• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۷۹۵۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
سیاسی » دولت
پزشکیان در گردهمایی سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی:

بهره‌گیری از روحیه بسیجی برای ساختن کشور

رئیس جمهور در گردهمایی سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی گفت: باور دارم که هیچ راه دیگری جز بهره‌گیری از روحیه بسیجی واقعی برای ساختن کشور نداریم.

پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت آفرینی کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان صبح امروز جمعه در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی و طلاب بسیجی که به مناسبت هفته بسیج و در حرم امام راحل برگزار شد، با اشاره به اینکه در سال‌های ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی دغدغه اصلی عموم مردم و به خصوص جوانان ساختن ایرانی باعزت، سربلند، به دور از تبعیض و ظلم و بهره‌مند از حق و عدالت بود، اظهار داشت: جوانان و دانشجویان کشور با هزینه خود به مناطق محروم می‌رفتند تا هر کس به تناسب توانمندی و تخصص خود خدمتی به مردم کرده و به حل مشکلات کمک کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه ما دوست داشتیم در عمل کشوری بسازیم که به الگو تبدیل شود و بتوانیم به همه بگوییم که راه و مسیر ما بهترین است و هر کدام سعی می‌کردیم توانمندی‌ها و تخصص خود را ارتقا دهیم تا بتوانیم بیشتر به درد جامعه خورده و پاسخگوی مشکلات باشیم، افزود: در دوران جنگ تحمیلی نیز این جوانان و دانشجویان بودند که جنگ را اداره کردند. به عنوان مثال لشکر عاشورا هیچ عملیاتی انجام نداد مگر آنکه دانشجویان رشته‌های مختلف پزشکی تیم درمان و پزشکی آن را تشکیل می‌دادند و هیچ گاه هم به نیروی اضافه نیاز پیدا نکردند.

پزشکیان ادامه داد: حتی در عملیات والفجر مقدماتی وقتی فراخوان نیرو داده شده بود، جوانان و دانشجویان چپی اعلام آمادگی کردند که به جبهه اعزام شوند که وقتی ما ممانعت کردیم با اعتراض آنها هم مواجه شدیم که این مملکت ما هم هست و می‌خواهیم برای دفاع از آن در میدان باشیم. آن قدر نیرو برای این عملیات به جبهه اعزام شد که بخشی از آنها بعدا بازگردانده شدند؛ این نگاه دانشجویان و جوانان به دفاع از کشور و ساختن مملکت بود فارغ از اینکه چه نگاه و رویکرد سیاسی داشتند.

رئیس جمهور با بیان اینکه این نگاه و روحیه بسیجی بود که اینگونه جوانان را به میدان کشانده بود، تصریح کرد: بعد از جنگ نیز بسیاری از همین جوانان برای ارتقای توانمندی‌های خود و تلاش در مسیر ساختن کشور و رفع مشکلات به دانشگاه رفتند و بنده نیز در این مسیر پس از این تحصیلات ابتدا رئیس بیمارستان و سپس رئیس دانشگاه شدم و همواره همین روحیه و نگاه بسیجی را دنبال می‌کردم که من باید بیشترین و بهترین تلاش خود را رفع مشکلات و اعتلای کشورم به کار بگیرم.

پزشکیان با اشاره به اینکه در این راستا وقتی دیدم استان آذربایجان شرقی در زمینه خانه‌های بهداشت در رتبه ۲۸ کشور قرار دارد و با بودجه و اعتبارات دولتی نیز نمی‌توانیم این کمبود را جبران کنیم، با برادران بسیجی قرار گذاشتیم که با مشارکت و حضور مردم، در مدت ۲ ماه ۵۰۰ خانه بهداشت بسازیم، گفت: اگر چه برادران ما نتوانستند ما را همراهی کنند، اما با استفاده از مشارکت مردمی توانستیم در مدت ۶ ماه حدود ۶۱۴ خانه بهداشت به نام شهدا بسازیم، در حالی که خیلی‌ها به ما می‌گفتند که تو مدیریت بلد نیستی و نمی‌دانی که بدون اعتبار دولتی نمی‌شود کاری کرد!

رئیس جمهور با بیان اینکه در سال بعد از ساخت این خانه‌های بهداشت، باز هم بدون کمک و اعتبار دولتی ۵۰ مرکز بهداشتی با مشارکت مردم ساختیم، خاطرنشان کرد: باور دارم که امروز هم باید با همان نگاه و رویکرد برای ساختن کشور، از بین بردن بی‌عدالتی و اعتلا و عظمت کشور کار کنیم و هیچ راه دیگری غیر از آن جواب نمی‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)