت در این زمینه دارد.

رئیس مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان با تأکید بر اینکه این شرکت به تمام وظایف خود در شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی عمل می‌کند، اظهار کرد: افتتاح اخیر کلانتری ماهشهر، انتقال کولر به زندان ماهشهر و ساخت ساختمان سازمان انتقال خون ماهشهر چند نمونه از تعهد شرکت پتروشیمی شهید تندگویان به مسئولیت‌های اجتماعی و منطقه است که فراتر از وظایف این مجتمع در شورای راهبردی انجام می‌شود.

داوود اشتاد، سرپرست بهداشت، ایمنی و محیط زیست مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان نیز ضمن ارائه خلاصه‌ای از پروژه‌های محیط زیستی این مجتمع بیان کرد: استفاده بهینه از منابع آب، بازیافت آب برج‌های خنک‌کننده با استفاده از فناوری مدرن، تأمین کمبود آب RO برج‌های خنک‌کننده در فصول گرم و صرفه‌جویی در مصرف آب، هدف اصلی از ساخت و بهره‌برداری از پروژه سیستم تصفیه و بازیافت آب بلودان برج‌های خنک‌کننده است.

عیسی پورسلیمی، معاون قضایی دادگستری استان خوزستان در پایان این بازدید ضمن تشکر از تلاش‌های سال‌های اخیر پتروشیمی شهید تندگویان در کاهش آلایندگی‌ها و تبدیل شدن به یک شرکت پاک، سبز و حامی محیط زیست، آمادگی در زمینه رفع موانع تولید و تسهیل پروژه‌های محیط زیستی این پتروشیمی را اعلام کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار باند سرقت سیم برق در بابلسر
گروسی: با ابلاغ طرح جامع ماکو، بازآفرینی شهری و توسعه متوازن در منطقه شتاب می‌گیرد
آغاز اجرای طرح زمستانی پلیس در استان همدان
سفر رئیس بنیاد ایران‌شناسی به بوسنی و هرزگوین
آغاز شمارش حیات وحش دنای شرقی در سرمای زمستان
اجرای طرح نهادینه‌سازی جانشین‌پروری در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲ دی ۱۴۰۴
ادبیات همواره صدای زمانه خود بوده است
دیدار عادل عبدالمهدی با دو نفر از رهبران حماس
معاون وزیر: بازآفرینی شهری در مناطق آزاد باید به توانمندسازی مردم منجر شود
صلیب سرخ: افغانستان درگیر بحران انسانی است
راهداران، سربازان گمنام جبهه خدمت و ایمنی جاده‌ها هستند
هم‌صدایی کوبا و کلمبیا علیه تروریسم دریایی آمریکا
بیش از 2 میلیون خوزستانی زیر پوشش بیمه سلامت
آمریکای لاتین خواستار پایان مداخلات واشنگتن در کاراکاس شد
بر افراشته شدن پرچم عزاداری امام هادی(ع)، بر فراز گنبد رضوی
حمایت شاعر ایرانی از پویش بساز مدرسه
چمران: افزایش خودسرانه کرایه تاکسی تخلف است
هشدار درباره عملیات تروریستی داعش در ترکیه
آمار هولناک تعرض جنسی افسران پلیس انگلیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)