• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۸۵۰۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

به‌زودی، الحاق زیردریایی‌های جدید به نیروی دریایی ارتش

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در حوزه زیر سطحی‌ها در‌حال ساخت زیردریایی‌هایی هستیم که به زودی هم الحاق‌هایی در این حوزه خواهیم داشت.

*** به‌زودی زیردریایی‌های جدید به نیروی دریایی ارتش الحاق می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریادار ایرانی صبح امروز در نشست خبری طی سخنانی اظهار داشت: رژیم صهیونیستی در میدان، توانایی نبرد ندارد، اما با بی‌رحمیِ تمام کودکان، زنان و اصحاب رسانه را به فجیع‌ترین شکل ممکن به شهادت می‌رساند و ما این اقدامات را محکوم می‌کنیم.

وی افزود: نیروی دریایی ارتش توانسته اضلاع مختلف تهدید و تحریم را خنثی کند و در مسیر پیشرفت ایران قوی گام بردارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: معتقدیم ایران قوی با مشارکت تک‌تک ایرانیان محقق خواهد شد. رزمندگان نداجا با اراده پولادین با تعقیب الگو‌های راهبردی در تلاش هستند بیش از پیش اقتدار نظام اسلامی را به جهان ارائه کنند.

امیر دریادار ایرانی عنوان کرد: اجرای صحیح سیاست‌های توسعه دریامحور در مسیر تمدن‌سازی ایرانی اسلامی نقش مهمی خواهد داشت و امیدوارم مجلس انقلابی و دولت محترم از ظرفیت نیروی دریایی ارتش در این مسیر استفاده کنند.

وی عنوان کرد: یکی از موضوعات، مهم بازدارندگی کشور در عرصه دریایی و اقیانوسی است و این موضوع فقط به توانایی نظامی خلاصه نمی‌شود بلکه بهره‌گیری از قدرت اقتصادی دریایی به‌عنوان ابزار دیپلماسی را نیز شامل می‌شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: حراست از منافع کشور در محدوده آب‌های ساحلی و آزاد و بر قراری امنیت خطوط کشتیرانی در زمان صلح و جنگ مستلزم داشتن قدرت دریایی در تراز منطقه‌ای و بین المللی است.

امیر دریادار ایرانی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با گفتمان مقاومت و با شعار صلح و دوستی در نظم چندقطبی در حال ایفای نقش و بهره‌برداری لازم از جایگاه خود است و نیروی دریایی ارتش در این مسیر اقدامات لازم را انجام خواهد داد. دشمنان بدانند ایران هرگز منزوی نمی‌شود و ایران و ایرانی انزواگریز است.

وی تصریح کرد: ما برای ادامه حضور در دریا در همه حوزه‌ها تلاش می‌کنیم. برای این امر به روز رسانی شناورها، تقویت پایگاه‌های شناوری در عمق اقیانوس‌ها برای پاسخگویی به تمام نیاز‌ها در دستور کار است و در حوزه زیر سطحی هم در‌حال ساخت زیردریایی‌هایی هستیم که به زودی هم الحاق‌هایی در این حوزه خواهیم داشت.

فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: در حوزه موشکی هم امروز از تنوع خوبی برخورداریم و برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر را در اختیار داریم. در حوزه جنگ الکترونیک هم به توانایی خوبی رسیده‌ایم که به آن افتخار می‌کنیم.

امیر دریادار ایرانی عنوان کرد: وارد ساخت شناور‌های سنگین‌تر از کلاس موج شده‌ایم و دو فروند از این شناور‌ها در حال ساخت است که در زمان لازم اطلاع رسانی در این باره صورت خواهد گرفت.

وی گفت: تا پایان سال سه برنامه بین المللی داریم که برای اولین مرتبه بزرگداشت هفتم آذر را با کشور‌های دوست در پیش رو خواهیم داشت. در ادامه همایش بین المللی طب دریایی را در پیش داریم و یک رزمایش مرکب را در انتها پیش‌بینی کردیم که تعداد بیشتری از کشور‌ها با تعداد بیشتری شناور در این رزمایش حضور پیدا خواهند کرد و اگر به زبان مشترک برگزاری رزمایش برسیم نیرو‌های هوایی هم در این رزمایش شرکت خواهند کرد اگر هم این زیرساخت برای امسال فراهم نشود سال آینده حتما شاهد حضور نیرو‌های هوایی خواهیم بود.

امیر دریادار ایرانی در پایان عنوان کرد: گشت مشترک با کشور‌های همسایه در دستور کار قرار گرفته و قرار است در تمام محیط هاب اقیانوسی اجرا شود. علاوه بر این با کشور‌های همسایه در حوزه تبادل دانشجو و استاد، اجرای رزمایش‌های مرکب و و دیدار‌های دو و چند جانبه همکاری داریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)