• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۰۴۹۴
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

گزارش نماینده‌های بانک‌ها از انجام نشدن تعهدات گروه دبش

سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلال‌گران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده برگزار شد.

گزارش نماینده‌های بانک‌ها از عدم ایفای تعهدات گروه دبش به دادگاه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش (یکشنبه ۴ آذر ماه) در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلال‌گران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده، مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهمان، وکلای آنها و شکات پرونده برگزار شد.
در دو جلسه گذشته که در نوبت صبح و عصر روز شنبه سوم آذر برگزار شد، کیفرخواست پرونده از سوی نماینده دادستان قرائت شد.
در سومین جلسه از دادگاه، نماینده‌های بانک‌ها و تعدادی از شکات پرونده مطالب خود را مطرح کردند و به سوالات قاضی پاسخ دادند.
در ابتدای این جلسه نماینده حقوقی بانک‌مرکزی در جایگاه حاضر و به سوالات قاضی و نماینده دادستان پاسخ داد.
نماینده حقوقی بانک مرکزی گفت: مجموعه گروه‌های چای دبش از بازه زمانی سال ۱۳۹۷ تا اواسط سال ۱۴۰۲ بدهی ارزی به شبکه بانکی دارد و شکایت بانک مرکزی از مجموعه شرکت‌های چای دبش به اتهام اخلال در نظام اقتصادی و ارزی کشور از طریق خروج غیرقانونی ارز از کشور است.
وی افزود: مدیرعامل چای دبش به واسطه حواله‌های ارزی دریافتی، موظف بوده کالا‌هایی را وارد کشور کند، این کالا‌ها یا وارد کشور نشده و یا بعضا کالای دیگری وارد کشور شده است.

در ادامه دادگاه نماینده‌های گمرک در جایگاه حاضر شدند و در مورد دلیل ترخیص نشدن کالا‌های گروه شرکت‌های دبش توضیحاتی ارائه دادند.
قاضی در ادامه گفت: حسب اظهارات نماینده دادستان و محتویات کیفرخواست مدیران شرکت با روش متقلبانه، ذینفع حواله‌های ارزی را تغییر داده و پرداخت وجه حواله را در حق ذینفع جدید که بعضا شرکت‌های وابسته به خود در خارج از کشور بودند از صرافی تقاضا می‌کردند و با هماهنگی با صرافی مذکور، حواله ارزی به جای پرداخت در حق فروشنده و ذینفع اصلی که در زمان ثبت سفارش به بانک معرفی شد، به شخص ثالت و ذینفع جدید که بعضا افراد مرتبط با آنها بوده‌اند، پرداخت شده است.

نماینده‌های بانک‌ها از عدم ایفای تعهدات گروه دبش به دادگاه گزارش دادند
در ادامه وکلا و نماینده‌های بانک‌های صادرات، ملت، تجارت، اقتصاد نوین، خاورمیانه، کارآفرین، پاسارگاد، صنعت و معدن، کشاورزی، گردشگری و رفاه نیز در جایگاه قرار گرفتند و به ارائه مطالب خود و پاسخ به سوالات رئیس دادگاه پرداختند.
نماینده‌های بانک‌ها درباره اینکه چه میزان از تعهدات گروه دبش رفع شده و چه میزان از تعهدات همچنان رفع نشده است توضیحاتی به دادگاه ارائه کردند.
پس از اظهارات نماینده‌های بانک‌ها، قاضی پسندیده در پایان جلسه بیان کرد: نماینده سازمان غذا و دارو و نماینده‌های برخی بانک‌ها در این جلسه دادگاه حاضر نبودند و در جلسه بعدی اظهارات آنها شنیده می‌شود.

رئیس دادگاه همچنین دستور داد نامه‌ای به مدیران بانک‌ها ارسال شود تا نمایند‌ه‌هایی که به دادگاه معرفی می‌کنند با اطلاعات کامل در جلسه حاضر شوند و به سوالات پاسخ دقیق دهند.
قاضی دادگاه با بیان اینکه تمام سوالات در صورتجلسه ذکر می‌شود، گفت: سوالات برای بانک‌ها ارسال می‌شود و درخواست داریم پاسخی دقیق و شفاف ارائه شود تا مجددا نیاز به استعلام جدید نباشد.
وی تاکید کرد: فرصت ۱۰ روزه‌ای به بانک‌ها برای پاسخ به سوالات داده می‌شود.
قاضی پسندیده در پایان جلسه دادگاه اعلام کرد که جلسه بعدی دادگاه در زمان مقرر برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از فعالیت برخی ادارات کوهدشت
پیش بینی کاهش کیفیت هوا در سمنان
نشست تخصصی شعر انتظار در مسجد جمکران برگزار شد
تشدید نظارت تیم های تعزیرات حکومتی در چهارمحال و بختیاری
بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی معادن خراسان جنوبی، در میز اقتصاد شبکه خبر
برپایی سوگواره کوچه بنی‌هاشم با اجرای چهار تئاتر زنده در قم
اعزام ورزشکار چهارمحال و بختیاری به رقابت های همبستگی کشورهای اسلامی
سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیاردی در قزوین؛ تنها ۱ درصد بودجه دولتی، ۹۹ درصد از ظرفیت سرمایه‌گذاران
برگزاری نشست شورای تحول جهانی شدن خرم آباد
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه‌های سه مگاواتی خورشیدی کشور در قم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
معرفی برترین‌های مسابقات دارت گرامیداشت روز کیش ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
لاریجانی: پیامی به آمریکا ندادیم
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)