• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۶۸۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۵
بین الملل » سیاسی

انتقاد ایران از کانادا بدلیل استفاده گزینشی از حقوق بشر

با تصویب قطعنامه ضدایرانی کانادا، ایران از سیاست خارجی این کشور بدلیل استفاده گزینشی از حقوق بشر انتقاد کرد.

انتقاد ایران از کانادا بدلیل استفاده گزینشی از حقوق بشر

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، سفیر و معاون نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نشست تصویب قطعنامه ضدحقوق بشری کانادا علیه کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران به‌طور قاطعانه، قطعنامه ناعادلانه و سیاسی درباره وضعیت حقوق بشر، که ماهیت گزینشی، جانبدارانه و ریاکارانه است، را رد می‌کند. وی با اشاره به اینکه سال گذشته، نماینده پیشین کانادا به‌سختی توانست ناامیدی خود را زمانی که نماینده ایران در سازمان ملل، موارد نقض‌ حقوق بشر در کانادا و متحدانش را مطرح کرد، پنهان کند، افزود: حامیان این قطعنامه، یعنی کانادا، آمریکا، بریتانیا و آلمان، بی‌شرمانه از جنایات وحشیانه رژیم غاصب و کودک‌کش اسرائیل حمایت می‌کنند. آمریکا هرگونه قطعنامه ای که هدف آن توقف کشتار‌ها و ایجاد آتش‌بس فوری و دائمی در غزه باشد، وتو می‌کند. آمریکا و آلمان، دو تأمین‌کننده اصلی تسلیحات به رژیم صهیونیستی، در این جنایت جنگی شریک هستند. انگلیس نیز با حمایت از سیاست‌های آمریکا، هر جنایتی را که این رژیم مرتکب می‌شود به‌عنوان «حق مشروع دفاع از خود» توجیه می‌کند. کانادا نیز با اعزام نیرو‌های نظامی برای تقویت رژیم صهیونیستی، در نسل‌کشی جاری در غزه شریک است.

وی افزود: آیا کشتار زنان و کودکان، سوزاندن وحشتناک کودکان در برابر چشمان مادرانشان، برای کانادا و آلمان کافی نبود تا به شورای حقوق بشر یا کمیته سوم مراجعه کند و از همه کشور‌ها بخواهد قطعنامه‌ای علیه افراط‌گرایان صهیونیست تصویب کنند؟ البته که نه! این انتظاری واقعاً حیرت‌انگیز از کشوری است که خود در کشورش نسل‌کشی کودکان بومی را مرتکب شده است. 

سرکوب وحشیانه صد‌ها دانشجو، استاد و کارکنان دانشگاه که به‌دلیل ابراز همبستگی با غزه مورد ضرب‌ و شتم قرار گرفته و خودسرانه بازداشت شده‌اند، دورویی حیرت‌آور در قلب شعار‌های «آزادی بیان» و «آزادی تجمع» را آشکار می‌کند. این امر نشان می‌دهد که دموکراسی‌های به‌اصطلاح حامی حقوق بشر فقط زمانی از این حقوق حمایت می‌کنند که مطابق با منافع سیاسی آنها باشد. هیچ حد و مرزی برای دورویی، استاندارد‌های دوگانه و استفاده گزینشی از حقوق بشر در سیاست خارجی کانادا و متحدانش وجود ندارد.

زهرا ارشادی، با اشاره به سکوت کانادا در قبال حملات تروریستی صورت گرفته در ایران که منجر به شهادت شمار زیادی از هموطنانمان شد، گفت: واکنش کانادا به کشتار زنان و کودکان بی‌گناه ایرانی توسط داعش در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شیراز، و دو انفجار تروریستی در کرمان نزدیکی محل دفن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، در کرمان چه بود؟ مطلقاً سکوتی کرکننده! همچنین انتخابات ریاست جمهوری ایران به‌طور مسالمت‌آمیز در ایران و کشور‌های دیگر برگزار شد؛ کانادا تنها کشوری بود که برگزاری انتخابات را ممنوع کرد. وی با اشاره به اینکه نویسنده این قطعنامه هیچ شناختی از ایران، مردم، فرهنگ، دین و تمدن غنی آن ندارد، ادامه داد: با توجه به این اقدامات، چگونه می‌توان به ادعای کانادا درباره نگرانی برای حقوق بشر در ایران اعتماد کرد؟ 

در پایان، سفیر و معاون نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به تعهد خود به ترویج و حفاظت از حقوق بشر پایبند است و به همکاری سازنده و تعامل با سازوکار‌های حقوق بشری سازمان ملل و همچنین دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل ادامه خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت ۲۰ هزار تن وش پنبه از کشتزار‌های خراسان شمالی 
توسعه نخلستان های هویزه
تقویم روز و اوقات شرعی ششم آذر به افق آبادان و خرمشهر
افتتاح مجموعه فرهنگی اوحدیه مراغه 
«شریک جرم» و «نبرد خاموش»، از شبکه مستند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق ایوانکی
تهران حاضر، ایران غایب؛ روایتی کوتاه از کنفرانس تهران
پایان سرشماری پاییزه حیات وحش در خراسان شمالی
تولید ۱۱۰ تن گوشت شتر در خراسان شمالی
به پنج‌شنبه خوش آمدید
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۶ آذر
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش آمریکا در تجاوز به تهران
گلایه شهروندخبرنگار اشنویه‌ای از مشکل تجهیزات گرمایشی سالن‌های ورزشی
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
اعلام آثار راه‌یافته به ۲ بخش جشنواره جهانی فیلم فجر
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)