• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۴۹۳۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
قزوین » اجتماعی

تجهیزات ۲۵۰ میلیارد تومانی پزشکی در بیمارستان‌های قزوین

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان می‌گوید: در دو سال گذشته، حدود ۲۵۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی و انواع مختلف دستگاه‌ها در بیمارستان‌های دانشگاهی استان مستقر شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، عبداله کشاورز در گفت وگوی ویژه خبری سیمای قزوین گفت : سال گذشته 13 هزار متر مربع به زیرساخت های درمانی اضافه شد. 

وی احیای اورژانس بیمارستان قدس ،  بخش ام آر آی بیمارستان شفای تاکستان و بوعلی قزوین ، هشت تا نه خانه سلامت ، دو پایگاه و 6 تا خانه بهداشت در سایر نقاط استان را از جمله زیرساخت های درمانی برشمرد .

کشاورز با با بیان اینکه 70 دصد بودجه دانشگاه به‌ویژه پرداخت‌های پرسنلی از درآمد اختصاصی تأمین می‌شود، افزود: پرداخت هزینه‌های بیمارستان برای ارائه خدمت به مردم مستلزم تحقق درآمد اختصاصی است و عدم پرداخت مطالبات معوق بیمارستان‌ها از سوی بیمه‌ها اداره بیمارستان‌ها را با مشکل جدی مواجه کرده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت : بیشترین مراجعین به بیمارستان‌ها بیمه شدگان تأمین اجتماعی هستند و این بیمه باید نسبت به تسویه بدهی با دانشگاه علوم پزشکی اقدام کند تا بیمارستان‌ها در ارائه خدمت با اختلال بیشتر مواجه نشوند.

وی گفت : کمبود نیروی انسانی، یکی از مشکلات ما در شغل پرستاری است که منجر به افزایش فشار کاری روی پرستارها می‌شود، زیرا به ناچار با توجه به کمبود نیرو، برای پرستاران اضافه‌کار اجباری لحاظ می‌شود.

کشاورز افزود : موضوع دیگر بحث تامین امنیت پرستاران در حین کار، به ویژه در اورژانس‌ها، مانند اورژانس مرکز آموزشی و درمانی شهید رجایی به عنوان مرکز ترومای استان قزوین است؛ زیرا در برخی موارد، متاسفانه همراه بیمار یا افراد دیگری وارد اورژانس شده و مزاحمت‌هایی برای پرستاران و کادر درمان ایجاد می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: البته در این زمینه اقداماتی انجام شده و در این راستا قراردادی با نیروی انتظامی منعقد شده است و کادر نیروهای انتظامی، از روز ۱۰ آبان‌ماه امسال در ساعت هشت شب تا هشت صبح که امکان درگیری زیاد است، در مرکز آموزشی و درمانی شهید رجایی مستقر شده‌اند.

وی افزود : كمبود تخت و جا و شلوغی بیش از حد، ساختمان های فرسوده و تجهیزات ناكافی و نوبت دهی ضعیف جزو دغدغه های بیماران در بیمارستان های دولتی قزوین است

کشاورز افزود : برای نوبت دهی به بیماران سه روش مراجعه حضوری در اول صبح، تلفنی و اینترنتی وجود دارد كه هر كدام با مشكلاتی مواجه است به گونه ای كه در روش اول بیمارانی كه از راه دور مراجعه می كنند امكان رسیدن در زمان اول روز را ندارندو

وی ادامه داد: در نوبت دهی تلفنی گرچه مشكل حالت اول رفع می شود اما با معطلی مواجه می شویم
و در روش نوبت دهی اینترنتی هم از مردم یا دسترسی به اینترنت ندارند و در هر صورت اعتراض و گله مندی وجود دارد.

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی قزوین دیگر میهمان گفت وگوی ویژه خبری  هم از جذب ۲ هزار میلیارد اعتبار برای تکمیل بیمارستان شهید رجایی قزوین خبر داد و گفت: تاکنون ۸۵ درصد کار انجام شده است.

طالبیان افزود : طرح توسعه و تکمیل بیمارستان شهید رجایی قزوین نیز پیشرفت خوبی داشته و اکنون ۸۵ درصد کار انجام شده و تلاش بر این است تا اوایل سال آینده تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی عنوان کرد: در حوزه ارتقای کمی و کیفی خدمات بهداشت و سلامت به مردم استان علی رغم محدودیت‌ها، توفیقات خوبی را در سه سال گذشته شاهد بودیم.

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی قزوین افزود : از جمله طرح مهم در حوزه بهداشت و درمان می‌توان به احداث بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی شهید رییسی اشاره کرد که ۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و در سه سال گذشته به ۳۰ درصد پیشرفت رسیده و پیمانکار مرحله بعدی نیز مشخص شده است.

وی افزود : این بیمارستان هفتاد هزار تا مریع زیرساخت خواهد داشت وبا پیمانکار دوم قرارداد منعقد شده و دو هزار ملیارد تومان اعتبار برای فاز دوم در نظر گرفته شده است.

طالبیان اظهار امیدواری کرد که بیمارستان 700 تخت خوابی شهید رییسی در سال 1405 به بهره برداری برسد .

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: بخش الحاقی بیمارستان شهید رجایی ۸۰ تا 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که برای تکمیل آن نیازمند اعتبار هستیم.

طالبیان گفت : در صورت تامین به موقع اعتبارات ملی، بخش الحاقی بیمارستان شهید رجایی قزوین تا پایان سال جاری بهره برداری می‌شود.

به گفته این مسئول، پروژه الحاقی شهید رجایی در زمینی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع در هشت طبقه است که با بهره برداری از بخش الحاقی بیمارستان شهید رجایی، ۱۸۰ تخت جدید در بخش های آی سی یو، سوختگی و جراحی در اختیار بخش درمان استان قرار خواهد گرفت.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: بهره برداری از بخش یاد شده و همچنین نوسازی این مرکز درمانی و با توجه به اینکه بیمارستان شهید رجایی پذیرای بیماران بخش سوختگی و مجروحان جاده ای استان و منطقه بوده و از اهمیت بالای درمانی و مراقبتی برخوردار است.

وی با بیان اینکه در قزوین بیمارستان 22 بهمن 100 سال قدمت دارد، اضافه کرد: این بیمارستان که تنها مرکز روان‌پزشکی استان قزوین است، سال 1302 ساخته شده و در ابتدا هم ایستگاه راه‌آهن بوده که بعدها به بیمارستان تبدیل شده و بیمارستان بوعلی‌سینا هم 75 سال قدمت دارد و بقیه بیمارستان‌ها هم قدمت بالایی دارند.

طالبیان درباره طرح الحاقی بیمارستان قدس هم گفت: این بیمارستان تنها مرکز بستری و درمانی تخصصی کودکان در استان است و حتی در بیمارستان‌های خصوصی هم بخش تخصصی کودکان نداریم.

وی اضافه کرد: خوشبختانه ظرف 2 سال گذشته اجرای این طرح را آغاز کردیم و به بهره‌برداری هم رسیده است. طرح الحاقی بیمارستان قدس هم اورژانس و آزمایشگاه استانداردی دارد و بخش تکامل هم به این بیمارستان اضافه شد. همچنین در این بیمارستان کلینیک خواب‌درمانی کودکان ایجاد شد و قزوین تنها استانی است که فلوشیب خواب‌درمانی کودکان آموزش می‌دهد.

طالبیان ادامه داد: در مجموع با ساخت الحاقی بیمارستان قدس 40 تخت به ظرفیت این مجموعه اضافه می‌شود که البته این به جز آزمایشگاه و بخش اورژانس است.

وی افزود: بخش های دیالیز در شهرستان های قزوین و تاکستان در حال خدمت رسانی هستند و یک بخش دیگر هم برای مرکز درمانی محمدزاده در دستور کار می باشد و این در حالی است که بخش دیالیز آبیک هم خدمات خود را به شهروندان این شهر ارایه می دهد.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی قزوی گفت : با راه اندازی مرکز دیالیز درمانی محمد زاده در محمدیه 40 تا 50 تخت دیالیز به تخت های استان اضافه خواهد شد .

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)