• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۷۳۰۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
سیاسی » مجلس

قالیباف: تا آخرین توان پای کار حمایت از جبهه مقاومت هستیم

رئیس مجلس با بیان اینکه سوریه را در خط مقدم جبهه مقاومت می‌دانیم و هفته‌های پیش رو حیاتی و مهم برای میدان و دیپلماسی است، گفت: نقش سوریه و ایران در منطقه منحصر به فرد است و هیچ وحدت و تفاهمی در منطقه خاورمیانه مهمتر از ارتباط ایران و سوریه نیست.

قالیباف: تا آخرین توان پای کار  حمایت از جبهه مقاومت هستیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با بسام الصباغ وزیر خارجه سوریه  با تبریک مسئولیت وی به عنوان وزیر امور خارجه کشورش؛  گفت: در منطقه شرایط خاصی وجود دارد و توسعه روابط دو جانبه بسیار موثر خواهد بود؛ همکاری‌های پارلمانی از فرصت‌های خوب بین دو کشور است و ما به طور ویژه به این موضوع توجه داریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سوریه را خط مقدم جبهه مقاومت می‌دانیم، ادامه داد: به یاد دارم در نخستین سفرم در زمان حافظ اسد رئیس جمهور وقت به سوریه بحث مفصلی در مورد این موضوع شد و تاکید کردیم که نقش سوریه و ایران در منطقه منحصر به فرد است و هیچ وحدت و تفاهمی در منطقه خاورمیانه مهمتر از ارتباط ایران و سوریه نیست این ارتباط و روابط ما محکم‌تر از قبل است البته این به معنای کاهش ارتباط با سایر کشور‌ها نیست.

آقای  قالیباف یادآور شد: زمانی که کشور‌های عربی با سوریه قطع رابطه کردند ما بیش از همه ناراحت شدیم و برای برگشت روابط تلاش کردیم و اقدامات موثری انجام دادیم و روزی که روابط احیا شد هم خوشحال شدیم.

رئیس مجلس  افزود: اگر دقیق و عاقلانه نگاه کنیم، رژیم صهیونیستی موجود نامشروع و مضر به حال کشور‌های اسلامی است؛ از ۷۵ سال گذشته که رژیم جنایتکار اسرائیل به دست انگلیس، آمریکا و شورای امنیت شکل گرفت تا امروز ما در جبهه مقاومت با تمام وجود به هدف امنیت و پیشرفت کشور‌های اسلامی ایمان داریم و تا آخرین توان پای کار این هدف هستیم و از جبهه مقاومت حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: در روز‌های سخت حضور داعش در کنار سوریه بودیم و امروز هم در کنار سوریه و لبنان هستیم و این راه را ادامه می‌دهیم و حتما روز‌های سخت را پشت سر می‌گذاریم و مطمئن هستیم خداوند پیروزی را عطا خواهد کرد.

آقای قالیباف  با تأکید بر اهتمام مجلس شورای اسلامی بر توسعه مناسبات با سوریه، از تصویب لایحه موافقتنامه تجارت آزاد ایران با سوریه طی هفته گذشته در صحن علنی مجلس خبر داد و گفت: همچنین لایحه موافقتنامه همکاری‌های راهبردی و بلندمدت اقتصادی میان دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت سوریه هم در کمیسیون تخصصی تصویب و در آینده‌ای نزدیک در صحن علنی هم بررسی و تعیین تکلیف خواهد شد.

رئیس مجلس با یادآوری اینکه غزه و لبنان مهم‌ترین مسئله امروز مقاومت است، افزود: هفته‌های پیش رو حیاتی و مهم برای میدان و دیپلماسی است.

بسام الصباغ وزیر خارجه سوریه هم در این دیدار، با ابراز خرسندی نسبت به حضور در مجلس ایران و ملاقات با رئیس قوه مقننه، گفت: با وضعیت بحرانی ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی در منطقه روبرو هستیم و ضروری است کشور‌های دوست و برادر در مورد این موضوع روابط متقابل داشته باشند.

وی با اشاره به دیدار‌های روز گذشته خود در تهران، گفت: ارزیابی و نقطه نظرات طرف ایرانی به مواضع ما نزدیک است و ما هم مانند شما باور عمیق داریم که مقاومت حتما پیروز خواهد شد و هرگونه تضعیف در محور مقاومت به مثابه تضعیف همه ما است بنابراین باید برای تقویت محور مقاومت کمک کنیم و از حمایت‌ها و کمک‌های جمهوری اسلامی در تمامی سطوح از جمله مبارزه با داعش تشکر می‌کنیم.

بسام الصباغ یادآور شد: از تلاش شما و مجلس ایران برای تصویب لایحه موافقتنامه تجارت آزاد ایران با سوریه تشکر می‌کنم و امیدواریم به زودی وارد مرحله اجرا شود؛ دیپلماسی پارلمانی هم در سایه شرایط بسیار حساس منطقه امری بسیار مهم است و ما باید با بسیج عمومی در سطح بین المللی و منطقه و از طریق دیپلماسی پارلمانی با این گونه تجاوزگری‌ها مقابله کنیم.

وی افزود: معتقدم تنها چیزی که دشمن را به عقب نشینی وادار می‌کند حمایت از مبارزان و شجاعت آنها در میدان است و همین حمایت‌ها در میدان مبارزه اجازه تحمیل توطئه‌های دشمن را نمی‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)